- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #276.121
Ay kız yaaaa doktor dedi ya regli iken gel ondan gidicemYoksa, yoksa 3. geliyor mu?
Miden de bulanıyordu zaten ay bebiş gelsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kız yaaaa doktor dedi ya regli iken gel ondan gidicemYoksa, yoksa 3. geliyor mu?
Miden de bulanıyordu zaten ay bebiş gelsin![]()
arkadaşlar dün akşam hayatımın en kötü başağrısını yaşadım. Hem midem bulantısı ve kafamın tek yanında feci bir ağrı oldu. Karanlıkta yatınca, buz torbası koyunca akşamın sonuna doğru geçti.
Çok şükür ağrı geçince uyuyabildim.
Migren atağı olduğundan şüpheleniyorum.
Bugün işyeri hekimimize bir danışacağım.
Sizler de kendinize çok dikkat edin.
Havalar çok değişken.
Grip salgını da var sanırım.
Aman bol bol c vitamini içeren meyveler tüketin.
Aaaaaa aynı benimkinin modelindenYaa aynen kızlar bende bir koca var maşallah diyeyim düşman başına adam gece 12'de bir de gelir yaş pasta çeşit çeşit kurabiyeler başka zaman çiğ köfte Yok efendim Dürüm tantuni hadi hadi hadi yiyelim mi yahu Kardeşim git işine ben yatacağım diyorum hadi ye n olur bir ısırıkla der
yani bende sınavlar veriyorum bilmiyorsunuz![]()
Aaaaaa aynı benimkinin modelinden![]()
Belli mi olur hamileyken de regl olanlar oluyormuşAy kız yaaaa doktor dedi ya regli iken gel ondan gidicem
Sorma 3. diye diye dogurcamBelli mi olur hamileyken de regl olanlar oluyormuş
Ben sana zorla yaptırıcam 3.yü![]()
Aaaaaa aynı benimkinin modelinden![]()
Kanmayin anacığım hep komplo kuruyor size kocisler
Geçmiş olsunnnnarkadaşlar dün akşam hayatımın en kötü başağrısını yaşadım. Hem midem bulantısı ve kafamın tek yanında feci bir ağrı oldu. Karanlıkta yatınca, buz torbası koyunca akşamın sonuna doğru geçti.
Havalar çok değişken.
Ay dünürümün dediği gibi küsmese kanmayacağım ama trip atıyor yaa. Neyse artık idare edicezKanmayin anacığım hep komplo kuruyor size kocisler![]()
Aynalara küsmeyelim de kocislerin gönlü alınırAy dünürümün dediği gibi küsmese kanmayacağım ama trip atıyor yaa. Neyse artık idare edicez
tatlım geçmiş olsun hem işlerin yoğun bi de migren atağı fena olmuşarkadaşlar dün akşam hayatımın en kötü başağrısını yaşadım. Hem midem bulantısı ve kafamın tek yanında feci bir ağrı oldu. Karanlıkta yatınca, buz torbası koyunca akşamın sonuna doğru geçti.
Havalar çok değişken.
kızlar deneme sürecindeki listemizi evlaefe ile beyazinciyi ekledik dün gelen arkadaşlar devam edrlerse onları da ilk sayfaya ekleyeceğiz5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
Takım kaptanı: @toplight
Kaptan Yardımcıları :morordek ve @inatettimolacak
"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."
5.TAKIM KURALLARI:
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.
* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.
* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.
*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.
*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise listeye girecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.
* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.
Üye Ismi Başlangıç Kilosu Başlangıç Tarihi Hedef Kilosu Mezun Olabilecegi Kilo Not moni 103 10.01.2013 60 68,6 Listedeki üye prensesss016 59 15.02.2013 53 54,2 Listedeki üye 0zlem 74,2 01.06.2013 69 70 Listedeki üye nilsub 82 15.02.2016 58 62,8 Listedeki üye wendigo 68,1 25.08.2016 57 59 Listedeki üye toplight 77 13.10.2016 65 67,4 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrildi fancynancy 86 20.02.2017 67 70,8 534. etapta 71,4 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrildi lydznp 92 23.02.2017 70 74,4 Listedeki üye bluedolphin 97,8 03.10.2017 67 73,1 Listedeki üye besbb9 79,8 28.11.2017 70 71,9 Listedeki üye gben 70 06.12.2017 58 60,4 Listedeki üye esd_04 92,6 27.12.2017 65 70,4 Listedeki üye balpamuk 68,1 07.01.2018 58 60 Listedeki üye evlaefe 74,1 20.02.2018 65 66,80 Deneme sürecindeki üye beyazinci 60,6 16.02.2018 55 56 Deneme sürecindeki üye morrigann 60,3 10.02.2018 52 53,7 Deneme sürecindeki üye murya07 74 14.02.2018 65 66,8 Deneme sürecindeki üye
ayy bizim kuzenin başına geldi kız şimdi 7 aylık hamile bi de 3. oğlan geliyor öğrendiğinde 4,5 aylık mış ve hep regli olduğu için hiç üstüne alınmamışBelli mi olur hamileyken de regl olanlar oluyormuş
Ben sana zorla yaptırıcam 3.yü![]()
geçmiş oldun canımm dikkat et kendinearkadaşlar dün akşam hayatımın en kötü başağrısını yaşadım. Hem midem bulantısı ve kafamın tek yanında feci bir ağrı oldu. Karanlıkta yatınca, buz torbası koyunca akşamın sonuna doğru geçti.
Havalar çok değişken.
En mühimi o tabiiiAynalara küsmeyelim de kocislerin gönlü alınır![]()
Oluyor valla öyle kaptanım, sıkıntı yani bu işlerayy bizim kuzenin başına geldi kız şimdi 7 aylık hamile bi de 3. oğlan geliyor öğrendiğinde 4,5 aylık mış ve hep regli olduğu için hiç üstüne alınmamış