• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugunku menum:
Sabah-oglen: 1 tost, yarim greyfurt
İkindin: 1 haslanmis yumurta, yarim greyfurt
Aksam: kurufasulye, 2 tbe, sogan
Aralar: 2 ceviz, 1 avuc cekirdek
Su: 3ltyi gecti. Spor agirlikli yuruyus 1 saat.
senin o ağırlığını yerim ben :emir_bebek:

Günaydın kızlar..:KK3:
Havanın aydınlanmasini bekliyorum yürüyüse cıkacam..:KK6:
gunaydin canim:KK68:

Günaydın herkese :KK200::KK200::KK200:
Ben yine yollardayım. Taksime gidiyorum. Kahvaltı canım istemedi. Bakalım ne günahlar işleyeceğim:KK43:
gunaydin canim yok oyle gunah islemek falan oglenle sabahi birlestir bi kahve ic bisey yap ama cis yeme:KK20:

20180302_085514.webp ooohhh ipimide atladım :spor:

:KK43::KK43:

uygulanabilir kaptanlar karar versin bakalim. Hem ne dokulme :KK43:

birinci olmak icin biraz gayretten fazlasi gerekiyor, o takimlar persembeleri detoks vs uyguluyorlar sporlari hic eksilmiyor ta sali gununden bakliyat yemeyi kesiyorlar ve uyku saatlerine dikkat ediyorlar:KK43::KK43:
Bir aksiyon plani sart
bunu onlar yapabiliyorsa bizim ne eksiğimiz var bizde yapabiliriz yeterki herkes yapmak istesin

Dün yaptığım sporlardan tutuşmuşum. Bugün yürüyüş yapmayı düşünüyorum. Gece jillian. Halim kalirsa :KK66:
ne demek halim kalırsa beni yanlız bırakmak yok bak sonuncu olduk zaten kaçamak falan yapmakta yok bu hafta güzel kilolar verelim biraz daha çaba canım

Gunaydin arkadaslar
Maalesef sonuncu olmusuz bu konuda neler diyorsunuz prensesin onerisi var herkes 500 gr verecek diye spor ekstra artacak haberiniz ola su an discideyim haftasinu biraz kosturmam var ama bu toparlanmayacaginiz anlamins gelmesin bu haftasonu kimse busey yemesin odulu haketmediniz cunku

Gunaydin herkese
Bugun 6 da yolculuk var
Hazirlik zamani
Dun aksam yemeginde kereviz salatasi yiyince gece boyu bagirsaklar calisti gec yattim gec kalktim
Yetisecek bi suru is var
Herkese kolay gelsin Guzel saglikli bol eksili bi hafta sonu olsun ins

Sabahtan 53 dk yuruyus ve 20 dk eliptik yapildi. :KK6:
Simdi gorumceye kahvaltiya gidiyoruz. ipimi de cantaya koydum.:rolleyes:

Spora ba - yıl - dım.
Hadi bakalım sağlıklı da beslendik mi günü nutlu japatarsın canım.

Gunaydin herkese
Bugun 6 da yolculuk var
Hazirlik zamani
Dun aksam yemeginde kereviz salatasi yiyince gece boyu bagirsaklar calisti gec yattim gec kalktim
Yetisecek bi suru is var
Herkese kolay gelsin Guzel saglikli bol eksili bi hafta sonu olsun ins

Hayrola nereye yolculuk.
Amin. Hepimiz için güzek bir haftasony olsun.

Back
X