• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Peki o zaman sen kendi menülerini kendin daha iyi biliyorsun, cezanı da kendin kesersin karışmıyorum.

Dondurmaya bir 30 dk yürüyüş daha ceza geliyordu :)

Evet kaptanım kesiyorum kafama göre. Ama halen inatla menü bildirmeyenler var. Onları ne yapacağım bilmiyorum. Ceza gelecek yazılmayan menülere de ama menü yazın dememe rağmen yazmayanlar kestiğim cezayı dikkate alırlar mı bilmiyorum. Takımın bence genel sıkıntısı o zaten. Pek dikkate alınmıyor söylenenler.
ceza geldiyse hemen yapalimmm yurudum ile zaten sayilir mi:deli:
Gunaydin kizlar
Sifir kacamakli bi hafta diligorum hepimize ve ben bu hafta aksam yemeklerini kesiyorum bakalim sonuc ne olacak. Hafta sonuda 2 öğün yedim.
bence ekstrem bir sey uyguluyorsun kesmeye gerek yok, ama ben daha vermedim sen verdin bisi diyemiyorjm:KK49:

bence ekstrem bir sey uyguluyorsun kesmeye gerek yok, ama ben daha vermedim sen verdin bisi diyemiyorjm:KK49:
canim detok suyu odemim icin ama kilo vermem icin degisik yontemler denemem sart mezun olup sabitlemek istiyorum artik bukadar yakladmisken birakmakta istemiyorum hazir bu hafta aksamlari kocis yok ikindi arasindan sonra kesmek en iyisi gunaydin

Günaydın herkese :KK54: cuma günü 86 kiloydum, bu sabah 85.5 :KK71:tabi henüz devede kulak bu rakam ama başlangıç en azından:KK66:
gunaydin canim supersin

Merhabalar morordek morordek
Menülerim şöyle:
03.03.2018, C.tesi menüm:
Sabah:
2 yumurta ile yağda yumurta
3 siyah zeytin
1/2 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen:
Ton balığı (yağı süzülmüş)
2 büyük turp, cherry domates
Akşam:
100 gr tavuk ızgara (but, derisiz)
haşlanmış sebzeler, 2 y.k. patates püresi, mantar
1 fincan dibek kahvesi
Su: 3 lt
Spor: 2,5 saat yüzme

04.03.2018, Pazar menüm:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1/2 dilim
tam buğday ekmeği
Öğlen:
2 adet zeytinyağlı biber dolması
Ara Öğün:
1 yeşil elma
Akşam:
1/2 kase domates çorbası
Etli pazı sarma
Su: 3 lt
Spor: yok, Pazar günü kasları dinlendirme günü :KK66: Diğer 6 gün yürüyüşe devam.
Arkadaşlar bu haftasonu Cumartesi günü 2,5 saat yüzdüm. Havuza yıllık üyelik yaptırmıştım. Çok iyi oldu.
Yarı olimpik (boyu 25 metre olan) havuzda toplam 110 tur yüzdüm. Orada tanıştığım yüzme hocası bayan çok iyi bir mesafe ve süre yüzdüğümü söyledi. Yağ yakımı, kas arttırımı ve sıkılaşmak için pilatesi de çok önerdi.
Öğleden sonra 13:30-16:00 arası havuzdaydım. Sonrasında da yakın bir arkadaşımla buluştuk. Eve akşam 22:00 gibi gelebildim. Pazar günü spor yapamadım. Annemlerdeydim. Kadınlar Kulübü forumuna girip mesaj yazamadım hiç bu nedenle.
Aslında Cumartesi günü havuzdayken tüm internet, bilgisayar, sosyal medya vb gibi ortamdan uzaklaşmak, telefonumu kapatıp sadece yüzmeye odaklanmak hem fiziksel olarak hem de ruhen çok iyi geldi.
Geçtiğimiz haftaiçinde geçirdiğim migren ağrılarından sonra su ilaç gibi geldi.

Bugün sabah güne 1 haşlanmış yumurta, 3 siyah zeytin, domates, 1 dilim beyaz peynir ile başladım.
Şimdi kiraz sapı çayımı içeceğim.
Ara öğün olarak öğleden evvel için sek quark aldım. Öğleden sonra da 10 adet çiğ badem yiyeceğim.
Öğle yemeğim: brokoli çorbası, çiftlik köftesi, makarna (işyerinde yemeğimiz. keşkül de var, almayacağım.:KK48:)
Akşam yemeğim de şöyle: 1 kase tarhana çorbası, zeytinyağlı bakla yemeği
3 lt suyumu içerim.
En az 40 dak yürüyüş yapmayı planlıyorum.

Mutsuz olma azimli ol canm ben 4 5 sene once 90lara yanasmıstım kızımın dogumundan sonra azmettim basardım simdi daha da zayıflayacagım

Süpersin.
Bende inşallah sizinle güzel kilolar vereceğim.

offf bende esimin gelisine fistik olurum diyordum ama nerdeee:olamaz:

bence diyetisyene gitmelisin. Ben dusunuyorum ciddi ciddi.:KK42:

500gr hedeffff kimler tutturacak bu haftaaa:KK8:

canim ayni durumlar tum elbiseleeim kucuk beden. Resmen 2 senedir sadece pantolon giyiyorum nerdeyse. Eteklerimi ozledim.:KK37:

ben yurudum yarim saatimiiii. :KK73:

yavrum hayirli olue insaallah. drna veya eczaciniza sorabilirsin bence oblar bilirler.:KK36:

vuhuuuuu aramizda ne cevherler varr:KK76:

bence diyetisyenin verdigini kafana gore azaltarak yanlis yapiyorsun:KK43:
Diyetisyen nilay kececinin tum instagramini karistirdim fotolar, yorumlar. Oglenle ikindin arasina 2 araogun yapmak lazim ozellikle bolgesel zayiflama icin diyor. Vardir diyetisyeninin bir bildigio_O

Diyetisyen listeleri çok yorar mı ki düşünüyorum.
Bir de sürekli ona göre hareket edemem ben kendimi biliyorum.

icindeki malz oden attığını biliyorum evdede vardi kafama göre koydum bütün gün 3 litre suyu bitirdim ama tartiya çıkamadığım için attimmi bilmiyorum aynisini yanimada koydum bugunde icicem yarin sabaha anlarim ise yaramismi artik

ben varim canim herturlu yeterki spor olsun

canim bence senin motivasyondan ziyade sabra ihtiyacin var. Bence biraz sabirsizlik yapiyorsun. Hemencecik gitsin istiyorsun kilolar ama diyette sabir cok onemli. Hic birakmadan yola devam et. Evet burasi cokm otive edici bigun biraksan buraya bakinca tekrar azimleniyorsun once sabir gerisi gor bak nasil gelicek

:KK70::KK70:

Tebrik ederim kizlar :KK9:
vavvvvv gben geliyor :KK8:

gunaydin kaptanim malesef bu sabah ise gec kaldim uyuya kalmışım tarti aklima bile gelmedi yarin sabah tartilip yazarim olurmu

Kesinlikle sabır çok önemli hak veriyorum sana. Bu günden itibaren dört dörtluk yapmaya gayret edeceğim.
Bakalım sonuç nasıl olacak.
İlk hedefim 1 ayda kaç kilo vereceğim bakalım.

Bence menü yazmayana da menü yazmadı cezası kes. Artık nasıl bir meyüyse yazılmıyor bile. böyle menüye ceza 100ip, 30dk yürüyüş bile az bence:confused::confused::confused:
Evet menü yazmayanların cezaları daha fazla olacak. Tabi ciddiye alıp yaparlarsa :işsiz:
30 dk olduysa sayılır :) ama bugünkü normal sporunu da yapman lazım :) Yani 30 dk'dan fazla yürümelisin, cezalar ekstra

Son düzenleme:
Selam hanımlar mutlu haftamız olsun.

besbb9 besbb9 nilsub nilsub wendy wendy balpamuk balpamuk

2 gündür menü yazmıyorsunuz kaç kere sizi etiketleyip söylememe rağmen.
Kurallara uymayacaksanız listede tutmayalım sizi, ne dersiniz?

Her menü yazılmayan güne 500 ip atlama ya da 30 dk eliptik.

kuzum aklımda, müsait olamadım bi türlü, yazarım ama istiyosan cezamı da yapayım.

Cumartesi menüm;

sabah; armutlu tarçınlı yoğurt

Öğle; (arkadaşa gitmiştik) kereviz salatası, maş fasülyesi salatası (salatalar bol) yarım yufka böreği, 2 çatal kek (ısrarlar)

Akşam; 1 tane çiğ köfte, aysberg, 2 tane çilek

aralar; türk kahvesi
su; 1,5 lt
spor; hafta içi yürüdüğüm için hafta sonu spor yapmadım, pek halimde yoktu.

Pazar menüm;

sabah; karides tava, azıcık light süzme peynir, avuç içinden büyük mısır unlu lavaş

ara; türk kahvesi, anne kurabiyesi

öğle/akşam bir; fırın çupra, havuçlu çilekli salata, 1 dilim ekmek

su; 1,5 lt
Spor; evi halledeyim diye çabaladım, spor maalesef.

morordek morordek

hafta içi 5 gün yürürsem hafta sonu spor yapıcam diye zorlanmam dedim, ama yok hafta sonu da yap diyosan evde ipim var, en azından zıp zıp yapabilirim. zorunluluk şart.

Back
X