- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #276.981
Birazda tarçın varsa bal çok az süper olurSize bir şey soracağım canım tatlı istiyorda muzu ezip içine biraz kakao koysam olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birazda tarçın varsa bal çok az süper olurSize bir şey soracağım canım tatlı istiyorda muzu ezip içine biraz kakao koysam olur mu
Doyursun yeterBen pazar günü pişirmiştim. bu akşam yine var. sadece kabak yapmadım ama ben. 1tane kerevizim vardı. bir pakette mantar. Hepsini koydum tencereye yarım bardak su ile pişirdim. İçine renk versin diye kapya biber ve şili biberi koydum. pişince içine yarım demet olacak şekilde dereotu, maydanoz ve taze nane koydum. Yeniyor yaa... Damak tadı zevki kalmadı bende zaten![]()
Süper görünüyor. Afiyet olsun canım
Kızlar yazmış zaten akşama pilav yeme bence de yoksa ceza geliyorBenim menüm 1 bardak limonlu su sabah kalktığımda
Kahvaltı :3 bardak çay 3 dilim peynir 2 dilim ekemk zeytin 3 tane avuç içi kadar ceviz
Ara 1 elma
Öğlen bol meyveli yoğurt
Ara maydanozlu elmali su
Aksam sebzeli tavuk 3 kaşık pilav +300 ip cezam yarım saatte spor yapıcam
Olur olur mis gibi olur :)Size bir şey soracağım canım tatlı istiyorda muzu ezip içine biraz kakao koysam olur mu
O zaman her parça çikolataya 100 zıptan 300 zıp zıp sanaBen de şimdiden yazayım menümü:
Kahvaltı: haşlanmış yumurta , 1/3dilin köy peyniri 1tb ekmeği
Öğle : mercimek çorba, 1 yk et, 1/2yemek kaşığı patates püresi
Ara: 8fındık, 8anteo fıstığı, 5yaban Mersin’i, 3parça sütlü çikolata
Akşam: tarhana çorbası , ton balıklı salata
Su 2lt, spor 400ip atlama
Birazda tarçın varsa bal çok az süper olur
yaptım kızlar sadece muz ve kakaodan çok güzel olduKızlar yazmış zaten akşama pilav yeme bence de yoksa ceza geliyor
Olur olur mis gibi olur :)
olur birazda tarçın ekleSize bir şey soracağım canım tatlı istiyorda muzu ezip içine biraz kakao koysam olur mu
Laf aramızda artık doymak için de yemiyorum. Tek amaç kilo vereyim diye. Eskiden keyif için yerdik. O günler çoookkk gerilerde kaldı ve de çoookk uzun zaman göremeyeceğimDoyursun yeter![]()
İyiyim şimdi işteyim. Alıştım baya beslenme düzenine. Kalıcılık için biraz daha zamana ihtiyacım var. Kimisi yanlış buluyor ama ben her sabah tartılıyorum. Eksi gördükçe motive oluyorum. Cuma’dan beri hergün eksi görüyorum.yavrimm gunaydin nasil geciyor gunun? Var mi bi aksamaa
di mi ortim yaa sahane yazmiss
ufffff bu ne, yapmayanin bile diyet yapasi gelirr
canim ilk baslamak zor oluyor zaten zamanla cogaltirsin ama gun icinde sayiyi tamamlamaya calis ara versen bile![]()
Menün güzel görünüyor ama öğlen yediğin yarım kaşık patates püresi seni doyurmaz ama kan şekerini yükseltir. Onun yerine doğru düzgün şöyle 4-5 kaşık et yeseydin. En azından 2-3kaşık. Muhtemelen bu yemekhanede çıkan yemekti. Yememen gerek şeyleri tabağına alma.Ben de şimdiden yazayım menümü:
30gr bittere izin var ama biliyorsun. 1 porsiyon meyve yerine.O zaman her parça çikolataya 100 zıptan 300 zıp zıp sana![]()
Aynen bendede zevkle yemek yemeyi unuttum ama yakında kavuşucam o yzden sıkıntı yokBen pazar günü pişirmiştim. bu akşam yine var. sadece kabak yapmadım ama ben. 1tane kerevizim vardı. bir pakette mantar. Hepsini koydum tencereye yarım bardak su ile pişirdim. İçine renk versin diye kapya biber ve şili biberi koydum. pişince içine yarım demet olacak şekilde dereotu, maydanoz ve taze nane koydum. Yeniyor yaa... Damak tadı zevki kalmadı bende zaten![]()
sağol kuzum yapmış kadar oldunSana da yaparım şekerim![]()
canım sütlü çikolata olmamış bidahakine bitter tercih etBen de şimdiden yazayım menümü:
valla bende hergün tartılınca motive oluyorum ama bu aralar hergün gitmiyor malesef ilk zamanlar güzeldi ama şimdi ara ara gidiyorİyiyim şimdi işteyim. Alıştım baya beslenme düzenine. Kalıcılık için biraz daha zamana ihtiyacım var. Kimisi yanlış buluyor ama ben her sabah tartılıyorum. Eksi gördükçe motive oluyorum. Cuma’dan beri hergün eksi görüyorum.böyle gider umarım.
bende öyleyim bu ara karışımlı su yaptığımdan beri nerdeyse 4 litre içicem hemde sadece su yeşil çayım kahvem hariç. ama azı karar çoğu zarar demişler fazlada yormamak lazım böbrekleriBugün çok fazla su icesim var toplamda 3.5 lt su ve 1 lt cay kahve içtim hala 1 lt su daha içerim 5.5 oluyo sudan patlicamm![]()
Benim menüm 1 bardak limonlu su sabah kalktığımda
Kahvaltı :3 bardak çay 3 dilim peynir 2 dilim ekemk zeytin 3 tane avuç içi kadar ceviz
Ara 1 elma
Öğlen bol meyveli yoğurt
Ara maydanozlu elmali su
Aksam sebzeli tavuk 3 kaşık pilav +300 ip cezam yarım saatte spor yapıcam
Bulgur pilavı aynı kalorifer değil mi canımcanım sen akşama o pilavı yeme boşver onun yerine 1 dilim kepek ekmeği ye eğer pilavı sen yapıcaksanda bulgur pilavı yap
Afiyet olsunbende şuan kahveyle 2 parça bitter çikolata yiyiyorum 1 haftadır çekmecemdeydi herkesle paylaştım son 2 parça benim![]()
Kalorileri aynı değil. Besleyicilik ise hiç aynı değil. Pirinç boş kalori. Nişasta sadeceBulgur pilavı aynı kalorifer değil mi canım