- Konu Sahibi Cherry Mom
- #277.001
malesef değil canım pirinç pilavı demek şeker demek aslında tehlikeli bile. boşuna vücuda şeker yüklemesi yapmaBulgur pilavı aynı kalorifer değil mi canım
sağol ayşecimAfiyet olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef değil canım pirinç pilavı demek şeker demek aslında tehlikeli bile. boşuna vücuda şeker yüklemesi yapmaBulgur pilavı aynı kalorifer değil mi canım
sağol ayşecimAfiyet olsun![]()
Sana karışmıyorum şekerim unuttun mu :)30gr bittere izin var ama biliyorsun. 1 porsiyon meyve yerine.
Yemiyorum ama yersem diye şimdiden pazarlığımı yapayım![]()
Bu dukan bira nasıl birşeyBi de yesilcay. Dukan bira mi yapsam
Bu vicdan çorbasını yeni duydum. Tarifini yazabilir misin?Çok güzel atar. Vicdan çorbası yap yemeğini yap sınırsız sınırsız ye. doyana kadar. Acayip bağırsak çalıştırıyor hemde.
Yok canım onunki zaten şeker bombası. Ben kendimi cezalandıramadığım zaman senden yardım isterim. Sen benden daha vicdanlı cezalar veriyorsunSana karışmıyorum şekerim unuttun mu :)
Onunkiler sütlü çikolata diye ve her gün kaçamak olduğu için ceza yazdım.
Sagol canmSüper görünüyor. Afiyet olsun canım
Ay bi bu çorbayi birde lahana çorbasını hiç icemedimDilara Koçak'ın tarifi. Ben bulgur koymuyorum. Birde Dereotu, nane, maydanozu piştikten sonra koyuyorum.
Eki Görüntüle 2120031
Teşekkür ederimDilara Koçak'ın tarifi. Ben bulgur koymuyorum. Birde Dereotu, nane, maydanozu piştikten sonra koyuyorum.
Eki Görüntüle 2120031
Hâlâ deneyeceksinAkşama eliptik yapacağim çocuklar yatınca yabancı dizi açıp denicem bakalim![]()
Düşün artık ben ne hale geldim. Bayıla bayıla içiyorum. Ama yemek gibi yapıyorum. Birde limon sıkıyorumAy bi bu çorbayi birde lahana çorbasını hiç icemedim
Evet canım. Hemde acayip ödem atıyorTeşekkür ederimTadı kötü olmaz diye düşünüyorum. Ödem atıcı bir tarif mi peki?
malesef değil canım pirinç pilavı demek şeker demek aslında tehlikeli bile. boşuna vücuda şeker yüklemesi yapma
Tamm sagolun tatlım uyarılarını için![]()
Bende deneyeyim o zaman , merak ettimDüşün artık ben ne hale geldim. Bayıla bayıla içiyorum. Ama yemek gibi yapıyorum. Birde limon sıkıyorum
Evet canım. Hemde acayip ödem atıyor
canim ufak bi ara koy kendine 7 saat ac birakma kendini birde spor ekle bu aksam daha hizli yol katedersinHazır akşam yemeğimi yemişken günlük menümü de yazayım
Uyanınca 2 bardak su ile 1 incir 1 kayısı
11.00 de kahvaltı :
2 haşlanmış yumurtalı salata
1 havuç
Yarım turp
Zeytin
1 kase ev yoğurdu
1 kivi
1 portakal
Kahvaltı üzerine şekersiz Türk kahvesi
18.00 akşam yemeği:
5 kaşık bugur pilavı
Tavuk
1 kase yoğurt
Şimdilik 2.5 litre su
Evet yemekhane, etin tadını beğenmedim çok doymadım diye azıcık kaşığın ucuyla püre yedimMenün güzel görünüyor ama öğlen yediğin yarım kaşık patates püresi seni doyurmaz ama kan şekerini yükseltir. Onun yerine doğru düzgün şöyle 4-5 kaşık et yeseydin. En azından 2-3kaşık. Muhtemelen bu yemekhanede çıkan yemekti. Yememen gerek şeyleri tabağına alma.![]()
Chia ne işe yarıyor canım, bir de tadı nasıl? Bugün A101’de gördüm de ben de alayım ona göreArkadaşlar hemen menümü yazayım:
Sabah:
-2 haşlanmış yumurta
-1 avuç maydonoz
-1 yeşil elma
Ara:
-Filtre kahve
Öğle:
-Yeşil mercimekli salata
Ara:
-Yarım muzlu chia puding
-Filtre kahve
-Chai tea latte (sütlü pudingin üzerine sütlü çay belki fazla oldu ama bir yandan da süt köpürtücü olduğu için sütle suyu karıştırıyor yani tamamı süt sayılmaz)
Akşam:
-3 köfte
-salata