• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar bugün belediye başkanı ile gorusmwmiz var bakalım bir Adim atabilecekmiyiz saat bir gibi orda olacak inşallah güzel sonuçlar alalım görüşme bitince haber veririm bizim için dua edin
Hayırlısıyla inşALLAH güzel sonuçlar alırsınız canım

Selamm kızlar dün giremedim bende
Dünkü menüm
Sabah
1 yumurta
Peynir 1kk
1 tam buğday ekmeği
Domates

Ara yeşil elma

Öğlen
Yeşilmercimek
Ayran

Ara kakaolu muz

Akşam
balık
Cola zero

Ara Sade Türk kahvesi

Spor jillian 1. Level
Su 2 litre

Bebişlerrr Tünaydın herkese kızlar
sabah kahvaltıda
bir elma
bir avuç kadar kayısı çekirdeği
iki tane kuru kayısı
bir bardak süt
bir tane kuru incir
yaklaşık 1 litre su
Simdi spordan çıktım 50 dakika kadar yüzdüm şu anda da yürüyüş yapıyorum

oo is bendeee:KK3: once kabak detoksy sonra bu corbaa tamamdirr:KK24:

dunku menum:
Sabah kantahlil icin yemedim,
Oglen: 1 tost
Aksam: disardaydik doner yedim, ekmeginden yemedim medusa38 medusa38 salata ve soguslee
Aralar: 1 avuc camfistigi, 3 minik yagsiz galeta, 5 cilek

gel benim ogluma bak biraz ben kk da takiliyim:21: elin degmisken evimi de temizle:temizlik:
yakın olsak getir canım oğluşunlamı korkutucaksın beni :KK30:ayyy ne tatlıdır şimdi o bebek sevmeyeli baya oldu :anne: ama temizliğe bulaşmam :KK12:

Tatlım erkek çocuğu ayaklandı mı, durmaz artık. burada yazmışımdır kaç kere. benim oğlan hiç hasta olmazdı maşallah ama her ay yada 2ayda 1 bi acili ziyaret ederdik. Yo yo gibiydi zıp zıp zıp hiç durmadı ta ki ergenliğe girene kadar. Çocuk bir de 15 yaşında ergen oldu sen düşün ben neler çektim :olamaz:
Birde erkeklerin 25 yaşına kadar ergenlikleri de bitmezmiş:işsiz:
Erkek anaları oğullarına bunun için düşkünler sanırım. tüm cefayı ben çektim. Gelin sefasını sürmesin diye düşünüyorlar.:KK48:
bak şimdi gözümü korkuttun :KK17: ama benim oğlumun tüm nazı babasına onunla benden daha iyi anlaşır babası çekiyor cefasını :KK48:

Ağırlıklı derken koluna bacağına ağırlık mı taktın?
:KK48::anne::anne: en güzel ağırlık hemde :emir_bebek:

Günaydın

Bu hafta baya azimli gördüm seni Ebrucum, güzel bir eksi geliyor inşallah :)

Monis sen de kendini vicdan çorbasına verdin hadi bakalım sonuçları güzel olacak umarım :)

Bence kv'yi bırakma :KK53:
evet canım bu haftayı çok güzel değerlendiriyorum inş. cuma günü güzel olur benim için hatta yılmayıp haftaya mezuniyet isticem :sampiyon: ama tabi burdan ayrılmak için değil spora ağırılık vermek için :spor::KK6: çok spor yapmakta korkutuyor beni yağlar kas olurda tartıda + gelirim diye :KK17::KK17:

Selam kızlar bugün belediye başkanı ile gorusmwmiz var bakalım bir Adim atabilecekmiyiz saat bir gibi orda olacak inşallah güzel sonuçlar alalım görüşme bitince haber veririm bizim için dua edin
hadi bakalım canım hayırlısı güzel sonuçlar alın inşallah :dua::dua:

Merhaba Kızlar akşam giremezsem diye şimdiden menümü yazayım
Kahvaltı: haş yumurta, 1,5dilim köy peyniri 1tk kaymak, 1çk çemen, 1tb ekmeği,1bardak sütlü kahve
Öğle: yoğurtlu ıspanak
Ara öğün: yarım muz-kakao-2 ceviz-7üzümle yaptığım karışım/ yarım elma/yarım portakal
Akşam: etli nohut yemeği , yoğurtlu kereviz salatası
Ara: zencefil çayı/ belki 1çb tarçınlı süt
Su 2lt en az içerim, 13dk bölgesel çalıştım,300 de ip atlarım akşama

evet canım bu haftayı çok güzel değerlendiriyorum inş. cuma günü güzel olur benim için hatta yılmayıp haftaya mezuniyet isticem :sampiyon: ama tabi burdan ayrılmak için değil spora ağırılık vermek için :spor::KK6: çok spor yapmakta korkutuyor beni yağlar kas olurda tartıda + gelirim diye :KK17::KK17:
Hadi bakalım mezun edelim seni :)

yakın olsak getir canım oğluşunlamı korkutucaksın beni :KK30:ayyy ne tatlıdır şimdi o bebek sevmeyeli baya oldu :anne: ama temizliğe bulaşmam :KK12:

bak şimdi gözümü korkuttun :KK17: ama benim oğlumun tüm nazı babasına onunla benden daha iyi anlaşır babası çekiyor cefasını :KK48:

:KK48::anne::anne: en güzel ağırlık hemde :emir_bebek:

hadi bakalım canım hayırlısı güzel sonuçlar alın inşallah :dua::dua:
Saol cnm inşallah

Back
X