Arkadaslar simdi yolda iken gecmisi okudum da bizim bu takimdaki onceligimiz saglikli bir sekilde zayiflamak saglik hepimiz icin en onemlisi bunu yaparken mumkun oldugu kadar paketli gidalardan uzak kalmak sebzesi proteini ve karbonhidrati dengeli bir sekilde alarak sporumuzu yapip suyumuzu icmek sadece kendimiz icin degil esimiz cocuklarimiz icinde ayni sekilde davranmak evde esinize cocugunuza yemiyorlar diye ayri yemek yapmak da bana mantikli gelmiyor tamam cocuktur kereviz sevmeyebilir ama onun da sevecegi bir sebze vardir
Makarna seviyorlar diye surekli makarna yapmamalisiniz tamam anlatmak istedigimi anlatabildim mi bilmiyorum ama saglikli beslenerek zayiflarken bunu sadece kendimiz icin degil butun ev ahalisi icin yapalim
evlaefe
tatlim cok guzel spor yapiyorsun ama hergun olmasa da gun asiri menulerinde sagliksiz seyler var ordegim bunun icin uyarmis anladigim kadariyla kalori hesabi olarak 1200 cal in altinda olabilir ama sen zorlanirsin doya doya 1200 cal almak varken cok az seyle 1200 cal i tamamlamak tamamen senin iyiligin icin soyluyorum bunu