• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada kizlar hayat cok kisa az once bir haber aldim arkadasimin 13 yasindaki oglu beden dersinde top oynarken kalp krizi gecirip ölmüş hayatin cok bos oldugunu dusunuyorum kafam durdu aslinda bir onceki mesajda da yazacagim cok sey vardi ama toparlayamiuorum evlatlariniza iyi bakin
ALLAH rahmet etsin inşALLAH. Anasına babasına sabır versin. Çok üzücü bir olay.
Doğru demişsin kaptanım. Biz anneyiz, eşiz. Sevdiklerimize sağlıklı yiyeceklerle besleyelim. :(

Arkadaslar simdi yolda iken gecmisi okudum da bizim bu takimdaki onceligimiz saglikli bir sekilde zayiflamak saglik hepimiz icin en onemlisi bunu yaparken mumkun oldugu kadar paketli gidalardan uzak kalmak sebzesi proteini ve karbonhidrati dengeli bir sekilde alarak sporumuzu yapip suyumuzu icmek sadece kendimiz icin degil esimiz cocuklarimiz icinde ayni sekilde davranmak evde esinize cocugunuza yemiyorlar diye ayri yemek yapmak da bana mantikli gelmiyor tamam cocuktur kereviz sevmeyebilir ama onun da sevecegi bir sebze vardir
Makarna seviyorlar diye surekli makarna yapmamalisiniz tamam anlatmak istedigimi anlatabildim mi bilmiyorum ama saglikli beslenerek zayiflarken bunu sadece kendimiz icin degil butun ev ahalisi icin yapalim
evlaefe evlaefe tatlim cok guzel spor yapiyorsun ama hergun olmasa da gun asiri menulerinde sagliksiz seyler var ordegim bunun icin uyarmis anladigim kadariyla kalori hesabi olarak 1200 cal in altinda olabilir ama sen zorlanirsin doya doya 1200 cal almak varken cok az seyle 1200 cal i tamamlamak tamamen senin iyiligin icin soyluyorum bunu
Bizim evde herkes aynı yemeği yemiyor malesef otizmlilerin özelliğidir yemek seçerler yemekleri kokluyor ve istemediğini oldursenizde ağzına almaz
:mad:
Sebze olarak yediği hicbir şey yok sebzenin tadını bilmiyor
Ama evde ıspanak pırasa karnabahar yeşil fasulye patlıcan kereviz pancar aklınıza ne gelirse pişer küçük oğlum bana eslik eder

Bu arada kizlar hayat cok kisa az once bir haber aldim arkadasimin 13 yasindaki oglu beden dersinde top oynarken kalp krizi gecirip ölmüş hayatin cok bos oldugunu dusunuyorum kafam durdu aslinda bir onceki mesajda da yazacagim cok sey vardi ama toparlayamiuorum evlatlariniza iyi bakin
Başınız saolsun Allah kimseye Evlat acisi göstermesin amin

Sabah aç karnına büyük bir bardak limonlu su

yesil sogan kırmızı sarı biber maydanozlu omlet
Bir kk yarısı peynır
2 kiraz domates
2kupa şekersiz çay
1tatlı kasıgı recel
yarım dilim uno denge

Oglen
Bır bardak sut
Meyve

Ara
Kahve

Aksam
Bır tabaktan az bruksel lahanası
Bır bardak yogurt
Yarım dilim ananas

Birazdan bir sade kahve daha içeçecım

Bizim evde herkes aynı yemeği yemiyor malesef otizmlilerin özelliğidir yemek seçerler yemekleri kokluyor ve istemediğini oldursenizde ağzına almaz
:mad:
Sebze olarak yediği hicbir şey yok sebzenin tadını bilmiyor
Ama evde ıspanak pırasa karnabahar yeşil fasulye patlıcan kereviz pancar aklınıza ne gelirse pişer küçük oğlum bana eslik eder
Buyuk oglun icin haklisin o ozel bir cocuk o bize degil bizim ona uymamiz gerekir ama kucugun herseyi yemesi guzel bir olay

Allah rahmet eylesin cok aci.

Sabah aç karnına büyük bir bardak limonlu su

yesil sogan kırmızı sarı biber maydanozlu omlet
Bir kk yarısı peynır
2 kiraz domates
2kupa şekersiz çay
1tatlı kasıgı recel
yarım dilim uno denge

Oglen
Bır bardak sut
Meyve

Ara
Kahve

Aksam
Bır tabaktan az bruksel lahanası
Bır bardak yogurt
Yarım dilim ananas

Birazdan bir sade kahve daha içeçecım
Canim bu menu de cok az olmamis mi ogleyin meyve ve sut ara ogun gibi olmus ana ogunun yerini tutmaz

Selam kızlar, sabaha tartı yüzümüzü güldürsün inşallah. Notamız var inşallah sildirebiliriz. Evdekiler hemen kahvaltıya oturmayın, sabah sporunuzu yapın da öyle tartılın :) iş öncesi bende elimden geleni yapacağım.

152053394028786802088_640x480.webp
bu mısır yenmez mi

Back
X