• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cnm arkadasimin ogle kalp krizinden vefat etti 14 yasindaydi o cok sarsti beni
Bu arada ikizmis hayirli olsun ben tek saniyordum tatlim az kalmis hayirlisi ile doguma

Allah sabir versin ailesine. Sag ol canim . Ikiz olduğunu soylememistim. 3aya kadar biri yok olabiliyormus o yuzden.

Canım seni etiketleyip yazmıştım. Bu hafta en çok kg veren olarak birkaç kaçamağına izin vereceğim diye :) o yüzden dünkü menünü görmezden geldim, yoksa küs değiliz tabi ki :KK19:

Cuma günleri bildirim günümüz ancak yapmadın. Kurallara uymanı bekliyoruz

Dünkü menüden sonra bugünkü gozlemeyi de görmezden gelmeyelim :)
Küçük gozlemeye 200 ip olsun o halde fancynancy fancynancy

Oy kuzum geçmiş olsun ya bir toparlanamadınız :KK43:
Annem burda ya yoksa yemezdim o gözlemeyi sürekli bişeyler yedirmeye çalışıyor kilo konusunda da çok takıntılı benim zayıf olduğunu düşünüyor diyet yaptığımı söylemedim o yüzden canım istemiyor çok doydum diye geri çeviriyorum kaçamakları fazla ısrar olunca dayanamadım yedim gözlemeyi:( şimdi aynen devam ediyorum şeker hamurişi YÖK cumaya kadar, 57lere inmek istiyorum bu hafta inşallah

Annem burda ya yoksa yemezdim o gözlemeyi sürekli bişeyler yedirmeye çalışıyor kilo konusunda da çok takıntılı benim zayıf olduğunu düşünüyor diyet yaptığımı söylemedim o yüzden canım istemiyor çok doydum diye geri çeviriyorum kaçamakları fazla ısrar olunca dayanamadım yedim gözlemeyi:KK43: şimdi aynen devam ediyorum şeker hamurişi YÖK cumaya kadar, 57lere inmek istiyorum bu hafta inşallah
Annelere göre biz hep zayıfız zaten. Memlekete kilo alıp gittim sen çok zayıflamışsın diyor annem :KK70:bende hafta sonu çok zorlandım. Kalabalık olduğumuz için arada kaynadım. Kısa süreli olduğu için yırttım yoksa çok zor anne evinde yememek.

Günaydın canım. Teşekkür ederim. 40kilo vermek için 2 kademeli bir hedef seçmiştim. Şimdi biraz kilo koruma yapacağım 2 ay kadar. Diyetisyenle de öyle kararlaştırdık. Sonra tekrar maraton başlıyor:KK66:
cok iyi yapmışsın canim arada vücudu dinlendirmek gerekiyor psikolojik olarakta rahatlamak gerekiyor. Insallah bu ara sana iyi gelir

Back
X