• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim derdim sorumluluk bence listedeyken gayet iyidim listeden bi çıktım bi daha toparlayamadım. Sen baya vermissin masallah :nazar:

İnşallah kaptanim perşembeden sonra etim kemigim yağlarım sizin :KK49::KK49:
Verdim canım ama regl oldum yine artı çıktım. Yeni bir sıkı yönetim başlatacağım kendime. Tartılmadan 1 ay. Düzenli, dengeli ve sporla. Sonucu bakalım ne olacak. Bu arada diyetisyene başlamıştım. Ona da 1-2aylik bir ara dönem verdim. Bu 1-2aylik programdan sonra ne değişmiş bir görelim istiyorum. :)

Günaydın arkadaşlarrrr...
Çok şükür yaa çok şükür? 62’li rakamlara geçiş yaptım bugün!!!! Çok sevinçliyiiimmmm:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Bugün kilom 62.7 çıktı. Direnci kırdım kızlar! :)) 1 aydır 63.3 de çakılıp kalmıştım, aynen 68’de 1 ay debelendiğim gibi :))) İlk defa bu kadar azimli ve kararlıyım. Demek ki sabredince gidiyormuş. Ben önceki ben olsaydım nasıl olsa gitmiyor deyip çoktan bırakmıştım. 1 ay asla dayanamazdım. Ama hep birlikte bir şeyler yapmak için çabalamamız paha biçilemez motivasyon benim için. Hep birlikte çok güzel kilolar vereceğiz, olmuyor deyip bırakmak yok aslaaa asslaaaaaa asssslaaaaaaaaaa......:21::sampiyon:
Bravo sana canım. Herşeye ragm En vazgeçmedin ve başardın :KK9::KK9::KK9::KK9:

Günaydınnnlarrr
Dün yorgunluktan sızıp kalmışım. Sabaha doğru 4:30'da da uyanıp bir oyun faslı gerçekleştirdik :KK45: 6'da tekrar uyuyup 8'de uyandık. Kahvaltı, toparlanmaca falan derken ancak gelebildim. Alıntılarıma geçeyim hemen:

2 yumurta, 1 dilim ekmek kısmında pek sorun yok da bana pastırma ve peynirlerin miktarı çok geldi. Gerçi başka da bir şey yok neyse afiyet olsun sporunu da yapmışsın zaten :KK48:
İstanbul'a gelirsem sana kahvaltıya geleceğim, bu kızarmış yumurtadan isterim :KK48::KK48:

Aynen ya kışı hiç sevmem zaten, şöyle mis gibi hava görelim, gözümüz gönlümüz açılsın :KK200:

Utanma utanma gel zararın neresinden dönersen kardır :)
Seni de ekstrem durumdan listeye alabiliriz, kararlıysan bi düşün derim :)

Canım sen önce bi toparlan da.. Birkaç hafta izne ayıralım seni, sonrasında bol bol sopalarım yeniden :KK15:

Regl ödemidir muhtemelen. Ödem atıcı şeyler dene bakalım ben direkt tarif bilmiyorum maalesef

Sağol canım, hepimizin evlatlarını Allah bağışlasın. Evet aynen emziren anneyim :) Seni anlayabiliyorum aslında ama ipin ucunu kaçırma diye yapıyorum :)

Çok sevindim senin adına!
Pes etmemek gerektiğini de yaşayıp görmüş oldun böylece :) Menülerin hep iyiydi çünkü, biraz dirense de eksiler gelecekti eninde sonunda :)

Olacak olacak ama bu kez pes etmek yok :KK60:
Ne güzel olur valla yaaaaa, sabah öğle akşam menüde kızarmış yumurta yaparım size :-):-)

Selam kizlar bissürü alinti yapiyorum sabahtan beri basim dondu 2 kere gectim yazilanlarin uzerinden hep bisey oldu çıktım döndüm gitmis alıntılar artik aklimda kalanlari yazayim.
Ordegim cezami aldin dun aksam 200ceza + 450 de benden 650 ip atladim. fancynancy fancynancy morordek morordek
gben gben cim hasta olmussun cok gecmis olsun birak diyeti bebegin daha onemli duzene girince gelirsin tekrar
balpamuk balpamuk canim senin adinada cok sevindim sonunda oldu 62
Bu arada bugun form cay ictim ve cok sukur wc derdim bitti. Tek derdim regl kaldi onuda atlaticaz artik

Kızlar menum

Ac karnına
1bardak limonlunsu 1altın cilek
Kahvaltı
1turp
1haslanmıs yumurta
1dilim uno denge
1kkpeynır
1cay kasıgı recel
1kupa sekersız cay

Oglen

Kahve
Kuru meyve2
2altın cilek

Aksam
Yogurt
Tarhana corbası
Kırmızı pancar tursusu

2litre su
5bin adım yuruyus
Aksamda eliptik yapacagım ınsallah

Aayyyy yanlış yazmışım. Meyveler çok olmamış mı tatlım? 1 muz 1 gün için yeterli. Gece salatalık falan yeseydin keşke.
Canım yerli muzlar küçük ya, onlardan. 1 tanesi 1 meyve yerine geçiyor yerli muzların. Diyetimde öğleden sonra ara öğününde ve akşam yemeği sonrası ara öğününde olmak üzere 2 porsiyon meyve hakkım var. Diyetisyenim bu diyet listemde farklı bir düzenleme yaptı. Bu aralar gece geç yattığım için acıkıyorum meyve verdi veya 5-6 badem haftada 3-4 gün de zerdeçal, zencefil, tarçınlı yoğurt.

Gülden’cim Merhaba,
Uzun zamandır pek göremiyordum seni, benimde telaşlarım oldu prk vakit ayırabildiğim söylenemez gerçi...

Menün güzel de, akşam yemeğinden sonra yediğin muz fazla gelmiyor mu? Ve activia 2 kutu normal mi? Diyetisyeninin verdiği lisge mi bu?
Canım yerli muzlar küçük ya, onlardan. 1 tanesi 1 meyve yerine geçiyor yerli muzların. Diyetimde öğleden sonra ara öğününde ve akşam yemeği sonrası ara öğününde olmak üzere 2 porsiyon meyve hakkım var. Diyetisyenim bu diyet listemde farklı bir düzenleme yaptı. Bu aralar gece geç yattığım için acıkıyorum meyve verdi veya 5-6 badem haftada 3-4 gün de zerdeçal, zencefil, tarçınlı yoğurt.
Herşey kontrol altında merak etmeyin. Diyetisyen takibindeyim ve 9 aydır diyet yaparken bu konuda baya bi bilinçlendim.
Benim günde 2 kase yoğurt hakkım var, yani 400 ml=4 activia
Eski mesajlarımda yazmıştım, işlerim çok yoğun ve tüm gün çalıştığım odadaki bilgisayar internet ağına dahil değil. Oldukça önemli bir çalışma ve akşam, haftasonu da eve de iş getiriyorum uzunca bir süredir. İlk defa bu akşam şöyle bir oturup iki cümle yazabiliyorum. Dierim anlayışla karşılarsınız.

Cnm yogunlugun ne zaman bitiyor bizim kurumda bu toplantilar nerdeyse 1 ay suruyor insallah senin oyle degildir
200 gr i sen hemen halledersin bozma moralini
Canım herşey yolunda, çalışmalarım çok iyi gidiyor. Sadece gündüz ve akşam çok çalışıyorum ve sanırım 26 Mart'a kadar sürecek. Arada şimdi olduğu gibi girip, yediğimi içtiğimi yazmaya gayret edeceğim. Önemli ve idarecilerimizin çok önemsediği bir çalışma. Bu dönemde ona öncelik tanımak zorundayım.
Müdürümüzün odasında çalışıyorum, özel bir bilgisayarda çalışıyorum ve bu çalışma için kuruldu. İnternet bağlantısı gerekli, olmadığından, internet ağına bağlanmadı. Yani kadınlar kulübüne girecek 5 dakika imkanım olmuyor. Bulduğum ilk fırsatta da serviste veya 5 dakika boşlukta kadınlar kulübüne girip yazabildim. Sen tahmin edersin.
Özellikle detaylı olarak yazdım ki, diğer arkadaşlar yazmayı unuttuğumu, ihmal ettiğimi düşünmesinler.
Çok öpüyorum. Sevgilerimle.
İyi akşamlar.

Günaydınlar
Aksam 8 yemek kaşığı nohut fazla sanki
Spor da yapmamışsın Guldencim
Bugün yarım saat yürüyüş mü yapsan ekstradan?
Canım diyetisyen kontrolündeyim ve akşam 8-10 yemek kaşığı nohut verdi. Diğer öğünlerde neler verdiğini bilmediğiniz için çok gelmiş olabilir. Kendisi ayarlıyor. Ben de uyuyorum.Teşekkür ederim.
İşlerim çok yoğun ve eve iş getirdim, gece 24:00'e kadar da bilgisayar başındaydım. Yarım saat yürüyek fırsatım yoktu anlayacağın. Çünkü Pazartesi'ne yetiştirmem gereken bir konu da vardı. Herkese teker teker yazdığım için bayağı bir yoruldum, umarım bir daha açıklamak zorunda kalmam.
Kaptanımızın bilgisi var işlerimle ilgili istersen ona sorabilirsin.
Bu akşam günler sonra ilk defa dinlenme fırsatım oldu. İyi akşamlar.

13.03.2018 yediklerim,
Diyetisyenimin listesine birebir uydum. :KK66:

Sabah:
1 dilim beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara Öğün:
-
Öğle Yemeği:
1 kase çorba
1 kabak dolması
Ara Öğün:
1 dilim beyaz peynir
Akşam Yemeği:
1 tabak mercimek yemeği
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
Ara Öğün:
1 yerli muz
3 y.k. yoğurt
(Diyetisyenlere göre 1 yerli muz 1 porsiyon meyve- çikita muzun yarısı 1 porsiyon meyve)

Arkadaşlar bu ara sadece yediklerimi yazabileceğim.
Mesajları takip etmem zor. Yoğun işlerimden dolayı vakitsizlikten müzdaribim.
İlk defa bu akşam evde çalışmadan dinleneceğim hayırlısıyla.
İyi geceler.

Back
X