- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.281
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #278.081
Günaydınnnn. ❤❤❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tk ne canımSabah yapilan spora bayiliyorum hele birde disarida gunes varsa
Tk 500 yapildi 40 dakikada 500 kalori yakildi![]()
GunaydinlarGünaydınnnn. ❤❤❤
Gunaydinlar
Tebrikler tatlim hem senin hem de takiminizin basarisini kutluyorum
Hafta sonu çalışmıyorum dediğin gibi 1 gibi uyudum 9 buçuk gibi kalktım herkese günaydınMenu gayet guzel ama sporun da oyle de biraz sporun erken olup yogurdu da 23 ten once yeseymissin muhtesemmis hani diyorlar ya yatmadan 3-4saat once yemeyi kesin diye haa ben gibi erkenci degil gece 1-2de yattiysan gene cok guzel
Günaydın canım.Günaydın millet
Bana yine nöbetler bakalım bugün yemekhane bana ne gibi sürprizler hazırlıyor![]()
Burası da yaz gibi sabah erken çıktım yürüyüşe yine sıcakta.Gunaydinlar
Birazdan dışarı çıkıp yuruyecegim
Hazır eşim oğlanları Kızılkaya goturmusken fırsat bu fırsat cikayim dışarı havada fena değil
Oo cok guzelllHafta sonu çalışmıyorum dediğin gibi 1 gibi uyudum 9 buçuk gibi kalktım herkese günaydın![]()
Cnm sana gosterdigimin aynisimiydi barfiksDün Bim'den kapı barfiksi ve pilates lastiği aldım. Barfikste deli gibi sallanıp duruyoruz kızımla.![]()
Ciklat im menuler haftalik hazirlanmiyor mu baksan novete kalacagin zaman gerekirse ona gore evden goturursunGünaydın millet
Bana yine nöbetler bakalım bugün yemekhane bana ne gibi sürprizler hazırlıyor![]()
Ayni gibi sadece kapıya monte edilen aparat farklı Kaptan'im. Kızım alcak takmamizi istedi ama bizim işime yaramazdı öyle hem de odaya girip çıkmak için egilmek gerekir.Cnm sana gosterdigimin aynisimiydi barfiks
Bebegim o kadar sık ki nobetlerim inan olsun evde yemek yapmıyorum anneme gidip yiyorum ama ilk müsait olduğumda yemek istifleyecegimGünaydın canım.
ben bir aralar haşlanmış yeşil mercimek ile yeşil salata yapıp yanımda taşıyordum. içine domates ve köz biberde ekleyince nefis oluyordu. hastanede yemeğini saklayabileceğin bi dolap vardır mutlaka :)
hem çok kolay ve hızlı hazırlanıyor.![]()
Yok vermiyorlar kaptanım sabah bile ogrenemiyoruz ama hamdolsun bezelye vardıCiklat im menuler haftalik hazirlanmiyor mu baksan novete kalacagin zaman gerekirse ona gore evden goturursun
Evet 3-5 gün 1 mile sonra arttırabilirsinLeslie’ye biraz baktım baya hareketliymiş. Eğlenceli görünüyor. Başlangıç için 1 mil olanı mı yapmak lazım acaba?
Aa o cok ilginc geldi bana neyse ssnsina bezelye varmis aksamda mi aynisiBebegim o kadar sık ki nobetlerim inan olsun evde yemek yapmıyorum anneme gidip yiyorum ama ilk müsait olduğumda yemek istifleyecegim
Yok vermiyorlar kaptanım sabah bile ogrenemiyoruz ama hamdolsun bezelye vardı
Evet 3-5 gün 1 mile sonra arttırabilirsin
Spor geçmişine göre değişir 1 mil düşük gelirse arttır ben 3 mil yapıyorum dozunda yaklaşık 350 kalori yaptırıyor günlük kardiyo için ideal miktar olarak gösteriliyorLeslie’ye biraz baktım baya hareketliymiş. Eğlenceli görünüyor. Başlangıç için 1 mil olanı mı yapmak lazım acaba?
Anaaa çikilatım gelmişşşGünaydın millet