• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Güzel menü canım

Bilmem, olsun mu :KK53:
Geçen hafta takımın durumu iyi ve senin de ortalaman çok iyi olduğu için ödül vermiştim. Ama bu hafta takım olarak çok kötü olduğumuz için kimseye ödül yok. O yüzden bence ödül kısmı takımın genel durumuna bağlı olmalı. Böylece herkes birbirinden sorumlu olabilir.

Cezanı kendin kesmişsin yarın güzel bir menü bekliyoruz

Menü güzel ama..
Hani hani leslie cezan vardı :KK48:
Kizin nobeti bitmedi ama nobette hastalarla leslie 1 mile yapabilir bence koridorda:KK53::KK53::KK53:

Balkabagi corbasini nasil yapiyorsun ben hep niyetleniyorum ama hic yapmadim
Kaptanim bende tarifi balpamuk tan aldım o denedi çok beğendi ben ozaman balkabağı bulamamıştır simdi yapacağım tarif bu inşallah güzel olur
BALKABAĞI ÇORBASI:
500 gr balkabağı + 1 orta boy patates + 1 orta boy havuç + 1 diş sarımsak + 1 adet soğan + 1 çay kaşığı toz zerdeçal + 1 tatlı kaşığı tuz + 1 çay kaşığı karabiber + 2 yemek kaşığı zeytinyağı + 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
Tarifi: Balkabağını, soğanı, patatesi, havucu ve sarımsağı soyup küp küp doğrayın. Tencereye zeytinyağını ekleyin ve sebzeleri 3-4 dk soteleyin. Sebzelerin üzerini örtecek kadar su ekleyin ve yaklaşık 30 dk, balkabakları yumuşayana kadar pişirin. Tuz, zerdeçal, karabiberi de ekleyin. Blendırdan geçirin.

Kaptanim bende tarifi balpamuk tan aldım o denedi çok beğendi ben ozaman balkabağı bulamamıştır simdi yapacağım tarif bu inşallah güzel olur
BALKABAĞI ÇORBASI:
500 gr balkabağı + 1 orta boy patates + 1 orta boy havuç + 1 diş sarımsak + 1 adet soğan + 1 çay kaşığı toz zerdeçal + 1 tatlı kaşığı tuz + 1 çay kaşığı karabiber + 2 yemek kaşığı zeytinyağı + 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
Tarifi: Balkabağını, soğanı, patatesi, havucu ve sarımsağı soyup küp küp doğrayın. Tencereye zeytinyağını ekleyin ve sebzeleri 3-4 dk soteleyin. Sebzelerin üzerini örtecek kadar su ekleyin ve yaklaşık 30 dk, balkabakları yumuşayana kadar pişirin. Tuz, zerdeçal, karabiberi de ekleyin. Blendırdan geçirin.
Bu arada bu tarif bir diyetisyene ait

Bende menümü yazayım
Uyanınca iki bardak su ve 1 incir bir kayısı

10.30 kahvaltı:
2 yumurtalı omlet
Avokadolu salata
Peynir
Zeytin
1 avuç kabak çekirdeği
1 kivi
1 mandalina

18.00 akşam yemeği:
3 mercimek köftesi
300 gram hamsi
1 avuç kabak çekirdeği

3.5 litre su

Menü güzel ama..

Kizin nobeti bitmedi ama nobette hastalarla leslie 1 mile yapabilir bence koridorda:KK53::KK53::KK53:
Annaaamm vurun kırbacı bana :KK14:
Merak etmeyin sabah hemen dışarda yürüyüş yapicam Leslie’ye taş çıkartır :KK49:
Zaten bugün de önümde waffle yiyorlar ona hayır diyorum bence 3 mile kalorisi yakiyorumdur hayır yemicem derken :rapci:

Bende menümü yazayım
Uyanınca iki bardak su ve 1 incir bir kayısı

10.30 kahvaltı:
2 yumurtalı omlet
Avokadolu salata
Peynir
Zeytin
1 avuç kabak çekirdeği
1 kivi
1 mandalina

18.00 akşam yemeği:
3 mercimek köftesi
300 gram hamsi
1 avuç kabak çekirdeği

3.5 litre su
Kabak çekirdeği neden çok merak ettim etkisi mi var öyleyse ben de ekleyeyim
Bi de hamsiyi yemenden daha çok nasıl pistigi önemli :bicak:

Kabak çekirdeği neden çok merak ettim etkisi mi var öyleyse ben de ekleyeyim
Bi de hamsiyi yemenden daha çok nasıl pistigi önemli :bicak:
Ben Karatay yaptığım için kuruyemiş yenilebiliyor. Bu aralar canım onu çekiyor :KK66: özel bir nedeni yok yani. Hamsiyi de, teflonu zeytinyağıyla yağlayıp önlü arkalı pişirdim. Buğulama gibi oldu. Kızartmadım yani. Doğru yöntemi nedir biliyor musun acaba?

Ben Karatay yaptığım için kuruyemiş yenilebiliyor. Bu aralar canım onu çekiyor :KK66: özel bir nedeni yok yani. Hamsiyi de, teflonu zeytinyağıyla yağlayıp önlü arkalı pişirdim. Buğulama gibi oldu. Kızartmadım yani. Doğru yöntemi nedir biliyor musun acaba?
Valla bize hep firinda yemelisiniz dedilerdi ben hep firinda yapıyorum kizartma zararlı senin yaptığının zararlı olduğunu düşünmedim :eek:

Güzel menü canım

Bilmem, olsun mu :KK53:
Geçen hafta takımın durumu iyi ve senin de ortalaman çok iyi olduğu için ödül vermiştim. Ama bu hafta takım olarak çok kötü olduğumuz için kimseye ödül yok. O yüzden bence ödül kısmı takımın genel durumuna bağlı olmalı. Böylece herkes birbirinden sorumlu olabilir.

Cezanı kendin kesmişsin yarın güzel bir menü bekliyoruz

Menü güzel ama..
Ödül cazip olabilir aslınfa, benim aklımda bişey var mesela bu hafta 57lere inersem ödül olarak almak istiyorum kendime amaaa inemezsem inene kadar YÖK, bir an önce ineyim diye gaza geldim tüm gün evde olmama rağmen atıştıranları azalttım baya, pazartesi de eksi görmek istiyorum

Valla bize hep firinda yemelisiniz dedilerdi ben hep firinda yapıyorum kizartma zararlı senin yaptığının zararlı olduğunu düşünmedim :eek:
Ben büyük balıkları fırında küçük balıkları tavada yapıyorum. Öyle daha çok seviyorum. Benim yaptığım bence de zararlı değil ama tabiki fırın daha iyidir.

Selammm ben geldimm..
Heryerim acıyo.. HIIT egzersizlerine başladım heryerim ağrıyo. Bugün yapamayacak kadar acıdı bacaklarım jumperjackler baldırları yedi resmen. 1,5saat yürüdüm onun yerine.
bikaç kişi yazmış menü listenin kalanı naptı haftasonu acaba???:sopa:

Ayy bebegim evlendim işte ben de evlenen tüm kişilerin hastalığına yakalandım ve kilo aldım uzaydan görülüyorum :KK76: yine kürkçü dükkanına geri döndüm sen neler yapiosun ya nasıl gidio neler yapiosun ?
Kilo gitti de arada geliyo bir iki hemen tutuyom ipin ucunu. bi ara memlekete gitmiştim ameliyat olmaya tez sarktı biraz yazıyorum şimdi mezun olmaya uğraşıyorum.
Naptınız karı koca birbirinizi kim verdiğini daha çabuk alacak diye gaza mı getirdiniz :D
eşin de diyet yapıyodu düğünden önce dimi yanlış hatırlamıyorum

Back
X