• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlaaarrrr yarın dukan ekspress e başlıyorummm, katılmak isteyenleri beklerim. 0zlem 0zlem balpamuk balpamuk
medusa38 medusa38 sayende tanışıp çok sevmiştim ekspresi.
Çok aktif değildim bu hafta ama yarından itibaren eksiksiz menü ve spor paylaşımıyla burdayım. :rapci:
Özlemle beraber yapabilirsiniz oda yapacaktı bu hafta

İyi akşamlar herkese:KK25: menümü yazayım.

12.00 kahvaltı
2 kayısı
1 incir
Avokadolu salata
Sucuklu yumurta
1 avuç karışık kuruyemiş
Peynir
Zeytin
Yarım muz
Yarım portakal
Yarım mandalina
Çay

18.30 akşam yemeği
Kebab dürüm
Bol salata
Zararsız mezeler

Sütlü kahve
3 litre su
Karatay yaptığın için benim liste uymaz demistim karatay biraktinmi meyve var dürüm var bayag bir kh ağırlıklı olmuş menun

İyi akşamlar herkese:KK25: menümü yazayım.

12.00 kahvaltı
2 kayısı
1 incir
Avokadolu salata
Sucuklu yumurta
1 avuç karışık kuruyemiş
Peynir
Zeytin
Yarım muz
Yarım portakal
Yarım mandalina
Çay

18.30 akşam yemeği
Kebab dürüm
Bol salata
Zararsız mezeler

Sütlü kahve
3 litre su
Kahvaltın baya zengin olmuş iki öğün beslendiğin için bence dengeli olmuş akşam yemeği de ağır gibi görünse de spor yaptığın için vücudunun ihtiyacı olan proteini almışsın erken olduğu için de ağır olmaz bence güzel dengelenmis bir pazar menüsü örnek alıyorum :) :)

Kahvaltın baya zengin olmuş iki öğün beslendiğin için bence dengeli olmuş akşam yemeği de ağır gibi görünse de spor yaptığın için vücudunun ihtiyacı olan proteini almışsın erken olduğu için de ağır olmaz bence güzel dengelenmis bir pazar menüsü örnek alıyorum :) :)
Bugünkü sporu temizlik ve alışveriş bunlar spordan sayılmıyor malesef bu kadar kh li bir menüyü senin kilonda biri ornek alırsa artı çıkabilirsiniz sonra demedi deme :-)

Teşekkür ederim. pazar kahvaltısı olduğu için biraz dolu bir kahvaltı oldu. Hafta içi bu kadar olmuyor. Beni menümde rahatsız eden kahvaltı bana göre çok geçti. Bu yüzden akşam yemeği de geç oldu. Yoksa akşam 4.5-5 gibi yemek bitince çok rahatlıyor mide. Bugün spor yapamadım ama yarın yapacağım:KK48:

Canım şaka yapıyor olmalısın?
Sütlaç, karam gurme?? Bunları yememelisin kilo vermek istiyorsan...
Karam yemedim bi bakiyim diye actim forumu özlem sabahın köründe kalkip spor falan diyince utandım zaten yemedim akşam 8 de 4 kofte 1 tabak yayla çorbası salata yedim 10 gibi 5 6 çilek bebeler istedi dayanamadim onu yedim... sutlac öğlen yemegi sayılir

Recep ayimiz mubarek olsun. Bu hafta oruç tutmak niyetindeyim. Sahur lor peynir dereotu domates salatası 1yesil 2 siyah zeytin 1 incir 1 ceviz Kıymalı yumurta 3yemek kaşığı vardır. 3 bardak çay 4adet Altınbaşak yulafli bisküvi(etiform gibi ).500ml su.

Günaydın kızlar...

Kızlaaarrrr yarın dukan ekspress e başlıyorummm, katılmak isteyenleri beklerim. 0zlem 0zlem balpamuk balpamuk
medusa38 medusa38 sayende tanışıp çok sevmiştim ekspresi.
Çok aktif değildim bu hafta ama yarından itibaren eksiksiz menü ve spor paylaşımıyla burdayım. :rapci:
Canim ben sözde dün başladım listeye güzel uydum ama 1 içli köfte yedim o isi bozdu olmasaydı daha iyi olurdu.
Bugün kararsızim 1. Günden mi 2. Günden mi başlasam diye ?

Karam yemedim bi bakiyim diye actim forumu özlem sabahın köründe kalkip spor falan diyince utandım zaten yemedim akşam 8 de 4 kofte 1 tabak yayla çorbası salata yedim 10 gibi 5 6 çilek bebeler istedi dayanamadim onu yedim... sutlac öğlen yemegi sayılir
:KK9::KK9:

Gunaydin
Suan kalktim yürüyüşe çıkıyorum
:KK9:Maşallah sen de erkencisin. Ben de kızımı gönderdikten sonra yuruyuse çıkarım.:KK6:

Günaydın kızlar...

Canim ben sözde dün başladım listeye güzel uydum ama 1 içli köfte yedim o isi bozdu olmasaydı daha iyi olurdu.
Bugün kararsızim 1. Günden mi 2. Günden mi başlasam diye ?

:KK9::KK9:

:KK9:Maşallah sen de erkencisin. Ben de kızımı gönderdikten sonra yuruyuse çıkarım.:KK6:
Evet öyle oldu artık herşeyi sıkıya almam lazım 60 dakka yürüdüm

Gunaydin hanimlar mutlu haftalar
Cumartesi menüm
Kahvalti
1.5 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Maydanoz

Ara
1 muz
Süt

Aksam
5 izgara kofte
Ayran

Su 3.5 lt
Spor tk 500 40 dakikada 500 kalori
Ve tum gün dip köşe temizlik
Iyiki sanahtan yapmisim sporumu yoksa sonra halim kalmazdı

Pazar menum
Kahvalti
2 dilim kizarmis ekmek
Peynir zeytin
Domates salatalik maydanoz
1 parca helva
Sekersiz cay

Ara
Dondurma

Aksam
Tavuklu nohut yemegi
Bulgur pilavi
Salata yoğurt

Su 2.3 litre
Spor 2 saat yürüyüş sahilde orta tempoda

Menülerin çok iyi canım ama bir noktadan sonra sporla desteklemen gerekecek. Hafiften yürüyüşe başlasan mı? Dışarıda yapamam dersen evde Leslie yapabilirsin

Menu güzel canım spor da öyle :super:

Canım sana mesaj yazmıştım ama gözünden kaçtı sanırım. Ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazar mısın? Bir de cuma sabahları tartılıp kilomuzu bildiriyoruz. Şu anki kilonu ve hedef kilonu yazarsan kaydedeyim.

Hadi bakalım Ebrucum seni de mezun edelim inşallah
amin canim insallah

:KK19::KK36:
Günaydın canım. çok güzel hafif bir menü olmuş.:super:
:KK36::KK36:

canim youtube da bi video tk 500 yaz cikar. Evde yapilabilecek harika sporlardan biri. Ilk basta biraz zorlayabilir ama alisinca cok etkili suanki favorim

Back
X