- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #278.221
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karatay yaptığın için benim liste uymaz demistim karatay biraktinmi meyve var dürüm var bayag bir kh ağırlıklı olmuş menunİyi akşamlar herkesemenümü yazayım.
12.00 kahvaltı
2 kayısı
1 incir
Avokadolu salata
Sucuklu yumurta
1 avuç karışık kuruyemiş
Peynir
Zeytin
Yarım muz
Yarım portakal
Yarım mandalina
Çay
18.30 akşam yemeği
Kebab dürüm
Bol salata
Zararsız mezeler
Sütlü kahve
3 litre su
Kahvaltın baya zengin olmuş iki öğün beslendiğin için bence dengeli olmuş akşam yemeği de ağır gibi görünse de spor yaptığın için vücudunun ihtiyacı olan proteini almışsın erken olduğu için de ağır olmaz bence güzel dengelenmis bir pazar menüsü örnek alıyorum :) :)İyi akşamlar herkesemenümü yazayım.
12.00 kahvaltı
2 kayısı
1 incir
Avokadolu salata
Sucuklu yumurta
1 avuç karışık kuruyemiş
Peynir
Zeytin
Yarım muz
Yarım portakal
Yarım mandalina
Çay
18.30 akşam yemeği
Kebab dürüm
Bol salata
Zararsız mezeler
Sütlü kahve
3 litre su
Bugünkü sporu temizlik ve alışveriş bunlar spordan sayılmıyor malesef bu kadar kh li bir menüyü senin kilonda biri ornek alırsa artı çıkabilirsiniz sonra demedi demeKahvaltın baya zengin olmuş iki öğün beslendiğin için bence dengeli olmuş akşam yemeği de ağır gibi görünse de spor yaptığın için vücudunun ihtiyacı olan proteini almışsın erken olduğu için de ağır olmaz bence güzel dengelenmis bir pazar menüsü örnek alıyorum :) :)
Yok Karatayı bırakmadım. Meyve kahvaltı da yiyorum arada . Dürüm de mecburi oldu.Karatay yaptığın için benim liste uymaz demistim karatay biraktinmi meyve var dürüm var bayag bir kh ağırlıklı olmuş menun
Kahvaltın baya zengin olmuş iki öğün beslendiğin için bence dengeli olmuş akşam yemeği de ağır gibi görünse de spor yaptığın için vücudunun ihtiyacı olan proteini almışsın erken olduğu için de ağır olmaz bence güzel dengelenmis bir pazar menüsü örnek alıyorum :) :)
Teşekkür ederim. pazar kahvaltısı olduğu için biraz dolu bir kahvaltı oldu. Hafta içi bu kadar olmuyor. Beni menümde rahatsız eden kahvaltı bana göre çok geçti. Bu yüzden akşam yemeği de geç oldu. Yoksa akşam 4.5-5 gibi yemek bitince çok rahatlıyor mide. Bugün spor yapamadım ama yarın yapacağımKahvaltın baya zengin olmuş iki öğün beslendiğin için bence dengeli olmuş akşam yemeği de ağır gibi görünse de spor yaptığın için vücudunun ihtiyacı olan proteini almışsın erken olduğu için de ağır olmaz bence güzel dengelenmis bir pazar menüsü örnek alıyorum :) :)
Karam yemedim bi bakiyim diye actim forumu özlem sabahın köründe kalkip spor falan diyince utandım zaten yemedim akşam 8 de 4 kofte 1 tabak yayla çorbası salata yedim 10 gibi 5 6 çilek bebeler istedi dayanamadim onu yedim... sutlac öğlen yemegi sayılirCanım şaka yapıyor olmalısın?
Sütlaç, karam gurme?? Bunları yememelisin kilo vermek istiyorsan...
Canim ben sözde dün başladım listeye güzel uydum ama 1 içli köfte yedim o isi bozdu olmasaydı daha iyi olurdu.
Karam yemedim bi bakiyim diye actim forumu özlem sabahın köründe kalkip spor falan diyince utandım zaten yemedim akşam 8 de 4 kofte 1 tabak yayla çorbası salata yedim 10 gibi 5 6 çilek bebeler istedi dayanamadim onu yedim... sutlac öğlen yemegi sayılir
Gunaydin
Suan kalktim yürüyüşe çıkıyorum
Evet öyle oldu artık herşeyi sıkıya almam lazım 60 dakka yürüdümGünaydın kızlar...
Canim ben sözde dün başladım listeye güzel uydum ama 1 içli köfte yedim o isi bozdu olmasaydı daha iyi olurdu.
Bugün kararsızim 1. Günden mi 2. Günden mi başlasam diye ?
Maşallah sen de erkencisin. Ben de kızımı gönderdikten sonra yuruyuse çıkarım.
![]()
Kahveemi dedin hemenKahveye gelin kizlar![]()
Evet öyle oldu artık herşeyi sıkıya almam lazım 60 dakka yürüdüm
amin canim insallahMenülerin çok iyi canım ama bir noktadan sonra sporla desteklemen gerekecek. Hafiften yürüyüşe başlasan mı? Dışarıda yapamam dersen evde Leslie yapabilirsin
Menu güzel canım spor da öyle
Canım sana mesaj yazmıştım ama gözünden kaçtı sanırım. Ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazar mısın? Bir de cuma sabahları tartılıp kilomuzu bildiriyoruz. Şu anki kilonu ve hedef kilonu yazarsan kaydedeyim.
Hadi bakalım Ebrucum seni de mezun edelim inşallah
Masallah sana
Günaydın canım. çok güzel hafif bir menü olmuş.![]()
canim youtube da bi video tk 500 yaz cikar. Evde yapilabilecek harika sporlardan biri. Ilk basta biraz zorlayabilir ama alisinca cok etkili suanki favorimTk ne canım