• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cumartesi menüm
Sabah 09.00
1 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Domates
Sekersiz cay(acele kahvalti)

Ara yok malesef koşturmaktan

Öğle hazirladigim hicbirseyden yiyemedim sadece sekersiz cay ve ikramliklari hazirlarken 3 tane sarma

Aksam
2 sarma 1 poğaça

Su 1 lt anca icmisimdir
Spor yok

Hareket acisindan bol, beslenme acisindan kötü bir gündü

Pazar
Sabah
Kızarmış ekmek 2 dilim salcali
Peynir
Zeytin
Domates
1 tk incur receli
Sekersiz cay

Ara
Activia yoğurt

Aksam
Hamsi tava
Bol yesil salata

Ara
Muz+kivi+süt somoti

Su 2 lt
Spor tk 500 40 dakikada 500 kalori
2 saat sahilde yürüyüş

Canım hedefin mezuniyet sanırım, yoksa o kadar kg verebileceğine emin misin? Tabi ki vermeni isterim ama oncelikle saglıkla verelim diyoruz ya hep o yüzden şey ettimdi :KK200:

Cumaya kadar yap da :KK53::KK53:

Canım sana 30 dk yürüyüş cezası veriyorum, neden mi dersen belki porsiyonların az olabilir ama öğle ve akşam sırf kh olmuş, hatta akşamı çorbayla geçiştirmişsin ama hiç dengeli ve güzel bir menü değil bence.

Canım bu menüde tek takıldığım yer pirinç pilavı oldu, bulguru tercih edersen daha iyi olur. Ama ceza yazmıyorum şimdilik sadece uyarmak istedim
Canim ben ekmek almadığım 2 kaşık pirinç pilavi aldım ekmek yerine sayiliuor diye

Nişanlınla nice mutlu senelere canım. Allah tamamına erdirsin.:KK39:
Amin canım Teşekkür ederim :))

Hedef 48di o ben 3 bucuk sene ciktim 1bucuk sene nisanli kaldım 8senedirde evli mutlu 2 cocukluyum hedef48 nice senelere evlen artık diyim
Teşekkürler inşallah oda yakın hayırlısıyla :))
Aaaaa ben öyle gördüm sandım, olsun sizin de musmutlu sağlıklı seneleriniz olsun.
Ezgican05 Ezgican05 nice seneleerreeee. Bence de çok uzatmayın derin canım.
Çok teşekkürler askere gitsin gelsin inşallah bence de biraz fazla uzadı valla :D

İyi akşamlar kızlar
Bugün gün çok hızlı geçti nişanlım ile 4. Yılımızı kutladık:KK60::KK36: regl tarihimde yakın olduğundan kaçamaksız geçti diyemem :duduk: iyi başlayıp iyi bitirdim öğlen biraz sakat oldu reglimden önce tartılıp moral bozmak istemediğim için ben peşin peşin cezamı alayım @morordek :duduk:
Bugün ki menüm
Sabah (08.20)
2 yumurta 30 gram ev yapımı lor ve dereotu ile cirpilmis omlet yanında bol yeşillik 1 kupa yeşil çay
Ara (10.00)
6 çiğ fındık
Öğlen (12.40)
:KK42::KK42::KK42::KK20::KK20::KK22::KK22::stop::stop:
Akşam (19.00)
Beyaz lahana yemeği 6 kaşık
3 kaşık ev yoğurdu

Hepsi bu kadar verilecek her cezaya razıyım çok güzel bir toparlayıcı detox arastirdim buldum diyetisyen Merve bilge atalayin youtube sayfasında var yarın alış veriş yapacagim salı çarşamba perşembe detoxtayim söz 56.3 hedefine cuma sabahı ulaşacağım :KK66:
Insallah daha nice senelere çoluk çocuklu

Hedef 48di o ben 3 bucuk sene ciktim 1bucuk sene nisanli kaldım 8senedirde evli mutlu 2 cocukluyum hedef48 nice senelere evlen artık diyim
Bende görücü usülü evlendim 2 buçuk yil nişanlı kaldim 18 ay askerlik beklemistim 18 yillik evliyim ve 40 yasindayim ,adanaliyim 3 çocuk annesiyim 2 kiz 1 erkek kendimi tanitayim dedim :KK39:

Günaydın herkeze
Sabah 6 buçuk gibi yine uyandım ve arkadaşım birlikte 7 buçuga kadar yürüdük .Eve gelince tartildim birazdan resmini paylaşacağım cuma 83.9 gelmiştim bugunki sonucta güzel cuma günü insallah hedefime ulasacagim canlarim.Birazdan yine gelirim okumaya biraz ev toplamam lazim esim görevden öglenleri eve yemek yemege geliyor o yuzden yemek yapmam lazim

Eklentiler

• 20180326_081014.webp
    20180326_081014.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 34
Canım hedefin mezuniyet sanırım, yoksa o kadar kg verebileceğine emin misin? Tabi ki vermeni isterim ama oncelikle saglıkla verelim diyoruz ya hep o yüzden şey ettimdi :KK200:

Cumaya kadar yap da :KK53::KK53:

Canım sana 30 dk yürüyüş cezası veriyorum, neden mi dersen belki porsiyonların az olabilir ama öğle ve akşam sırf kh olmuş, hatta akşamı çorbayla geçiştirmişsin ama hiç dengeli ve güzel bir menü değil bence.

Canım bu menüde tek takıldığım yer pirinç pilavı oldu, bulguru tercih edersen daha iyi olur. Ama ceza yazmıyorum şimdilik sadece uyarmak istedim
cok haklisin canim ben o gazla 54 dedim ama hafta sonum pek ic acici gecmedi o yuzden biraz fazla yazmışım 54.8 olarak düzeltiyorum hedefimi. Keske 54 olabilsem sikarsam bu hafta gibi olurum ama dedigin gibi sagliksiz olur ve hemen geri gelir az olsun bizim olsun

:skandal::skandal:
Kaymaklar çikolatalar
Afiyet olsun mu diyelim...
Kaç tane ip atlama cezası yazalım sana bilemedim yaniiiii :duduk::duduk:
600 diyorum. Yarına artı gelene zaten ceza var, onunla birlikte iyi gelir

Güzel menü bebeyimmm :KK200:
Haftaiçi sürekli haşlanmış yumurta yemekten çok sıkıldım güzle bir haftasını kahvaltısı yapmak istemiştim sonrasında dikkat etmeye başladın pek bişey yemedim

:skandal::skandal:
Kaymaklar çikolatalar
Afiyet olsun mu diyelim...
Kaç tane ip atlama cezası yazalım sana bilemedim yaniiiii :duduk::duduk:
600 diyorum. Yarına artı gelene zaten ceza var, onunla birlikte iyi gelir

Güzel menü bebeyimmm :KK200:
Bu hafta full 600ip atlama cezası verdim kendime günlük cuma kilo vermiş olsam bile (vericem inşallah) cezaya devam, haftasonunu ancak öyle telafi ederim,kaçamak da yok hiç söz

Bende görücü usülü evlendim 2 buçuk yil nişanlı kaldim 18 ay askerlik beklemistim 18 yillik evliyim ve 40 yasindayim ,adanaliyim 3 çocuk annesiyim 2 kiz 1 erkek kendimi tanitayim dedim :KK39:
Maşallah nice seneler sağlıkla 3 çoçuk bende istiyorum ama pilim bitti gibi bakalim 1kix 1 oglan her iki cins var düşünüyorum olsami olmasa mi yas 33

Back
X