- Konu Sahibi Cherry Mom
- #279.121
@karabiber01 canim sendin sanirim yeni bi detoks programi yapicak olan rica etsem burda paylasirmisin bende sali carsamba persembe bisey yapmak istiyorum. Gecen hafta cok iyi gelmisti detoks yapmak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bu hafta spora agirlik vericem gecen hafta dogru düzgün yapamamistim temizlikten. Ip benimde favorim gercekten onun sayesinde indim bu kilolara.Bu hafta full 600ip atlama cezası verdim kendime günlük cuma kilo vermiş olsam bile (vericem inşallah) cezaya devam, haftasonunu ancak öyle telafi ederim,kaçamak da yok hiç söz
Kuymak ne oluyor ben bilmiyorumnilsub dan sonra nurtopu gibi bir kuymakcımız daha oldu
yeme kız yemeeeee cıssss. Gönül ferman dinlemiyor biliyorum ama hedeflerimize ulaşınca yiyciiizzz yine. Şimdi yimmeeee![]()
Önce yemek yemeyi öğren bence kiloları ver hemenFancy menu yazmayida ogrencem inşallah birde isim alıntılamayi ogrenirsem. Bide bide yemek yemegi ogrenmeli...![]()
Bugun ki yuruyusune eklerim caninCanım hedefin mezuniyet sanırım, yoksa o kadar kg verebileceğine emin misin? Tabi ki vermeni isterim ama oncelikle saglıkla verelim diyoruz ya hep o yüzden şey ettimdi
Cumaya kadar yap da
Canım sana 30 dk yürüyüş cezası veriyorum, neden mi dersen belki porsiyonların az olabilir ama öğle ve akşam sırf kh olmuş, hatta akşamı çorbayla geçiştirmişsin ama hiç dengeli ve güzel bir menü değil bence.
Canım bu menüde tek takıldığım yer pirinç pilavı oldu, bulguru tercih edersen daha iyi olur. Ama ceza yazmıyorum şimdilik sadece uyarmak istedim
Tereyağında mısır unu kavurup su ekleyip en son onun özel peynirj var ama ben kaşar ekledim çok çok kalori bişey gibi gelmedi bana ki ekmekle yenir ban ban ben direk kaşıkladim sıcak sıcak ekmekle iyi gider mihlama diger adiKuymak ne oluyor ben bilmiyorum
Geç saatte spor yapınca kolay uyuyabiliyor musun canım? Benim uykum kaçıyorSporum bittiiii bende bittim.
15 dk Leslie
35 dk eliptik
40 dk callanetics
Yarın herkesler güzel rakamlar görür inşallah. Birde kaçamak yapıyorsunuz madem, sporunuzu yapıp yakın yakabildiğinizi beybiler. Spora vakit yoksa 10-15 dk dans edin, 2 defa yapsanız yarım saat eder. ipiniz yoksa ya da ip atlamak gözünüzde büyüyorsa jumping jack yapın. O da mı zor geldi, yerinizde zıplayın hiç yapamıyorsanız. Maksat hareket di miiii
Yarın artı gelenlere spor cezası var ve en geç Salı’ya kadar yapılacak o sporlar.
Öfff bir milyon konuştum, artı gelmem inşallah yarın![]()
Bazen 2 bazen 4 ypiyorum tek cesit yersem bende 5 6 ypiyorum bzenBende 5 kaşık alıyorum tabagima genellikle
İnşallah canım inşallah çok teşekkür ederim :))Insallah daha nice senelere çoluk çocuklu
Ben yazdım canım pazar gününden ve reglden dolayı salı çarş perş detoxtayım linki bırakıyorum ayrıntılı şekilde anlatıyor yapmak istersen mutlaka izlesin küçük küçük tavsiyeler de veriyor :))@karabiber01 canim sendin sanirim yeni bi detoks programi yapicak olan rica etsem burda paylasirmisin bende sali carsamba persembe bisey yapmak istiyorum. Gecen hafta cok iyi gelmisti detoks yapmak
Benim edepsiz oğlum da kocaman ayirmisti bacakları .Selam kızlar, hafta sonu karmaşasından doğru düzgün okuyup yazamadım bi türlü. Eşler evde olunca pek fırsat olmuyor sanki di mi girmeye :)
Fensinensim de demiş kız mı acaba diye ben de öyle düşündüm, onlar zor gösterir diyorlar hep. Bizimki de 12. haftada göstermişti pipiyi
Bebikle uğraşmaktan fırsat bulamadım yaa girmeye, ev şenlik alanı gibi oluyor hafta sonu :)
Gonlumden sadece sağlıklı olmasi geçiyor canım.Ahahaaa gönlünden ne geçiyor bilmem, Allah'ta hayırlısını nasip etsin canım ama bir rivayete göre göstermezse kız derlerKendi kızımdan da biliyorum, az mı aşındırdım doktorun yollarını cinsiyetini öğreneceğiz diye
ne çikilatlar yedim de bana mısın deyip dönememişti cadı. Ama oğlum öyle mi, cinsiyetine bakalım dediği an öğrendik
![]()
En kolay yapılan şey hem de ip, az zaman alıyor zıpzıp bitiyor hemen , baştan hemen yoruluyordum ip atlarken de şimdi alıştım daha dayanıklıyımBende bu hafta spora agirlik vericem gecen hafta dogru düzgün yapamamistim temizlikten. Ip benimde favorim gercekten onun sayesinde indim bu kilolara.
Maddi ve manevi olarak yeteceğini düşünüorsan yap canım, yetişemem diyorsan hiç gerek yok bence Allah bağışlasın ne güzle iki çocuğun varmışMaşallah nice seneler sağlıkla 3 çoçuk bende istiyorum ama pilim bitti gibi bakalim 1kix 1 oglan her iki cins var düşünüyorum olsami olmasa mi yas 33
Yazdım ya çok yoğunum bu araTööbeeee tövbeeee deli![]()
Ip çok zorlandim hakikaten nefes alış verişi beceremiyorum yada hamlik var 150 zor yaptımBende bu hafta spora agirlik vericem gecen hafta dogru düzgün yapamamistim temizlikten. Ip benimde favorim gercekten onun sayesinde indim bu kilolara.
Kuymak severleri sevelim yazık nimete kıyamıyor onlarnilsub dan sonra nurtopu gibi bir kuymakcımız daha oldu
yeme kız yemeeeee cıssss. Gönül ferman dinlemiyor biliyorum ama hedeflerimize ulaşınca yiyciiizzz yine. Şimdi yimmeeee![]()