• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nice sağlıklı, mutlu seneleriniz olsun birlikte, sevgiyle inşallah canım. :KK200::KK200:
Amiin tatlım çok teşekkürler :KK200:

Nice mutlu yıllarınız olsun
Öğleni yazmayacak kadar bir kaçamakmış demek, o zaman 500 ip oraya bi gelsin. Pazartesi bildirimi yapmış mıydın ben mi göremedim? Eğer artı gelmişsen ona göre bi ceza daha keselim.
morordek morordek Regl tarihim çok yakın olduğu için tartılmadım moralim bozulmasın diye ben peşin peşin 1000 ip cezamı alayım regl olmadan :D

Decathlon'dan sayaçlı ipten almayı çok istedim.
Aşağı kat komşuma çok ses gider endişesiyle ip alamadım.
Bizim apartman biraz ses geçirgen maalesef.
Aslında havalar güzelleşmeye başladı.
İp alsam da parkta veya uygun bir açık mekanda ip atlasam mı acaba diye düşündüm.
Böyle yapan arkadaşlar var mı?
Ne dersiniz?

İp alsam da parkta veya uygun bir açık mekanda ip atlasam mı acaba diye düşündüm.
Ne dersiniz?
Bende şu ip konusunu çok merak ediyorum. Bir ara çok araştırdım ama karar verememiştim. Siz hangi ipi kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz arkadaşlar?

26.03.2018, Pazartesi sabahı kilom sabit: 86 kg
Kurumumuzun Bölge Müdürleri Toplantısı Açılış Töreni'ndeydim.
Uzun süredir üzerinde çalıştığım sunu da başkanımızın bu toplantının ilerleyen günlerindeki sunumuydu.
Toplantıdan yeni çıktım.
Onun için kilo bildirimi şimdi yapıldı morordek morordek
Artık yoğunluğum azaldı. Buradaki bildirimlerime ve mesajlarımı ihmal etmemeye azami özen göstereceğim toplight toplight
Anlayışınız için teşekkürler.
Sevgiler hepinize.:KK200:
ee geçmiş olsun gülden cim o zaman
bu cumaya senden güzel bir sonuç bekliyorum o zaman

Ne dersiniz?
koridorda atlasan ses gitmez diye düşünüyorum ben koridorda atlıyorum

Kızlar mens oldum ben 89.9 geldim nobetteyim o yüzden bu saatte bildirebildim. Çok kötü bi nobet geçiriyorum :110:
Akşamki ara öğün bence çok olmuş Çiklatım..
Meyveyi akşam saatlerine bırakmayın diyorlar zaten ama bence miktarlar da fazla. Muz, portakal ve 1 avuç fındık akşam için kalorili kaçmış
Normalde öyle yapıyorum ordekim ama akşam kayınvalidemlerdeydim yemedim diye çok üzüldü ondan yedim
Bugün daha şimdiden 6bin adım oldu yarım saatlik cezamın yerine geçer sanırım :dua:
Bide +geldim diye ceza dicen sen yarın kangoya gidicem yeterli olur sanırım :bicak:

Kızlar mens oldum ben 89.9 geldim nobetteyim o yüzden bu saatte bildirebildim. Çok kötü bi nobet geçiriyorum :110:

Normalde öyle yapıyorum ordekim ama akşam kayınvalidemlerdeydim yemedim diye çok üzüldü ondan yedim
Bugün daha şimdiden 6bin adım oldu yarım saatlik cezamın yerine geçer sanırım :dua:
Bide +geldim diye ceza dicen sen yarın kangoya gidicem yeterli olur sanırım :bicak:
oyy çiklat bacımm bu ara nöbetler üstüstemi geldi yoksa hep böyleydi biz mi unuttuk o_O

ee geçmiş olsun gülden cim o zaman
bu cumaya senden güzel bir sonuç bekliyorum o zaman
Çoook sağolun. :KK200: Çok şükür çalışmanın son halini beğendiler ve zamanında yetiştirebildim.
Bu haftaiçinde spora ağırlık vermeyi planlıyorum. Bu hafta için hedefim -1 kg. İnşallah başarabilirim.
Eğer yediğime içtiğime çok dikkat edersem ve yürüyüşe ağırlık verirsem olur inşallah.
Öncelikle yürüyüş yapacağım. Evde yeni aldığım pilates çemberi, sıkılaşma bandı ve dumblelarla ağırlık çalışayım diyorum. Bir de haftaiçinde mümkün olursa gençlik ve spor bakanlığının yüzme havuzuna gideceğim, çok şükür 15 günlük tadilat bitmiş, açılmış. Ankara'da olan arkadaşlarıma öneririm. Ümitköy Spor Kompleksi diye geçiyor. Babamla gidip konuştuk. Anneme ve bana aile üyeliği yaptırınca havuz için kişi başı yıllık 420 TL ödeniyor. Bildiğim kadarıyla Ankara'da birkaç yerde daha böyle benzer havuzlar var. Eryaman'da idi bir tanesi. Yüzme tüm vücudu çalıştırdığı için öneriliyor, özellikle kilolu olup, bel fıtığı problemi olanlar için. 110 kg'a çıktığım dönemde belağrısından çok çektim. Şimdi kilo verince belim eskisi gibi tutulmamaya başladı çok şükür. Ama yine de sırt kaslarımı da güçlendirmek ve belfıtığı ile ilgili sorunlar yaşamamak için ileriki günlerde yüzmeye ağırlık vereceğim.
İyi akşamlar. Selam ve sevgiler.:KK19::KK200::KK200:

Çoook sağolun. :KK200: Çok şükür çalışmanın son halini beğendiler ve zamanında yetiştirebildim.
Bu haftaiçinde spora ağırlık vermeyi planlıyorum. Bu hafta için hedefim -1 kg. İnşallah başarabilirim.
Eğer yediğime içtiğime çok dikkat edersem ve yürüyüşe ağırlık verirsem olur inşallah.
Öncelikle yürüyüş yapacağım. Evde yeni aldığım pilates çemberi, sıkılaşma bandı ve dumblelarla ağırlık çalışayım diyorum. Bir de haftaiçinde mümkün olursa gençlik ve spor bakanlığının yüzme havuzuna gideceğim, çok şükür 15 günlük tadilat bitmiş, açılmış. Ankara'da olan arkadaşlarıma öneririm. Ümitköy Spor Kompleksi diye geçiyor. Babamla gidip konuştuk. Anneme ve bana aile üyeliği yaptırınca havuz için kişi başı yıllık 420 TL ödeniyor. Bildiğim kadarıyla Ankara'da birkaç yerde daha böyle benzer havuzlar var. Eryaman'da idi bir tanesi. Yüzme tüm vücudu çalıştırdığı için öneriliyor, özellikle kilolu olup, bel fıtığı problemi olanlar için. 110 kg'a çıktığım dönemde belağrısından çok çektim. Şimdi kilo verince belim eskisi gibi tutulmamaya başladı çok şükür. Ama yine de sırt kaslarımı da güçlendirmek ve belfıtığı ile ilgili sorunlar yaşamamak için ileriki günlerde yüzmeye ağırlık vereceğim.
İyi akşamlar. Selam ve sevgiler.:KK19::KK200::KK200:
çok güzel ama ümitköy bize çok uzak yaa
fiyatı da çok uygunmuş

Back
X