• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

F3C75656-60EB-4C5B-ACAB-AC1D70B9412F.webp

Günaydın kızçeler Kızlar bugün ananaslı Detoks a başladım ama bu Menunun içerisinde Hiç çay kahve Yok ben çay kahve içmeden duramam Acaba bir Kahve içsem nasıl olur menüye ekstra bir şey eklesek ki fark etmez sanırım
Sade türk kahvesinden birsey olmaz diye dusunuyorum

Cnm hedef48 e yazdigim gibi cuma gune kadar guzel sonuc alirsaniz listedesiniz si_bel 1 hafta sonra girebiliyor siz ikiniz bu cuma tabi ki guzel kilo verdiyseniz katilimlariniz guzel ikinizinde
Çok sevindim inan eğer giremezsem çok üzülürüm 2 haftada sizlerin sayesinde fazzladan birseyler yememeyi ögrendim benim kurallar hoşuma gitti pazartesileri tekrar kilo yazmamiz beni bir o kadar daha motive ediyor yada hedef kiydurtmaniz yoksa o hedef için çabalamayabiliriz iyiki bu gruba gelmişim diyorum

Bugünki menüm şöyle:
Uyanınca 1 bardak limonlu su
08.00 kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 avuç fındık
Zeytin

Öğlen 12.30:
1 bardak ayran
Et dürüm

17.45 akşam:
1 kase yeşil mercimekli ıspanak çorbası
1 bardak kefir
2 köfte

3.5 litre su
2 mil leslie
Et dürüm 1 pide ekmek kadar değildir umarim canim adanada 1 pide ekmekle yapıyorlar

Menüm
Uyaninca cevizli su
Kahvalti 9bucuk soganli chiali omlet
4zeytin
1parca peynir
Domates salatalik
Yeşil çay
Öğle 1de
Bir avuç kuruyemiş
Muz yarım armut yarim portakal
Aksam 6da
1tabak karnabahar
Yogurt.
Su 2lt
Yarım saat yürüyüş 100ip
Kuruyemiş evde olduğunda ben kendimi durduramiyorum o poşetin dibi gözükecek o yüzden almamaya çalışıyorum

Kahvaltı
Peynirli omlet
2 dilim tb ekmek
Az zeytinyağıyla birlikte zartar (kekik vb baharatlar karışımı, susamda var içinde sanırsam)
Çay

Ara
Yarım avuç gojiberry
Çay
Filtre kahve
Yarım armut

Öğle
Bol acılı ramen/noodle :sinirli:

Ara
Yeşil çay
Yarım muz

Akşam
2 kepçe mercimek çorbası
2 yk bulgur
5 köfte
1 yk yoğurt

Su: 3 lt
Spor:
30 dk eliptik (bu ramen için)
12 dk zumba (bu +100 gram cezam için)
45 dk callanetics (bu da kendim için :KK48:)

Ve ben uyur kızlar. Kaçamaklarımı eritecem diye dermanım kalmadı spor yapmaktan. :olamaz: Bir yandan da çocuklarla uğraşıyorum. Onlar da spordan sayılır sanki kanımca :halay:
Benim kizlar bir kore dizisi hastasi olarak ramen hadtasi diyebilirim çok seviyorlar değişik değişik yapmaya çalışırlar içine neler neler katiyorlar

Kuruyemiş evde olduğunda ben kendimi durduramiyorum o poşetin dibi gözükecek o yüzden almamaya çalışıyorum
Kabuklu kuruyemiş alırsan bu sorun azalır canım. Çünkü onu kırarken oyalanıyorsun zaten. diğerleri gibi kavrulmuş ve tuzlu olmadığı için insanı daha hızlı tıkıyor. Tabi ki daha da sağlıklıHoppa

Back
X