• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin kizlar dunku menüm
Sabah
1 hurma+ 1 minik poğaça ev yapimi gunden kalan

Ara
Sade nescafe

Öğle
Tost+ ayran

Ara
Sade nescafe
Form cay
1 hurma

Aksam
Activia yoğurt

Su 2 lt
Spor 500 ip atladim
10 dk kadar karin egzersizleri yaptim artik tek derdim minik göbeğim
Ama çok az degilmi rahatsiz olmadinmi basin döner canim

Günaydın kızçeler Kızlar bugün ananaslı Detoks a başladım ama bu Menunun içerisinde Hiç çay kahve Yok ben çay kahve içmeden duramam Acaba bir Kahve içsem nasıl olur menüye ekstra bir şey eklesek ki fark etmez sanırım
Bende duramazdim kahve yoksada ben koyardim zorla içine:kahve::KK39:

Günaydınlar
Dün öğleden sonra ve akşam hiç giremedim kızlar kusura bakmayın, oğlum diş çıkarttığı için baya huysuzdu.

Kızlar mens oldum ben 89.9 geldim nobetteyim o yüzden bu saatte bildirebildim. Çok kötü bi nobet geçiriyorum :110:

Normalde öyle yapıyorum ordekim ama akşam kayınvalidemlerdeydim yemedim diye çok üzüldü ondan yedim
Bugün daha şimdiden 6bin adım oldu yarım saatlik cezamın yerine geçer sanırım :dua:
Bide +geldim diye ceza dicen sen yarın kangoya gidicem yeterli olur sanırım :bicak:
Kolay gelsin ciklatım, nobetler baya yoğun geçiyor senin. Zaten spor yerine geçiyordur onlar da..
Sabah aç karnına limonlu su 2 adet Altın çilek kahvaltı
bir haşlanmış yumurta
bol yeşillik
4 zeytin
Bir kibrit kutusu peynir
bir incir
bir kayısı
6 badem

öğlen
bir bardak süt
bir kucuk muz

ara
bir elma
iki bardak bitki çayı

akşam
mercimekli yeşillik salata
Chiali yarim bardak yoğurt
Spor
65 mekik
2.15 dk saat yürüyüş morordek morordek :KK66: fazla fzla
2 litre su
Oh oh fazla fazla yürüyüşler de yapılmış ne güzel :)
Gunaydin kizlar dunku menüm
Sabah
1 hurma+ 1 minik poğaça ev yapimi gunden kalan

Ara
Sade nescafe

Öğle
Tost+ ayran

Ara
Sade nescafe
Form cay
1 hurma

Aksam
Activia yoğurt

Su 2 lt
Spor 500 ip atladim
10 dk kadar karin egzersizleri yaptim artik tek derdim minik göbeğim
Canım sabah kahvaltını baya az geçiştirmişsin, daha doyurucu şeyler mi yesen gün içerisinde de tutar? Tabi artık hedefine çok yaklaştığın için sanırım yediklerini de baya azaltmışsın.

Günaydınlar
Dün öğleden sonra ve akşam hiç giremedim kızlar kusura bakmayın, oğlum diş çıkarttığı için baya huysuzdu.

Kolay gelsin ciklatım, nobetler baya yoğun geçiyor senin. Zaten spor yerine geçiyordur onlar da..

Oh oh fazla fazla yürüyüşler de yapılmış ne güzel :)

Canım sabah kahvaltını baya az geçiştirmişsin, daha doyurucu şeyler mi yesen gün içerisinde de tutar? Tabi artık hedefine çok yaklaştığın için sanırım yediklerini de baya azaltmışsın.
Bugunde detoksa basldim canm bakalim cuma sabahina bomba gibi ikma planlarim var ilk 200 gram eksiyi gordum dun 60 lara dusecegim insallah

Şunu da tekrar öne getireyim. evlaefe evlaefe senin bu haftaki hedefin neydi, bulamadım mesajlarda. Ya da sürpriz mi olacak? :rolleyes:

En Büyük TÜRKİYE 5. Takım 30 Mart Hedefleri En Büyük TÜRKİYE

Üye ismi >> Cuma kilosu >> Hedef

bluedolphin >> 86 >> 85

prensesss016 >> 55,3 >>54,8

besbb9 >> 72,4 >> 72

balpamuk >> 61,4 >> 60,5

fancynancy >> 81,1 >> 79,7

evlaefe >> 71 >>

beyazinci >> 58 >> 56,9

Cikilatacanavari >> 89,5 >> 88,4

ssyykk123 >> 81 >> 79,5

Hedef48 >> 56,8 >> 56,3

karabiber01 >> 83,9 >> 82,5

si_bel >> 71,3 >> 70,8

Şunu da tekrar öne getireyim. evlaefe evlaefe senin bu haftaki hedefin neydi, bulamadım mesajlarda. Ya da sürpriz mi olacak? :rolleyes:

En Büyük TÜRKİYE 5. Takım 30 Mart Hedefleri En Büyük TÜRKİYE

Üye ismi >> Cuma kilosu >> Hedef

bluedolphin >> 86 >> 85

prensesss016 >> 55,3 >>54,8

besbb9 >> 72,4 >> 72

balpamuk >> 61,4 >> 60,5

fancynancy >> 81,1 >> 79,7

evlaefe >> 71 >>

beyazinci >> 58 >> 56,9

Cikilatacanavari >> 89,5 >> 88,4

ssyykk123 >> 81 >> 79,5

Hedef48 >> 56,8 >> 56,3

karabiber01 >> 83,9 >> 82,5

si_bel >> 71,3 >> 70,8
70 hedefimmmm

Et suyuyla yapılan Çin eriştesi kaptaniçem :kk77:

Ya kızlar evde nasıl İp atlıyor sunuz ben anlamıyoree:temizlik:
Ben atlarkeneeee salonda halının üstünde ince tabanlı bir spor ayakkabı ile atlıyordum. Burda ses olmamasını önleyen parmak uçlarına inmek atlarken kuzular. Topuklar yere değmicek, dizler kilitli olmıcek, hafif kırık olcek. Bu epey önlüyor bi de halı da yumuşatıyor kuzular.

Et suyuyla yapılan Çin eriştesi kaptaniçem :kk77:

Ben atlarkeneeee salonda halının üstünde ince tabanlı bir spor ayakkabı ile atlıyordum. Burda ses olmamasını önleyen parmak uçlarına inmek atlarken kuzular. Topuklar yere değmicek, dizler kilitli olmıcek, hafif kırık olcek. Bu epey önlüyor bi de halı da yumuşatıyor kuzular.
noddle dan farkı ne şekerim bunun benim oğlanlar noddle ı çok seviyorlar

Back
X