- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #279.401
Düzenini sevsinler
Hayırlı olsun yeni ipin, bol bol yağ yaksın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzenini sevsinler
Hımmmm kaç ip atlamak istersin acabaaaaaAynen 1 kaşık tadina bakam mantinin normalde çok aramam ama 1 tabak yedim akşam aksam![]()
Bol bol yağ yaksın o zaman yeni ipin canım![]()
Sağol canımEllerine sağlık çok güzel olmuş.
Kaç aylık erken zamanlarda içmedim 18 aydan sonra içmeye başladim çünkü vucuttan toksin attığı için süte gecebilirmis diye biliyorum yeşil cay içinYeşil çayı bilmiyorum da ananasın zararlı olacagını sanmıyorum.
Ay çok azmış yakılan kalori ben 100 zor atliyorumTeşekkürler inşallah yansın yağlar 500 ip 120 kalori yaktırıyor benim bünyeye demekki ceza 240 kalori
ödemdir o ödem limonlu su iç geçeryapmamaya çalışıyorum çikilatam ama sabah artı çıktım yaaa moralim çok bozuk aslında.
Geçmiş olsun canımE
Merhabalar kaptanım,
Ne deseniz çok hgaklısınız.
Dün akşam belim tutuldu. Sabah işyerimdeki aile hekimimiz 2 gün rapor verdi, evde yatıyorum. Ağır paketleri arabama yüklerken oldu. Eve gelince uzanmıştım, saat 15:00'de uyuyakalmışım, akşam 19:00'da uyandım. Size mesaj yazamadım, kusuruma bakmayın. Öğlen kötüydüm.
Sevgilerimle.![]()
Moralin motivasyonun bozulmuyor mu sık tartilmakyapmamaya çalışıyorum çikilatam ama sabah artı çıktım yaaa moralim çok bozuk aslında.
Valla bana 100 ip 1000 gibi geliyor nefes nefese kalıyorum.Hımmmm kaç ip atlamak istersin acabaaaaa![]()
İnşallah öyledir.ödemdir o ödem limonlu su iç geçer
Her sabah tartılıyorum, aslında tartılmamak lazım ama alışkanlık oldu maalesef. Bir ara günde 5-6 defa tartılıyordum baktım iyiye gitmiyor durum arkadaşlarımın da uyarmasıyla sadece sabaha karar verdimMoralin motivasyonun bozulmuyor mu sık tartilmak
Bir anda atlama dinlen aralarda canım. Ben 2500 atlıyordum, aaahhh ahhh. Sonra doktor yasakladı. Hele bir denizimiz vardı 1 saat atlıyordu maşallah.Valla bana 100 ip 1000 gibi geliyor nefes nefese kalıyorum.
sagol canimBen de senin adına çok sevindim canım
Tamam çiklatım![]()
canim cok gecmis olsun sagligina kavuşman dilegimleE
Merhabalar kaptanım,
Ne deseniz çok haklısınız.
Dün akşam belim tutuldu. Sabah işyerimdeki aile hekimimiz 2 gün rapor verdi, evde yatıyorum. Ağır paketleri arabama yüklerken oldu. Eve gelince uzanmıştım, saat 15:00'de uyuyakalmışım, akşam 19:00'da uyandım. Size mesaj yazamadım, kusuruma bakmayın. Öğlen kötüydüm.
Sevgilerimle.![]()
amiiiiiiinnn canim cok sağolHadi gözün aydın canım. Darısı başımıza![]()
ben dünü paylastim saniyordum yaziyorum hemen
Canım dün menü paylaşmış mıydın?Carsamba menu
Sabah 9 1 haşlama yumurta
5tane eti form
Kızılcık marmaleti
1 yeşil zeytin
Domates kapya biber
Yesilcay biberiyeli
Ara yarım muz
Ogle 1bucuk
Patlıcan kapya biber kozlenmis salata
Kabak mor lahana pancar sote yogurtlu salata
Fırın mucver
Aksam 7bucuk 1tabak pırasa
1tabak mantı
1bucuk su
3 mil Leslie 15dk
Salı menü
Sabah 9da
1kase yulaf ezmeli chiali elma kayısı sutlac
1 haşlama yumurta
2zeytin
1burgu peynir
Öğle 1bucuk
1tabak karnabahar
1tabak kuru fasulye
1kase cacık
Ara4bucuk
Çay yanina kuruyemiş
3 4 bisküvi
Aksam 7bucuk
Yarim kase yeşil mercimek corba
1 buyuk tabak pancar havuc kereviz sote yogutlu biberli otlu..
Su 1bucuk
Spor yok bugün çok yorgun hissediyorum kolumu kaldırcak halim yoktu ya biraz enerji versin diye cis yedim galiba ..
Salı menü
Sabah 9da
1kase yulaf ezmeli chiali elma kayısı sutlac
1 haşlama yumurta
2zeytin
1burgu peynir
Öğle 1bucuk
1tabak karnabahar
1tabak kuru fasulye
1kase cacık
Ara4bucuk
Çay yanina kuruyemiş
3 4 bisküvi
Aksam 7bucuk
Yarim kase yeşil mercimek corba
1 buyuk tabak pancar havuc kereviz sote yogutlu biberli otlu..
Su 1bucuk
Spor yok bugün çok yorgun hissediyorum kolumu kaldırcak halim yoktu ya biraz enerji versin diye cis yedim
Evet burda