• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvaltı: 2karışuk tost (tost ekmeği boy), zeytin
Ara:sütlü kahve,2hurma,elma,portakal {meyvelere çok demeyin lütfen öğle yemeği YÖK kaçamak yapmamak için bişeylerin beni tıkaması lazımdı}
Akşam:antrikot,karnabahar salata,3psrça patates
Ara:zencefil çayı
Su:2lt, 1000ip atlama
Kıyamam sana yaa nasıl korkutmusuz seni not yazmış meyvelerine :KK48::KK15:

İyi akşamlar. Herkes hafta sonu sessizliğine bürünmüş. Bende dahil:KK76: bugün nerdeyse tüm gün yaz tatili için otel baktım. Ben 20 tane listeye aldım. Listeyi 8’e indirebildik akşam eşimle:-) tatili planlamak bile mutluluk verdi. Tabi birde o tatile zayıf gitme düşüncesi :cool:
Yaa evt birde düğün var bende hazirana 2 tane

Aynen bir tatil birde düğünler zaten. Hele birde düğün çok yakınınınsa gözler üstünde oluyor. Ama biz napıyoruz tatillere ve düğünlere kadar zayıflayıp, keyfimize bakıyoruz:halay:
Aynen teyze kızım evlenicek kardesten ote
Ee tatil bide köye cikiyoruz dağ bayır çadır :KK70:okul baslayinca evin yolunu buluyorum:rolleyes:

Menümü de yazıp yatıyorum ben herkese şimdiden iyi geceler.
Uyanınca limonlu tarçınlı su
10.30 kahvaltı:
Menemen
Zeytin
Lor peyniri
Kuru domates salatası
Yeşillik
Kuruyemiş
Yarım portakal

18.30 akşam yemeği:
Balık
Salata

2 fincan kahve
3.5 litre limonlu- tarçınlı su

Leslie 1 mil

Merhaba bende sizinle birlikte kilo vermek istiyorum önceden yaklaşık olarak 29 kilo verdim fakat sonradan biraz kilo aldım aldığım kiloları tekrardan vermek istiyorum bu sayfayı ve bu grubu bana karabiber01 o neydi onun kilo verdiğini görünce ben de katılmak istedim
Tatlom hosgeldin ben takim kaptani sen torpillisin karabiber den musait olunca yediklerini paylas yasin daha cok kucuk ama saglikli beslenerek guzel kg verirsin bizimle

2018-04-01 00.13.36.webp
Merhabalar,
31.03.2018 menümü 1 Nisan saat 00:15'de yazabildim.
Bugün ameliyat olan bir arkadaşımın evine geçmiş olsuna gittim. Sonra çok sevdiğim yakın bir arkadaşımla buluştum. Eve de saat 00:00 gibi varabildim.
Bugün Ankara'da hava çok güzeldi, güneşliydi. Herkes parklarda yeşil alanlarda günü dışarıda geçirdi. Bugün ben de eve girmek istemedim. Yürüyüş yaptım, 10000 adımı tamamladım.
Belfıtığı ağrılarım geçti. Artık yatıp istirahat etmeme gerek olmuyor. Tüm günü ayakta geçirebiliyorum çok şükür.
Bugün yürümek belime de iyi geldi sanırım.

31.03.2018, C.tesi menüm:
SABAH:
1 sahanda yumurta
4 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
ARA ÖĞÜN:
1 fincan sade Türk kahvesi
ÖĞLEN:
Yemek yiyemedim.
Geçmiş olsun ziyaretimde ikram edilen 1 dilim böreği yedim.
AKŞAM:
Tavuk pirzola (3 adet)
Haşlanmış sebze (2 y.k.)
(brokoli, karnıbahar, havuç)
Patates püresi (2 y.k.)
ARA ÖĞÜN:
2 fincan sade Türk kahvesi
Yürüyüş: 10019 adım
Su: 2,5 lt

Yaz nerdryse geldi kapimiza daysndi o yuzden kacamaklari unutun arkadaslar eger yaza zayif incecik girmek istiyorsaniz haa yok ben boyle mutluyum diyorsaniz takima gerek yok dimi
Havalar da guzellesti en kotu yuruyus yspin mutlu olun kizlar ozellikle acik havada yurumek seratonin hormonunu artiriyormus depresyondan cikmak icin yada girmemek icin bir neden daha sizlere
Kaptanım bugün belfıtığı ağrılarımdan kurtuldum çok şükür. Yürüyüş yaptım, 10000 adımı tamamladım.
Açık havada yürüyüş yapmak gibisi yok.:KK5:

Eklentiler

• Screenshot_2018-04-01-00-05-37.webp
    Screenshot_2018-04-01-00-05-37.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 18
evett kızlarr menü tablosuna bakınca menü yazmayanlara 200 ip atlama cezası veya leslie 1 mile cezası yazıyorum şimdilik bu duruma göre artabilir
fancynancy fancynancy 200 ip yada uygun leslie 1 mile
besbb9 besbb9 2 gün yazmamış 400 ip yada leslie 2 mile
inciitanesi inciitanesi 2 gün yazmamış 400 ip yada leslie 2 mile
@balpamuk 3 gün yazmamış 600 ip ya da leslie 3 mile
menü yazmama cezası kızlar
cezaları yapanlar spor sorumlusu fancynancy fancynancy yi etiketlesinler yapılmayınca gittikçe artacak haberiniz ola :sinirli::sinirli:
tamam kaptanım cezamı bugün yapacağım

Back
X