- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #279.961
1 saat 40dl yürüyüş 40 mekik tamamdirr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma benim halimi bir de ağrı kesici kas gevşetici kullanamıyorum![]()
Burada da bir vuuuu huuuu daha1 saat 40dl yürüyüş 40 mekik tamamdirr
Tek tek yememen gerekenleri saymayacagim da bişey sorucam bunların karşılığında bize ne veriosunDünkü menüm
Kahvaltı
Hindi fümeli omlet
Zartar
Çay
2 dilim çok tahıllı ekmek
Öğle
Fıçı bira
Patates kızartması
3 tane midye tava (porsiyon değil tabiisi de)
3 tane kalamar
Karides güveç
Bol salata
Ara
Çay
Akşam
1 lahmacun
2 ısırık içli köfte
1 parça Adana
4 yk bulgur
(Biliyorum bulguru yememeliydim)
Su: 1,5 lt
Spor: yok
Çok fena heryerim su içinde kalıyor niye devam etmedin ki kaptanım?ooo çok güzel ben de gecen sene deneme seansına katılmıştım acaip ter attırıyor
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz1 saat 40dl yürüyüş 40 mekik tamamdirr
Kabak detoksunun ayrıntılarını yazarmısın lütfen. Bende yapmak istiyorumKızlar kabak detoksu bitti 54.7 ile başladım
52 ile bitti
Yapmak isteyenlere duyurulur
Son gün sadece kabaktan turlu yaptım toplamda bir kilo kabak yemiş oldum
2 gün bir saat yuruyus yaptım
Ben sabahlardan birinde mantarlı omlet yaptım ikincisi haşlanmış yumurta 3. Sü menemen yedim roka tere kuzukulağı kullandım hiç aç kalmadim
öpücük atsamTek tek yememen gerekenleri saymayacagim da bişey sorucam bunların karşılığında bize ne veriosun
Çok fena heryerim su içinde kalıyor niye devam etmedin ki kaptanım?
Allah Allah yaaa, sizin de dilinize düşmeyegörsün insanBende 10.000 adım atıp geldim akşam yemeğimde tamam sıvı hariç gün kapandı
fancynancy listenin daha devamı varmış açık hava iştahını açtı galiba senin öğlen ve akşam menunu ben 3 gün yiyebilirim
![]()
Dönem dönem herkes takılmalar yaşayabiliyor. Moraliniz bozma canım, ısrarla devam edersen diyetine mecbur vermeye başlıyorsun.Merhaba herkeseKilo verememek acayip modumu düşürdü. Bu hafta kabak detoksu yapmaya karar verdim. Öyle kilo vermeye başlarsam, sonra Karataya devam ederim diye düşünüyorum.
Ben artik onlarla yasamaya alistim hareket edemiyorum bazen agridan dusun o dereceAyyy haklısın valla yaaa, e ne yapıyorsun Şahnurum ağrılarla?
Cnm gittigim salonda deneme seansi yapmislardi sonra salona gidemedimTek tek yememen gerekenleri saymayacagim da bişey sorucam bunların karşılığında bize ne veriosun
Çok fena heryerim su içinde kalıyor niye devam etmedin ki kaptanım?