• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK70::KK70:
images-50.webp

İyi geceler kızlar ancak gelebildim misafirim vardı akşam
Tek tek alintilayamadim ama saolun
Bırakacak olsam glutensiz hiç başlamzdim yaşam tarzı haline getirmeye çalışıyorum ayda bir belki yasağı delerim ama şimdilik sorun yok ramazanaa kadar böyle devam
Sürekli detoksu yapmıyorum ki tek kabağı yaptım
Kabak detoksu nün menüsü 3 gün aynı instegramda sayfasının goruntusu vardı onu atayim size Eki Görüntüle 2132141
Çok teşekkürler tarif için. Peki sen bu tarifin hiç dışına çıktın mı? İkindi meyvesini kaldırıp sabaha 1 dilim ananas koymayı düşündüm. Hem ananas detoksundan da faydalanayım diye:KK70:nasıl olur sence?

Pazartesi menü
Sabah9 2yumurta maydanoz dereotu chiali
4 zeytin
1buyuk parça peynir
Yarim poğaça
Yesilcay
Öğle 1bucuk
Marul salatalık kereviz yogurtlu salata
Ara 2 kayısı kuru ceviz 2adet
Aksam 7de
Ispanak
Salata
Yoğurt
10bucuk 2ceviz
Su 1bucuk
Spor yarim saat yürüyüş
350ip
Aralarda 4 5 cifte kavrulmuş lokum küçük olanlardan. :110:

İyi geceler menümü yazıp yatıyorum. Sabah uyanınca 2 bardak su 2 kayısı
08.00 kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 avuç fındık
Peynir
Zeytin
1 yerli muz

12.30 öğle yemeği:
yoğurt
Taze fasulye
1 dolma

17.30 Akşam yemeği
Yoğurt
1 yerli muz
Taze fasulye

3 litre su

Çok teşekkürler tarif için. Peki sen bu tarifin hiç dışına çıktın mı? İkindi meyvesini kaldırıp sabaha 1 dilim ananas koymayı düşündüm. Hem ananas detoksundan da faydalanayım diye:KK70:nasıl olur sence?
Canım iki meyve var zaten sabah ananas ikindide yeşil elma çilek yiyebilirsin
Ben ilk gün sabah mantar kullandım meyve yemedim
İkinci gün çilek yedim
Üçüncü gün meyve yemedim
1 kg kabak bitti 3 günde çok doyurucu oldu kaçamak yapmadım
2 gün 1 saat yurudum ve hareketli günlerimdi evdede
Tam uyarsan daha iyi sonuçta olabilir bence ananas detoksundan daha iyi olduğuna inanıyorum o çok aç bıraktığı için sonrasında yemeğe saldırı oluyor bence
İnşallah iyi sonuç alırsın kolay gelsin

Iyi geceler bende uyuyup sonradan uykusu kacanlardanim fancy bu saatte spor mu olur kiz yatsana
Ben oglan ayeslendi mi diye bi kalktim uyku gitti sonra

Gunaydinlarr kizlar saat 8 oldu nerdesiniz hadi bakalim erken kalkin
Evde olanlar spora

Günaydın canımmm. Dün gece uykusuna yattığını sandığım oğlum uyanınca mecbur o saatlere kaldık kaptaniçem. Zaten pilim bitmişti fazla bişi yapamadım :KK48:
Nasıl oldu ateşi kuzunun?

Canım iki meyve var zaten sabah ananas ikindide yeşil elma çilek yiyebilirsin
Ben ilk gün sabah mantar kullandım meyve yemedim
İkinci gün çilek yedim
Üçüncü gün meyve yemedim
1 kg kabak bitti 3 günde çok doyurucu oldu kaçamak yapmadım
2 gün 1 saat yurudum ve hareketli günlerimdi evdede
Tam uyarsan daha iyi sonuçta olabilir bence ananas detoksundan daha iyi olduğuna inanıyorum o çok aç bıraktığı için sonrasında yemeğe saldırı oluyor bence
İnşallah iyi sonuç alırsın kolay gelsin
Teşekkür ederim canım umarım iyi bir sonuç alırım. Zaten ilk amacım kilo vermem durdu onu harekete geçirmek. Tabi 2-3 kilo da versem harika olur:-)

Kaçamak olmuyor canım @karabiber01
2017 Mayıs ayından beri diyete devam ettiğim için o zor dönemleri atlattım gibi. Bana hareketsizlik hiç yaramıyor. Hipotiroid var bende, metabolizma yavaş. Geçen hafta da belim tutuktu, evdeydim ya,o iyi gelmedi. Bir de diyetisyenimle konuştuk, diyet listemi daha sebze ağırlıklı düzenledik. Porsiyonları ayarladıı yeniden diyetisyenim. Belimden rahatsızken yemek yapamamış ızgara et yapmıştım.
Squatgirl'deki Doris Hofer'in dediği ve uyguladığı "sağlıklı ye, koca bir tabak olsun; ama egzersiz yap, yediklerini yak." prensibi bana çok yakın geliyor. Ama Doris'in egzersizten kastı her gün 50 dak. tempolu yürüyüş ve Doris'in yağ yakıcı ve kas yapıcı etkili kardiyo ve squat egzersizleri. O egzersizleri yapınca yediğini fazlasıyla yakıyor insan.
Bu hafta belim iyileşti. Egzersizleri yapmaya başlayacağım tekrardan.
Bir de akşam yemeğinden sonra meyve yemeyeceğim. O bana +yağ olarak dönüyor.
Doris harika kesinlikle ya sağlıklı olan herşeyden doyana kadar felsefesini bende benimsiyorum ama şu kilo verme döneminde porsiyon kontrolü yapmaya çalışıyorum koruma döneminde doyana kadar yicem spor zaten artık hayatımızdan çıkmamalı korumada da olsak :))

Gunaydinlarr kizlar saat 8 oldu nerdesiniz hadi bakalim erken kalkin
Evde olanlar spora
Günaydın çalışanlar işe :KK12::silah:

Herkeslere günaydın :KK52::KK52:

şu kabızlık problemini nasıl çözüyorsunuz kızlar benim vucudum bir türlü alışmıyor bu sabah 56.2 geldim yine sabit ama kabızlığa bağlıyorum o kadar da su içiyorum kayısı yiyorum yok geçmiyor :işsiz::110:
Canim zor durumda kaldığında form çayı iç.

Back
X