• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menü
Sabah
2 minik muz
2yk yulaf ezmesi
1 tatlı kaşığı çekilmiş fıstık
Süt bunları karistirdim
Öğlen
Sulu köfte 1tabak
Salata
Ara
2 dilim portakal
2tane badem
2tane findik
Aksam
Kıymalı patlican yemeği 1 tabak
1dilim ekmek
1 bardak yoğurt
3 litre su
Nobetteyim gece yogurt yiyrbilirim

Bu günkü menüm 3 lt su içtim 22.30 gibi yoğurt sumak kürü tüketebilirim sonrasında da yarım litre su gece yağ yakımına yardımcı olması için toplamda 3.5 lt su şimdi spor yapacağım bittiğinde onu da yazarım :))
IMG_20180403_203503.webp

Bu günkü menüm 3 lt su içtim 22.30 gibi yoğurt sumak kürü tüketebilirim sonrasında da yarım litre su gece yağ yakımına yardımcı olması için toplamda 3.5 lt su şimdi spor yapacağım bittiğinde onu da yazarım :))Eki Görüntüle 2132574
O kür gerçekten faydalı mı? Yatmadan 30dk önce yiyin diyor ya yatmadan önce yenen her şey kilo olur gibi geliyor bana deneyemedim o yüzden

Salı menu
Sabah 9da ispit (kaldirak)kökü kavurma yumurtalı.
4zeytin peynir yeşil çay
Öğle sandviç ekmeginde kıyma kavurma
Elma
Aksam 1dilim pizza
Yürüyüş yarım saat aslinda 2den 7ye parkta çocuk peşinde ip atlaycaktim ama ayagim acıyor biraz.
Su 2lt

Salı menu
4zeytin peynir yeşil çay
Elma
Aksam 1dilim pizza
Yürüyüş yarım saat aslinda 2den 7ye parkta çocuk peşinde ip atlaycaktim ama ayagim acıyor biraz.
Su 2lt
Akşam yediğin pizzan ne sağlıklı ne de seni tok tutar kendine kötülük etmişsin :110:

Salı menu
4zeytin peynir yeşil çay
Elma
Aksam 1dilim pizza
Su 2lt
Yani menülere maaalesef en son yorum yapacak kişi benim ama gelişigüzel olmuş bebeyim menün. Öğlen yediğin Sandviçin büyüklüğü ne kadardı mesela? Pizzayı hiç söylemiyorum. :KK51:

Bende biraz daha havalar ısınsın Ankara da göktürk aile yaşam merkezinin havuzuna yazılacagim inşallah orayı da çok övüyorlar beğeniyorlar :)
İnşallah canım. Çok iyi olur senin için. Kilo verme hızını ve kas artışını da çok olumlu etkileyecektirö
"Belfıtığım olduğundan challenge egzersizlerinde belimi sakatlamamak için neye dikkat etmeliyim?" diye squatgirl'de Doris Hofer'e canlı yayında sormuştum, yürüyüş ve mümkünse yüzme sporunu çok önermişti. Vücudun her bölgesinin çalışması açısından harika bir spor yüzme.

Sabah
Filtre kahve
10–12 tane kuru yaban mersini

Kahvaltı
Yarım yağlı sütle
4 yk meyveli müsli

Ara
2 üçgen dilim karpuz

Öğle
1 kase şehriyeli tavuk suyu çorba

Ara
Yarım kutu çilekli activia (Yarısını oğlum yedi yaaaa :KK48:)
1,5 avuç yer fıstığı
1 Türk kahvesi
1 büyük kupa laktozsuz sütle granül kahve
**aralarla içilip yenildiler tabii

Akşam
3 ızgara köfte
4 yk piyaz
1 yk mantarlı bulgur
2 bardak ayran

Gece
Maden suyu
Belki kahve içerim

Su: 3 lt bitti
Spor: 40 dk zumba. Eliptik yapacağım

Umarım canım ya. Şu 80 nin altına bir insem gerisi gelecek gibi. 80 kilo sınır sanki. Oraya yaklaştım mı kilo duruyor.
Ahahah aynı beeenn. Bende 80lerden yakamı zor kurtarmıştım izne ayrılmadan önce ama maşallah geri geldi bumerang gibi. Bu defa sağlam kaçacağım bulamıcaaaakkk bir daha beni. :KK39:

3 Nisan 2018, Salı
Menüm

Sabah dışarıda işlerim vardı.
Kahvaltı yapamadım.
(11:30)
2 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 bardak yoğurt
Gün içinde, 1 fincan yeşil çay, 1 fincan kiraz sapı çayı, 2 fincan Türk kahvesi, 1 yerli muz
(Saat: 19:00)
1 kase mantar çorbası
3 kuru köfte

* Su: 3 lt
* 45 dak yürüyüş

Ahahah aynı beeenn. Bende 80lerden yakamı zor kurtarmıştım izne ayrılmadan önce ama maşallah geri geldi bumerang gibi. Bu defa sağlam kaçacağım bulamıcaaaakkk bir daha beni. :KK39:
Aynen kaçalım ve bir daha görüşmeyelim 80lerle. Hatta ben 70 leri de görmek istemiyorum:KK70:

Yani menülere maaalesef en son yorum yapacak kişi benim ama gelişigüzel olmuş bebeyim menün. Öğlen yediğin Sandviçin büyüklüğü ne kadardı mesela? Pizzayı hiç söylemiyorum. :KK51:
Avuç içi kadar esmer ekmek canım çok buyuk degildi 2dilim sayilabilir pizzada orta boy pizza

Back
X