- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #280.121
Haftasonu yazdin ama gönderemedim herhalde .en iyisi yazılı tutmak galiba bu konuda hedef48 iyi yapıyor. ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekkürlerHosgeldin bir kere başarmissin yine yapabilirsin bence .hadi bakalım sen daha çok kilo verirsin. Gencsin. Iyi geceler
Okuldan dolayı vakit bulamıyorum spora günlük 2lt su tüketiyorum yaklaşık olarakSpor yapıyor musun bebeyim? Bide günlük tükettiğin su mikatarını da yazar mısın bize canım.
Bende bendeeeeeAynen kaçalım ve bir daha görüşmeyelim 80lerle. Hatta ben 70 leri de görmek istemiyorum![]()
Tamam canım. Ama imkanın olursa okuldan dönüşte veya giderken gerçi nasıl gidiyorsun evin yakın mı servisle mi bilemiyorum 15 dk bile yürüsen ya da en kötü evde kulaklıklarını takıp müziğini açıp kafana göre bir-iki dans etsen bile faydasını görürsün tatlım.Okuldan dolayı vakit bulamıyorum spora günlük 2lt su tüketiyorum yaklaşık olarak
Aslında kalori yakmak gün içinde aldığın kaloriyle harcadığın kalori arasında oluşturduğun kalori açığına bağlı canım öğle saatlerinde yediğin birşeyin vücuduna etkisi gece kalkıp yesen dahi değişmiyor yeterki yak yeterki sağlıklı olsun yediğin :)O kür gerçekten faydalı mı? Yatmadan 30dk önce yiyin diyor ya yatmadan önce yenen her şey kilo olur gibi geliyor bana deneyemedim o yüzden
Haftasonu yazdin ama gönderemedim herhalde .en iyisi yazılı tutmak galiba bu konuda hedef48 iyi yapıyor. ..
Menün güzelmiş canım aynen böyle devam etMerhaba
Sabah:1 dilim ekmek
1 tane yumurta
1 bardak çay
4 zeytin
Öğlen: 10 kaşık bezelye
Yoğurt
Salata
1 dilim ekmek
Ara öğün:1 tane elma
Akşam: Balık
1 dilim ekmek
Salata
*2,5 lt su
Çikilatımın dediği gibi ne gözün ne de karnın doymuştur yediklerinle. Üşeniyorsan at suya iki yumurtanı, çıkar yanına peynirini hem doyarsın hem de daha az kalori almış olursun canım.Avuç içi kadar esmer ekmek canım çok buyuk degildi 2dilim sayilabilir pizzada orta boy pizza
Menün Harika. Senden güzel bir eksi bekliyoruz o zaman bu hafta.Merhaba
1 tane yumurta
1 bardak çay
4 zeytin
Yoğurt
Salata
1 dilim ekmek
1 dilim ekmek
Salata
*2,5 lt su
Hala erimedin miHerkese iyi geceler kızlar spor 11 de bitti toplamda 500 kalori yaktım 500 ip atladım 35 dk kardiyo yaptım 20 dk karın bölgesi çalıştım
Teşekkür ederim.Eki Görüntüle 2132660
Eksik olmuş ekran resmî @bluedolphin en üstte kaybolmuş bölmeler yüzünden. Neyse tekrar atıyorum,si_bel canım sende paylaştın olarak yazıyorum o zaman.
Geçmiş olsun canım. Dilerim şu an ayağın daha iyidir.Salı menu
Sabah 9da ispit (kaldirak)kökü kavurma yumurtalı.
4zeytin peynir yeşil çay
Öğle sandviç ekmeginde kıyma kavurma
Elma
Aksam 1dilim pizza
Yürüyüş yarım saat aslinda 2den 7ye parkta çocuk peşinde ip atlaycaktim ama ayagim acıyor biraz.
Su 2lt
600 ip dahaSalı menu
4zeytin peynir yeşil çay
Elma
Aksam 1dilim pizza
Yürüyüş yarım saat aslinda 2den 7ye parkta çocuk peşinde ip atlaycaktim ama ayagim acıyor biraz.
Su 2lt
sağol canim az olsun bizim olsunCnm sen bakma az gorunce de gayet guzel bir basari
amiiiinnn canim hepberaber insallah ölmez sağ kalırsakUmarım 2028 dede 55 kg olarak gelirsin buraya ölmez sağ kalırsak
Benimde bir daha kilolu olmaya niyetin yok
Saglikli beslenelim hem zayıf hem sağlıklı kalalim inşallah mezuniyetinden hayırlı uğurlu olsun odullere fazla kanma yemek düzenini sporunu bozma aynen devam
Arada yaptığın ufak kacamaklar oda dengelersin
Amin canim insallah bende sizleri tebrik ederimBende biraz daha havalar ısınsın Ankara da göktürk aile yaşam merkezinin havuzuna yazılacagim inşallah orayı da çok övüyorlar beğeniyorlar :))
Tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun darısı bizim başımıza![]()
sagol canim amin insallahTebrik ederim darisida hepimize bizlerde mezun oluruz inşallah
o zaman an itibariyle basliyorum dikkat edin menulereListede olmasan da çemkirmek serbest şekerimben çan çan cevap yazarım kendimi kalmak için ama hepsini bahaneeee işte
![]()
Kabahatimi biliyorum ben bugün 40 dk zumba yaptım. Akşama da eliptik bekler![]()
Canim pizzami saglikli besleniyoruz unuttunmu hadi artik duzelsin MenülerSalı menu
4zeytin peynir yeşil çay
Elma
Aksam 1dilim pizza
Su 2lt
takibindeyim canimİyi akşamlarbugün kabak detoksunun ilk günüydü. Bakalım yarına kilo farkedecek mi. Cumaya sürpriz bir kilo olur umarım.
Menün ideal olmuş canım.Merhaba
1 tane yumurta
1 bardak çay
4 zeytin
Yoğurt
Salata
1 dilim ekmek
1 dilim ekmek