- 6 Nisan 2010
- 4.415
- 15.851
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #280.141
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bel fıtığından kurtulmak için internetten hareketleri düzenli yaptim ve fizik doktoru hareketlerde verdi inan yapınca çok rahatliyordumİnşallah canım. Çok iyi olur senin için. Kilo verme hızını ve kas artışını da çok olumlu etkileyecektirö
"Belfıtığım olduğundan challenge egzersizlerinde belimi sakatlamamak için neye dikkat etmeliyim?" diye squatgirl'de Doris Hofer'e canlı yayında sormuştum, yürüyüş ve mümkünse yüzme sporunu çok önermişti. Vücudun her bölgesinin çalışması açısından harika bir spor yüzme.
Canim fancy de yazmis okula yuruyerek gidebilirsin en guzel spor odur benceOkuldan dolayı vakit bulamıyorum spora günlük 2lt su tüketiyorum yaklaşık olarak
Muhtesemsin gulden cimMerhabalar Arkadaşlar,
Bu fotoğrafımı bugün kilo verme yolculuğum hakkında bilgi sahibi, sevdiğim iki arkadaşımla paylaştım.
Sizlerle de paylaşmak istedim. Soldaki fotoğrafım Mayıs 2017'deki gibi 110 kg olduğum zamanlara ait. İnsülin direnci, haşimato, kolestrol, karaciğer yağlanması ne isterseniz mevcuttu haliyle.
Sağdaki fotoğraf -23 kg olan halim. 2018 Şubat ayında çekilmişti. Mayıs 2017'de başlayan kilo verme yolculuğum devam edecek. İnşallah vermem gereken 20 kg'ı da verir, eski kiloma kavuşurum diyorum.
En büyük tesellim insülin direncimin şu anda kalmamış olması, daha doğrusu kontrol altında olması. Tekrar kilo almamam sağlık açısından önemli.
Yolum uzun. Bana şans dileyin.
Eki Görüntüle 2132662
Bende kirmayı çok istiyorum şimdilik hayalim 79.9 görmekUmarım canım ya. Şu 80 nin altına bir insem gerisi gelecek gibi. 80 kilo sınır sanki. Oraya yaklaştım mı kilo duruyor.
Menümn güzel selinimMerhaba
Sabah:1 dilim ekmek
1 tane yumurta
1 bardak çay
4 zeytin
Öğlen: 10 kaşık bezelye
Yoğurt
Salata
1 dilim ekmek
Ara öğün:1 tane elma
Akşam: Balık
1 dilim ekmek
Salata
*2,5 lt su
Çok geçmiş oksun bu ayda bir sicak bir soğuk hemen hasta olunuyor nasil koruyacağımizida bilmiyoruz kendimizi
teşekkür ederim sağolungeçmiş olsun canım
Merhabalar Arkadaşlar,
Bu fotoğrafımı bugün kilo verme yolculuğum hakkında bilgi sahibi, sevdiğim iki arkadaşımla paylaştım.
Sizlerle de paylaşmak istedim. Soldaki fotoğrafım Mayıs 2017'deki gibi 110 kg olduğum zamanlara ait. İnsülin direnci, haşimato, kolestrol, karaciğer yağlanması ne isterseniz mevcuttu haliyle.
Sağdaki fotoğraf -23 kg olan halim. 2018 Şubat ayında çekilmişti. Mayıs 2017'de başlayan kilo verme yolculuğum devam edecek. İnşallah vermem gereken 20 kg'ı da verir, eski kiloma kavuşurum diyorum.
En büyük tesellim insülin direncimin şu anda kalmamış olması, daha doğrusu kontrol altında olması. Tekrar kilo almamam sağlık açısından önemli.
Eki Görüntüle 2132662
Harikalar yaratmişşın işte görüyorsunuz arkadaşlar tek kelimeyle mükemmel olmuş içinizden bir insan daha çıkmışMerhabalar Arkadaşlar,
Eki Görüntüle 2132662
Çok teşekkürler Şahnurcuğum. Günün güzel geçsin. Sevgilerimle.Canim fancy de yazmis okula yuruyerek gidebilirsin en guzel spor odur bence
Muhtesemsin gulden cim
harikalar yaratmıssın tebriklerrMerhabalar Arkadaşlar,
Eki Görüntüle 2132662
Yürüyerek gidiyor canim okulaCanim fancy de yazmis okula yuruyerek gidebilirsin en guzel spor odur bence
Muhtesemsin gulden cim
Ozaman tartida eksiler görüldüKızlar 2 gündür menü yazmadım hiç bir şey yiyemedim zaten sadece sıvı ile beslendim çorba ve bitki çayı ile geçirdim
Çok teşekkür ederim canım. Sağolasın, eksik olmayasın.Harikalar yaratmişşın işte görüyorsunuz arkadaşlar tek kelimeyle mükemmel olmuş içinizden bir insan daha çıkmış
Çoook teşekkür ediyorum canım. Sağolasın, varolasın.harikalar yaratmıssın tebriklerr
Neden canım hasta mısın? Geçmiş olsun öyleyseKızlar 2 gündür menü yazmadım hiç bir şey yiyemedim zaten sadece sıvı ile beslendim çorba ve bitki çayı ile geçirdim
Günaydın :)Günaydın kızlar
Tebrik ederim canım benim allah devamını sabırla tamamlatsın inşallah :))Çok teşekkür ederim canım. Sağolasın, eksik olmayasın.
Kilo verince üzerimden ağır bir yük kalktı, artık belim o kadar çok tutulmuyor, çok daha sağlıklı hissediyorum.
Annem "sırtında resmen bir kuzu taşıyormuşsun 110 kg olduğun zaman" diyor.
Azmedip kalan 20 kg'ı da verirsem eski sağlığıma kavuşacak ve çoook mutlu olacağım.
Darısı kilo vermek isteyen herkesin başına inşallah.
Başarılar diliyorum, sabırlar diliyorum bu süreçte.
Eline sağlık canım.