• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kuzular şimdiden söylüyorum bugün menülerinizde bulgur lahana brokoli turşu gibi ödem yapıcı su tutucu şeyler istemiyorum bir de erkenden kapatın mümkünse akşamı yarın cuma ona göre
Brokoli su mu tutuyor :eek: Ben kahvaltıda yedim yağsız tuzsuz haşlanmış brokoli yoğurtla c vitamini deposu olduğu için:silah:

Günaydın kızlar bugün ofiste temizlik var öğleden sonra buraya çok fazla bakamayabilirim :) Yaşasın hareket yarına bana fayda :KK70:

Günaydın :) inşallah canım seninde :KK36:

Bu iki gün bana heyecan veriyor sırf bu yarışma sayensinde heyecanla bekliyorum sonuçlarımı grubun sonuçlarını :KK36:
:KK60::KK5::KK200: Günaydın canım.

Günaydın herkese :KK200: güzel bir gün olsun hepimiz için. Umarım yarın herkes eksiyle gelir. Bugün de 1 saat yürüyüp günü erken kapatmayı düşünüyorum. Yarın güzel bir eksiyle gelmek istiyorum.
İnşallah çok güzel bir eksi görürsün tartıda canım. :KK19::KK200: Bugün hava çok güzel, tam yürüyüş havası. İyi yürüyüşler .:KK36:

günaydınlarrr
gününüz güzel geçsin 2 gündür doğru dürüst uğrayamadım buralara
Hoşgeldiniz kaptanım :KK5:
Günaydın :KK200::KK60:
Bugün yürüyüşümü yapacağım.
Ödem yapacak yiyeceklerden uzak duracağım.
Ödem atan içecekler içeceğim.
Tüm arkadaşlarıma güzel bir gün ve başarılar diliyorum.:KK200:
Cuma günü hepimiz için çoook güzel bir gün olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kabak detoksu yapan kızlar kabapı yemek mi yapıyorsunuz nasıl tüketiyorsunuz? Ben emxiriyorum haftaya son 2gün kavak detoksu yapmayı düşünüyorum sıkıntı olur mu sizce
Bence olur. Emzirirken detoks falan yapmayın kuzular ya. Sütünüz azalır mazalır neme lazım. Emzirmesinin zaman her hafta ayrı bir detoks yaparsın bebeyim :KK39:

Günaydın kuzular hiiiçççç kaçamağım olmamasına rağmen ve bu hafta dikkat edipppp düünnn güzel bir rakam görmeme de rağmen bugün cumadan artı çıktım. :KK43::KK43: Spor da yapıyorum ay sinir oldum. Bende ödem atıcı bişiyler yapayım bari bugün akşamı da hafif geçireyim.

Back
X