- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #280.321
Göğüs cerrahi servisine geçtim cnm ama herseyin adaleti var Rabbim büyükMaalesef canım yetkiyi bulan hemen kullanıyor..
Hangi bölüme geçtin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göğüs cerrahi servisine geçtim cnm ama herseyin adaleti var Rabbim büyükMaalesef canım yetkiyi bulan hemen kullanıyor..
Hangi bölüme geçtin?
Evet kesinlikle canım her şeyi Allah'a havale etmek en güzeliGöğüs cerrahi servisine geçtim cnm ama herseyin adaleti var Rabbim büyük
Oh oh yine güzel bir menü, yarına bol eksi insallahİyi akşamlar kizlar gördüğüm kadarıyla bugün kimse kaçamak yapmamışTabi bende öyle
. Menümü ekliyorum menüme ek olarak küçük 2 fincan türk kahvesi içtim biri spordan yarım saat önce 4,5 lt su İçtim spor olarak 15 dk HIIT kardiyo 20 dk normal kardiyo yaptım 15 dk bölgesel çalıştım ve 500 ip atladım
Eki Görüntüle 2133458
Kızlar çok kötü 2 gün geçirdim hiç ugrayamadim daha önce sorumlularimla bazı fikirleri tartıştığım için baş kaldıran olarak yerime biri geldiği gibi yerimi değiştirdiler bu hayatta herkesin her dediğine tamam diyeceğiz sanırım![]()
Göğüs cerrahi servisine geçtim cnm ama herseyin adaleti var Rabbim büyük
Süpersin, yarın güzel rakamlar geliyooorrrrrr belli.İyi akşamlar kizlar gördüğüm kadarıyla bugün kimse kaçamak yapmamışTabi bende öyle
. Menümü ekliyorum menüme ek olarak küçük 2 fincan türk kahvesi içtim biri spordan yarım saat önce 4,5 lt su İçtim spor olarak 15 dk HIIT kardiyo 20 dk normal kardiyo yaptım 15 dk bölgesel çalıştım ve 500 ip atladım
Eki Görüntüle 2133458
Teşekkürler Eda TeyzeMenümn güzel selinim
Okula yürüyerek gidiyorum ve voleybol oynuyorumCanim fancy de yazmis okula yuruyerek gidebilirsin en guzel spor odur bence
Muhtesemsin gulden cim
Valla canım çok iddialı olmayayım da yarın beni şaşırtmazsa güzel olacak gibi. Kabak detoksunu da öneriyorum canımO zaman sonuc süper yarin fazla arti cikarsam bende kabak detoksu yapicim
Valla güzel tahmin canım . Tutar umarım
Geçmiş olsun mu denir bilemedim canım. Amirler veya makam sahipleri genelde böyle oluyor. Biz onların çalışan köleleriyiz ve herşeye onay vermeliyiz gibi davranıyorlar maalesef.Kızlar çok kötü 2 gün geçirdim hiç ugrayamadim daha önce sorumlularimla bazı fikirleri tartıştığım için baş kaldıran olarak yerime biri geldiği gibi yerimi değiştirdiler bu hayatta herkesin her dediğine tamam diyeceğiz sanırım![]()
Teşekkür ederimMenün ideal olmuş canım.![]()
İnşallahMenün Harika. Senden güzel bir eksi bekliyoruz o zaman bu hafta.![]()
Menün çok güzel canımMerhaba
Sabah:1 dilim ekmek
1 tane yumurta
1 bardak çay
4 zeytin
Öğlen: 10 kaşık fasulye
Yoğurt
1 dilim ekmek
Ara öğün:1 tane havuç
Akşam: Tavuk
1 dilim ekmek
Salata
Oh oh yine güzel bir menü, yarına bol eksi insallah![]()
Ay inşallah heyecanlıyım valla kendimi için de herkes için de hep böyle şeyler Bana heycanli gelmişti zatenSüpersin, yarın güzel rakamlar geliyooorrrrrr belli.![]()