• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5. Takım 563. Etap***

bluedolphin (86/) geçen hafta bildirimde bulunmadı
besbb9 (72,1/)
balpamuk (61,4/)
geçen hafta bildirimde bulunmadı
fancynancy (80,7/)
evlaefe (69,5/)
beyazinci (58,8/)
Cikilatacanavari (88,8/)
ssyykk123 (81,2/)
Hedef48 (56,2/)

karabiber01 (82,7/)

5. Takım Ortalaması: %

***Denemedeki Üyeler***

si_bel (69,6/) Yeni üye baş. kg: 71,3 baş. tarihi: 19.03.2018 hedef: 60

***İzindeki Üyeler***

toplight (72,9/)
0zlem (77,8/)

***Mezun Olan Aktif Üyeler***

morordek (60,4/)
medusa38 (53,7)
prensesss016 (55/)

İyi akşamlar kizlar gördüğüm kadarıyla bugün kimse kaçamak yapmamış :super: Tabi bende öyle :KK76::KK76:. Menümü ekliyorum menüme ek olarak küçük 2 fincan türk kahvesi içtim biri spordan yarım saat önce 4,5 lt su İçtim spor olarak 15 dk HIIT kardiyo 20 dk normal kardiyo yaptım 15 dk bölgesel çalıştım ve 500 ip atladım :halay::KK49:
IMG_20180405_230434.webp

İyi akşamlar kizlar gördüğüm kadarıyla bugün kimse kaçamak yapmamış :super: Tabi bende öyle :KK76::KK76:. Menümü ekliyorum menüme ek olarak küçük 2 fincan türk kahvesi içtim biri spordan yarım saat önce 4,5 lt su İçtim spor olarak 15 dk HIIT kardiyo 20 dk normal kardiyo yaptım 15 dk bölgesel çalıştım ve 500 ip atladım :halay::KK49:Eki Görüntüle 2133458
Oh oh yine güzel bir menü, yarına bol eksi insallah :spor:

Kızlar çok kötü 2 gün geçirdim hiç ugrayamadim daha önce sorumlularimla bazı fikirleri tartıştığım için baş kaldıran olarak yerime biri geldiği gibi yerimi değiştirdiler bu hayatta herkesin her dediğine tamam diyeceğiz sanırım :işsiz:

Göğüs cerrahi servisine geçtim cnm ama herseyin adaleti var Rabbim büyük

Öyle bebeyim ya. Herkese eyvallah, büyüksün, haklısın dediğin zaman iyisin maalesef bu hayatta. Doğruyu söyleyip, fikrini beyan ettiğin anda tü kaka oluyorsun. İnsanların damarına işlemiş bu, heryerdeler :KK43: :KK43:
Dediğin gibi Allah büyük, her şeyin bedeli ödeniyor bu hayatta çikilatam, üzme canını.

İyi akşamlar kizlar gördüğüm kadarıyla bugün kimse kaçamak yapmamış :super: Tabi bende öyle :KK76::KK76:. Menümü ekliyorum menüme ek olarak küçük 2 fincan türk kahvesi içtim biri spordan yarım saat önce 4,5 lt su İçtim spor olarak 15 dk HIIT kardiyo 20 dk normal kardiyo yaptım 15 dk bölgesel çalıştım ve 500 ip atladım :halay::KK49:Eki Görüntüle 2133458
Süpersin, yarın güzel rakamlar geliyooorrrrrr belli. :KK9:

O zaman sonuc süper yarin fazla arti cikarsam bende kabak detoksu yapicim
Valla canım çok iddialı olmayayım da yarın beni şaşırtmazsa güzel olacak gibi. Kabak detoksunu da öneriyorum canım:super:
S Suzi1704 senin için bir tahminde bulunuyorum 79.2
Valla güzel tahmin canım . Tutar umarım:21:
Kızlar çok kötü 2 gün geçirdim hiç ugrayamadim daha önce sorumlularimla bazı fikirleri tartıştığım için baş kaldıran olarak yerime biri geldiği gibi yerimi değiştirdiler bu hayatta herkesin her dediğine tamam diyeceğiz sanırım :işsiz:
Geçmiş olsun mu denir bilemedim canım. Amirler veya makam sahipleri genelde böyle oluyor. Biz onların çalışan köleleriyiz ve herşeye onay vermeliyiz gibi davranıyorlar maalesef.

Menümü yazıp yatıyorum bende arkadaşlar. Şimdiden herkese iyi geceler. Uyuyalım da ödem olmasın.
Uyanınca 2 bardak su
08.00 kahvaltı:
2 yumurta
Dereotu
Peynir
2 dilim ananas

Öğlen 13.30:
Kabak detoksu

Akşam 17.30:
Kabak detoksu

3.5 litre su
Türk kahvesi
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş

Iyi geceler bende yazayım menümu bugun misafirim vardı kaçamak yapmamaya çalıştım bakalım sporsuz yarim kilocuk verebildim mi. Sag ayağım hafif ödem yapmışti bugün biraz daha iyi gibi birden ip atlamak mı park mı çarptı bilmiyorum hava çok güzeldi bu hafta tam benlikti aslinda sadece yürüyüş yapabildim.bakalim yarını bende merak ediyorum hedef 69 du kaptanım. Bakalım oldu mu...

Persembe menü
Sabah yarım kase mercimek çorbası
1 haşlanmış yumurta
5tane eti form kızmayın ekmek niyetine seviyorum üzerine labne sürdüm
Yeşil çay tarçın karışık
Öğle 1bucukta 2kepce telsehriye Kıymalı corba yogurtlu marul salata
Ara 5te 1 kara lahana sarma elma
Akşam 1tabak bamya
1tabak Menemen
Havuçlu yogurt salata
9 da kuruyemiş badem fındık.
Su 2lt
Spor yok
Şu kuruyemiş olayinida birakcam inşallah akşam çay yanında atıştirmaktan vazgeçemedim bir türlü. ...

Back
X