• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın yazıp göndermistim ben ama göremedim.
Neyse tekrardan Günaydın kızlar..
Bir kaç gündür ugrayamadim yaz temizliğine başlamıştım ama yordum kendimi biraz rahatsızlandim. Ellerimde egzama vardi deterjanlar da değince berbat oldu.. Ellerimi oynatamiyordum bile zorla yıkandım..
Neyse kısaca durum bundan ibaret ama tabi hiç birşey artı gelmemin bahanesi değil.
Dikkat edemedim sporda yapamadım malesef.o_O
Çok geçmiş olsun canımm yaaa. Keşke korusaydın ellerini bir şekilde :(

6 Nisan 2018, Cuma menüm:
SABAH:-
ÖĞLEN: 1 peynirli simit
sandviç
ARA ÖĞÜN: 1 fincan yeşil çay
AKŞAM: tavuk ızgara, patates püresi, roka salatası
ARA ÖĞÜN: Damla sakızlı muhallebi
(bugün meyve ve süt ürünü hakkımı akşam misafirlikte damla sakızlı muhallebi ile tamamladım.)

* Su: 2,5 lt
* Yürüyüş: 30 dak.

Günaydın kızlar 58,3çıktım bugün geçen haftaya göre 500gram gitmiş ama hala iki hafta önceki kiloma ulaşamadım:KK43: spor yapamadık bari hafta çok yorgun hissettim kendimi bu hafta yine bölgesel ve ip atlamaya başlıyorum inşallah, Demir eksikliğinden halsiz kalıyorum sanırım Demir ilacı da kullanmaya başladım, bol eksili bir hafta geçiririz inşallah
Bende başladım Demir’e ama düzenli içemiyordum. Birkaç haftadır çok halsizdim, hergün almayı unutmam inşallah. Sen hangisini alıyorsun canım? Bana oraferon yazmış dr akşamları yatmadan önce aç karnına al demişti.

Eki Görüntüle 2133550 gunaydin kizçeler 1 hafta boyunca gecen hafta ananas detoksu ile giden 1.5kg aha geldi aha gelecek diye korktum yalan yok:63:
Ama sukur az da olsa gitmis 300 gram gidenlerden de geri gelen olmamis:halay::halay:Artik 70lerden 60 lara dustuk sukur mezuniyete dogru yol aliyoruz:spor:
Oooo süpersin valla. Harika gidiyorsun. :KK9:

Günaydın herkese. Başıma bunun geleceğini tahmin edip temkinli konuşmuştum aslında. Dün 79.9 çıkmıştım. Bugüne de daha az çıkarım diye düşünmüştüm. Maalesef olmadı. Sabah 80.1 çıktım:kızgın: yok arkadaş vücut 80’den aşağı inmek istemiyor. Ama ben istiyorum:KK8:sonunda kazanan ben olacağım. Baya bir incelme var, herkes çok inceldin diyor.:spor:
Yok yok haftaya 7lerde olacağız biz bebeyim. Hatta yarışalım bak senle bu hafta. Kilolarımız çok yakın. Kazanan da motivasyon amaçlı bi ödül alsın ama nasıl bir ödül olabilir bilemedim şimdi :kahve:

Yüzde hesaplaması nasıl yapılıyordu?
4268A7D6-15A3-4C2E-9792-CE7DA5DB7B07.webp

Yok yok haftaya 7lerde olacağız biz bebeyim. Hatta yarışalım bak senle bu hafta. Kilolarımız çok yakın. Kazanan da motivasyon amaçlı bi ödül alsın ama nasıl bir ödül olabilir bilemedim şimdi :kahve:
Ödül benden size meyve salatası :KK48::KK48: Yanarlı dönerli hem de :KK53::KK53:

Günaydın hanımlaarrr
Sabah telaşı ile ancak gelebildim, bugün okuldayım. Öğleden sonra da yoğun geçecek. Pek bakamayabilirim
Birçoğunuz çok iyi kilolar vermiş tebrik ederim.
Ben de sabah tartıldım 60,1 geldim, 5'lere mi düşeceğim yoksaaaa :rolleyes:
Terbiyesiz kaptan yardımcısı ne olcek. Ayyy 5 lere düşcem diyorrrrr, 10 aylık bebesi var, Allahımmmm nerelere gidem beennn :confused:

Ben anca eve girebildim ya cok yorucu bir gundu

O dolmalar pirincli degildir insallah

Gene oto duzeltme kurbani olmussun
Metabolizma yazı :KK53:
Bende bütün gün dışardaydım yaa, çok yorgun hissediyorum kendimi. Hava da sıcak ama rüzgarlıydı, çarptı beni iyice. Öksürüğüm de azdı :(

Yok Bulgurlu lahana annemden cok lezzetliydi hepsini yememek icin zor tuttum.
Akşam yarım saat yürüyüş 250 ip..
Cok sıkı takip edemedim malum cocuklar .. su dikkatimi cekti hep kadınlar zayif kalmalı erkege çok baskı yok erkek şişmanlasa kazaniyor yiyo kadınin böyle bir hakki yok dedi doğru valla.

Bende başladım Demir’e ama düzenli içemiyordum. Birkaç haftadır çok halsizdim, hergün almayı unutmam inşallah. Sen hangisini alıyorsun canım? Bana oraferon yazmış dr akşamları yatmadan önce aç karnına al demişti.
Ferrosanol kullanıyorum ben canım, aynen gece yatmadan önce alıyorum düzenli alıcam bakalım, sen de alrm falan kur olmadı telefonuna, çok etkiliyor ya hem hafızayı konsantrasyonu falan etkiliyor hem de halsiz hissettiriyor insanı

Back
X