• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlar. Bugünkü menüm şöyle:
Uyanınca bir bardak su
08.00 kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
1 küçük yerli muz
Kuruyemiş

Öğlen 12.30:
Nohutlu bamya
Körili tavuk
Cacık

16.30 akşam:
Salata
Kuruyemiş
Yoğurt

3.5 litre su
1 Türk kahvesi
Senin menülerin de süper oluyor, biraz da spora mı ağırlık versen acaba?

Yeni gelen arkadaşlar holgeldiniz. İnşllah hep birlikte güzel kilolar verip geri almayacağızzzz :KK25:
Bende taze kaptan yardımcısıyım. Acemiyim anlayacağınız. Benden çok korkmanıza gerek yok menü ve ceza konusunda şu anda pişiyorum ama kaptaniçem @toplight ve ördekim morordek morordek kimsenin gözünün yaşına bakmaz ben diyim :-):-)
Ama en çok ben senden korkuyorum hemen yazmadigimiz menüleri ortaya çikariyorsun:KK70:

Son düzenleme:
Senin menülerin de süper oluyor, biraz da spora mı ağırlık versen acaba?
Teşekkür ederim canım. Geçen hafta güzel yürüdüm ama hava burda bozdu biraz. Birde bazı günler spor yapmaya daha müsait oluyorum. Pazartesi ve salı en yoğun günlerim. Çarşamba’dan sonra yürürüm yine:super:

Pazartesi menü
Sabah 9da yarım kase sute 1dilim armut 1yerlimuz 1 kaşık yulaf ezme tarçınlı 1 ceviz sutlac
11 yarım armut 3hurma
1de 1omlet üstüne yogurt kırmızı biber sumak chia.yarım kase barbunya
Ara yeşil cay kuruyemis 1 avuç
Aksam 6bucuk 1tabak semiz otu
9 buçuk çay kuruyemiş
30 dakika yürüyüş 400ip
2lt su.

1)sabah 11 den sonra kahvaltı kalmayacak güzel bir kahvaltı yapılacak, çocuklar tatil vs bahane yok

2)kilo verdikçe eski kıyafetler oldukça insan çok motive oluyor (hadi çıkaralım küçülenlerimizi:KK69:)

3)takım içinde ikili rakip sistemi var (herkes kendi eşini/rakibini kontrol ediyor, menüsünü, sporunu fln :KK5:)

Bunlar gerçekten güzel tesbitler bizde kilomuza göre gruplanmıştık ama pek verimli olmadı saolsun @fancynancy gruplamıştı ikili ikili de olabilir birbirimizi takip açısından verimli olur
Ben farkina bile varmamistim ama sanki az birsey hatirliyorum ben ne denirse uyarım

@beyazinci benim ortim bu akşam yok ama yarın sabah telefi eder o ben eminim kaçamak yapmamıştır :))
Bugun ki menümüde ekliyorum 3.5 lt su içildi 2 kupa beyaz çay menü de yazmayan spor öncesi 1 fincan şekersiz sütlü türk kahvesi Tarçınlı sütle pisirdim spor: durmaksızın 560 ip ile ısınma 17 dk bacak 15 dk karın bölgesel çalışma ardından 15 dk HIIT kardiyo yaz gelmeden incecik olalım :KK76::halay:
IMG_20180409_203620.webp

Bu cıssss için nasıl bir spor yapmayı düşünüyorsun bebeyim? 1300 ip önceki cezalar için miydi bunun için mi? :KK48:
Hic cezam yoktu da Yemek öncesi yürüyüş ve 1500 ipin 1000 i cıs için ama yine de ben ne ceza verir senin seve seve yaparım morordek morordek :))

Ooooo ismini degiştirmissin canim

bu kadar benzer bir isim olamaz ilk önce onu sen sandim sonra farkettim:KK70:
Evet bende tam bu olmasın diye değiştirdim :KK70: benimde 3ü adım bir türlü karara vardiramamistim en güzeli bu oldu :)
Çok uykum geldi, tüm gün ödev okudum, artık gözlerim kan çanağına döndü :KK14:
Haydi iyi geceler, bol eksiler hepinize :KK36:
İyi geceler:KK36:

Bu arada yarından itibaren şekersiz 21 gün ile eklenmiş şekeri hayatımdan tamamen çıkarma kararı aldım şekerin tadını unutmam lazım buraya da yazıyorum ki sözüme sadık kalabileyim bende yatıyorum herkese tatlı rüyalar :KK36::KK36:
Benimde yapmam lazım bunu.Bağımlılık gibi bişey oldu bende.Aslında dün başlamış oldum meyve şekeri dışında bişey yoktu yediklerimde.
Bişey yemeyi düşündüğünde hemen yaz buraya.:KK66:

Back
X