- Konu Sahibi Cherry Mom
- #280.721
Vav harikasin sporlar yapılmış canimEki Görüntüle 2134770 tamamdirrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vav harikasin sporlar yapılmış canimEki Görüntüle 2134770 tamamdirrrr
Senin menülerin de süper oluyor, biraz da spora mı ağırlık versen acaba?İyi akşamlar. Bugünkü menüm şöyle:
Uyanınca bir bardak su
08.00 kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
1 küçük yerli muz
Kuruyemiş
Öğlen 12.30:
Nohutlu bamya
Körili tavuk
Cacık
16.30 akşam:
Salata
Kuruyemiş
Yoğurt
3.5 litre su
1 Türk kahvesi
Benim bu 3ncu adım en son bunda kaldim ilk önce sıcak browni koymustum herkez canimiz cekiyor detince degistirdimYok aklımdaydı zaten içime sinmemişti bahane oldu şimdi daha içime sindi hoş geldin bu arada :))
Öğretmenmisiniz kaptanimÇok uykum geldi, tüm gün ödev okudum, artık gözlerim kan çanağına döndü
Haydi iyi geceler, bol eksiler hepinize![]()
Ama en çok ben senden korkuyorum hemen yazmadigimiz menüleri ortaya çikariyorsunYeni gelen arkadaşlar holgeldiniz. İnşllah hep birlikte güzel kilolar verip geri almayacağızzzz
Bende taze kaptan yardımcısıyım. Acemiyim anlayacağınız. Benden çok korkmanıza gerek yok menü ve ceza konusunda şu anda pişiyorum ama kaptaniçem @toplight ve ördekimmorordek kimsenin gözünün yaşına bakmaz ben diyim
![]()
Valla öyle en korktuğum kaptanAaa, kimler kaptan yardımcı olmuş.
Ama ben senden fena korkarım şekerim. Hizaya çekersin.![]()
Teşekkür ederim canım. Geçen hafta güzel yürüdüm ama hava burda bozdu biraz. Birde bazı günler spor yapmaya daha müsait oluyorum. Pazartesi ve salı en yoğun günlerim. Çarşamba’dan sonra yürürüm yineSenin menülerin de süper oluyor, biraz da spora mı ağırlık versen acaba?
Ben farkina bile varmamistim ama sanki az birsey hatirliyorum ben ne denirse uyarım1)sabah 11 den sonra kahvaltı kalmayacak güzel bir kahvaltı yapılacak, çocuklar tatil vs bahane yok
2)kilo verdikçe eski kıyafetler oldukça insan çok motive oluyor (hadi çıkaralım küçülenlerimizi)
3)takım içinde ikili rakip sistemi var (herkes kendi eşini/rakibini kontrol ediyor, menüsünü, sporunu fln)
Bunlar gerçekten güzel tesbitler bizde kilomuza göre gruplanmıştık ama pek verimli olmadı saolsun @fancynancy gruplamıştı ikili ikili de olabilir birbirimizi takip açısından verimli olur
Olur canim neden olmasinnn
Hic cezam yoktu da Yemek öncesi yürüyüş ve 1500 ipin 1000 i cıs için ama yine de ben ne ceza verir senin seve seve yaparımBu cıssss için nasıl bir spor yapmayı düşünüyorsun bebeyim? 1300 ip önceki cezalar için miydi bunun için mi?![]()
Ooooo ismini degiştirmissin canim
Evet bende tam bu olmasın diye değiştirdimbu kadar benzer bir isim olamaz ilk önce onu sen sandim sonra farkettim![]()
İyi gecelerÇok uykum geldi, tüm gün ödev okudum, artık gözlerim kan çanağına döndü
Haydi iyi geceler, bol eksiler hepinize![]()
Benimde yapmam lazım bunu.Bağımlılık gibi bişey oldu bende.Aslında dün başlamış oldum meyve şekeri dışında bişey yoktu yediklerimde.Bu arada yarından itibaren şekersiz 21 gün ile eklenmiş şekeri hayatımdan tamamen çıkarma kararı aldım şekerin tadını unutmam lazım buraya da yazıyorum ki sözüme sadık kalabileyim bende yatıyorum herkese tatlı rüyalar![]()