• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dünkü menüm
Sandalız sakızı ve 1 bardak elma sirkeli ılık su Sabah
1 dilim tb ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
Domates salatalık

Ara 3 adet ceviz

Öğlen
1 kase tarhana çorbası
1 dilim tb ekmeği

Ara ıhlamur

Akşam
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt

2 litre su
Tatlim sandaliz sakizi nedir

Canlarim ben 2 günlük lapa diyeti yapacagim eskiden oldugu gibi regl dönemindeyim çok şişim 1 kilo fazla çıkıyorum geçen haftaya göre
20180410_114019.webp

Menümü yazayım

Kahvaltı öncesi ılık su ve 2 minik incir
Geç kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği ile yağsız peynirli tost
4 zeytin
Domates, salata, maydanoz

Ara
Yarım elmalı kurabiye

Akşam
3 yemek kaşığı kıymalı patlıcan
2 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek

1 saat yürüyüş
Menünüz çok güzel

Heheh neyse fazla spor göz çıkarmaz :KK48:

Bak şimdi La Casa de Papel diyince, o diziye de başlamak istiyorum ama hali hazırda takip ettiğim dizileri izlemeye bile vakit bulamıyorum. Bir ara o diziye de başlayacağım.
Kitap konusunda da bence istesem vakit bulabilirim diye düşünüyorum, her gece yatmadan önce birkaç sayfa bile okusam kardır ama işte hep bir bahanem var maalesef :işsiz:
ördekim ben başladım yarım kaldı ama izlemeni tavsiye ederim. :KK19:bitircem inşallah:KK48:

ördekim ben başladım yarım kaldı ama izlemeni tavsiye ederim. :KK19:bitircem inşallah:KK48:
Ooo maşallah kitaplar diziler ne güzel. Hiçbişey yapmaya vakit bulamıyorum ben. Iki çocukla ve koca evin işi bitmiyor. Eskiden haftada iki kitap okurdum ama maalesef ama gün yetmiyor .neyse şükür halimize.

Günaydın arkadaşlar. Hayırlı, sağlıklı ve mutlu bir gün olsun hepimiz için:)

Dün ki menümü paylaşıyorum.

Sabah: Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su

Kahvaltı: 1 Yumurta, kredi kartı büyüklüğünde peynir, 10 zeytin, domates, salatalık, 1 adet yeşil biber, limon sıkılmış roka ve yeşil çay. (Ekmek Yok)

Öğlen: fırında közlenmiş 2 patlıcan ezmesi üzerine yarım kase yoğurt, az yağlı ve sirkeli salata

Ara öğün 16:30 gibi: 1 adet Armut ve yarım kase yoğurt

Akşam: 1 tabak Kuru Fasulye az yağlı ve sirkeli salata, 1 kase yoğurt

Gece yatmadan önce: tarcın, zencefil ve pul biber eklenmiş yarım kase yoğurt

Spor olarak ise sabah, öğlen ve akşam 30 ar tane ip atlama, akşam yarım saat orta tempolu yürüyüş, ayrıca işe yürüyerek gidip gelme:)
Maşallah ne kadar sağlıklı ve güzel bir menü.

Hayirli olsun Gulden Hanim yeni takiminizda mutluluklar dilerim en kisa surede istediginiz kiloya inmeniz dilegiyle yolunuz acik olsun
Teşekkür ederim Şahnur Hanım. Dilerim siz de en kısa zamanda ideal kilonuza ulaşırsınız.
İdeal kiloma ulaştığımda fotoğrafımı da paylaşacağım büyük keyifle. Yolun yarısını geçtim. Bundan sonrası daha iyi olacak.
Hayirli olsun Gulden Hanim yeni takiminizda mutluluklar dilerim en kisa surede istediginiz kiloya inmeniz dilegiyle yolunuz acik olsun
Teşekkür ederim Şahnur Hanım. Dilerim siz de en kısa zamanda ideal kilonuza ulaşırsınız.
İdeal kiloma ulaştığımda fotoğrafımı da paylaşacağım büyük keyifle. Yolun yarısını geçtim. Çok kalmadı. 24 kg verdim, 19 kg kaldı. Fazla olan 5-10 kg'ı vermekten çok farklı, sabır ve azim isteyen bir süreç. Bilenler bilir.
Bundan sonrası daha iyi olacak inşallah.
Sizler için de herşeyin hayırlısı olsun.
Hoşçakalın.

Back
X