- Konu Sahibi Cherry Mom
- #280.961
Çok teşekkür ederim ama daha ilk bebek için uğraşıyoruz. Birinci denememiz olmadıİnşallah dilekleriniz gerçek olur, hayırlısıyla 2. bebeğinizi kucağınıza alırsınız canım.Sevgiler.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim ama daha ilk bebek için uğraşıyoruz. Birinci denememiz olmadıİnşallah dilekleriniz gerçek olur, hayırlısıyla 2. bebeğinizi kucağınıza alırsınız canım.Sevgiler.
![]()
Bunu haftasonu Sabah Yürüyüşlerinde bende deneyeceğim dışarda hiç atlamadım insanlar garip garip bakmasın diye1000 ip atladım.Çocuklar basket sahasında ip atlıyordu.Baktım etrafta kimsecikler yok ben de atladım. Çok rahat oldu evde atlamak böyle kolay olmuyordu.
![]()
çiklatım gelmiş hoşgelmişSabahları çok konuşmayın ya ben yetişemiyorum.
Monicimgeçen sordum seni ama başka taııma geçmişsin. Kaç ki oldun?
.
Evet canim görmemişimEgeliymiş canım yazmıştı kaçırmışsın :)
Ara öğünlerine denk getirip kahvenin yanında kuru kayısı yersen o da çok güzel oluyorSabahları çok konuşmayın ya ben yetişemiyorum.
Kaptanımız ama kaç gündür sporumuz var, ona bakmıyor benim minnacık kaçamağıma bakıyor.Neyse kızma mesaj alındı.
Ben da kahvenin yanında çikolata arıyorum, günde de 4 5 fincan içince
Ben rüyamda atıştırdım sayılır mı kaptanımız?
Bir an önce başlamantı öneririm ördekcim. Son zamanlarda izlediğimiz en güzel dizilerden. Zaten 19 bölümcük. Pazar başladık sanırım, bugün bitecek.
Yürümeye bahane bulmak çok önemli bence. Geçtiğimiz aylarda günde 20000 adım civarında atmaya başlamıştım. Bildiğin deli gibi yiyip kilo almamıştım.
Monicimgeçen sordum seni ama başka taııma geçmişsin. Kaç ki oldun?
Tecrübeli anneler daha iyi bilir ama ben çocuğu huysuzlaştırıyor diye biliyorum.
nitelikli soygun diyeyim :)Flmin konusu ney
İnşallah olur canım. Tüm kalbimle dilerim.Çok teşekkür ederim ama daha ilk bebek için uğraşıyoruz. Birinci denememiz olmadı![]()
Lapa diyeti sayfasini oku canim püskütün Sayfası olmasi lazimaa ben bunu hiç bilmiyodum kaptanım nasıl oluyo![]()
bakıyorum canım şimdi sağolasınLapa diyeti sayfasini oku canim püskütün Sayfası olmasi lazim
Sondaki 01 olunca aklima adana geliyorda ben adanaliyim canimYazmıştım evet Adanalı değilim
Bende bir bakayimnitelikli soygun diyeyim :)
2 cay bardağı pirinci iyice yika 4 su bardagi suyla kisik ateste pisiriyorsun soguyunca 1 kase lapanin içine sevdiğin baharatlari atiyorsun içine biraz lezzet katsin diye ben yoğurtta kattim yerken 1 yemek kaşığı kadar ama dayanikli olmazk lazim öyle herkez sevmezGubaydin monisim
Aa monim sen nasil kacirirsin @seaBahAR in meshur pirinc lapasi diyet listeleri kisminda var sanirim tum gun yogurtlu pirinc lapasi yeniyor odem attirici bakayim pc de olsam bulup link atardim ama cepten beceremem sen pc basindaysan arat tatlim yadaDeniz ve Kum cnm tarifi tam versene moni kaptanima
Ilk kez dışarıda atladığımda ben de "oh ya bu ne rahatlık" demiştim. Evde zor oluyor cidden, oraya takılmasın, ay ses çıkmasın derken geriliyor insan. Belki bu yüzden 2 kat kalori yakıyoruzdur evde1000 ip atladım.Çocuklar basket sahasında ip atlıyordu.Baktım etrafta kimsecikler yok ben de atladım. Çok rahat oldu evde atlamak böyle kolay olmuyordu.
![]()
Ya ben 68 kiloya indim 92 den sonra 85 oldum geri suan onlari vermeye calisiyorumDört dörtlük uygulayamasamda iyi gidiyor Kaptan'ım evde ne pisiriyorsam abartmadan listeye uygun yiyorum.Duraksama olana kadar bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum. Belki arada bir 1 günlük detoks yaparım.
inşallah Cuma'ya 79'u görecem..
Çok kötü bir durum 73 lere inip 82lere çıkmak.![]()
Oyy Kıyamam çok zor bir psikoloji olsa gerek.nasil geri aldın özel değilse merak ettimYa ben 68 kiloya indim 92 den sonra 85 oldum geri suan onlari vermeye calisiyorum
Ne güzel. Bana da prestij filmini tavsiye ettiler ama bi denk getirip izleyemedik eşimle. Çocuklar geç uyuyor bizim malesef. Başka tavsiye leriniz varsa alabilirimBen de bitince yeniden izleyeyim diyorum :) Şu an için baştan başlamak pek mümkün değil :)
Bizde sürekli parka iniyoruz kızım orada atliyor ama insanlar oturuyor diye atlamıyordum. Ama squat yapanda görmüştüm.Bunu haftasonu Sabah Yürüyüşlerinde bende deneyeceğim dışarda hiç atlamadım insanlar garip garip bakmasın diye![]()
Olabilir bugün çok terlemedim.Normalde kış ayında bile evde atarken terliyordum.Ilk kez dışarıda atladığımda ben de "oh ya bu ne rahatlık" demiştim. Evde zor oluyor cidden, oraya takılmasın, ay ses çıkmasın derken geriliyor insan. Belki bu yüzden 2 kat kalori yakıyoruzdur evde![]()
Sen de benim gibisin.Normalde 45-50 kilo kuru bir insandim. Zamanla max 84'ü gördüm. Sonra yine burada ama başka bir takımda 67'ye indim. Daha sonra tekrar 84'e çıktım. Sonra yine 73'e indim. Pazartesi 82 kiloydum.Ya ben 68 kiloya indim 92 den sonra 85 oldum geri suan onlari vermeye calisiyorum
Ne güzel. Bana da prestij filmini tavsiye ettiler ama bi denk getirip izleyemedik eşimle. Çocuklar geç uyuyor bizim malesef. Başka tavsiye leriniz varsa alabilirim