• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabahları çok konuşmayın ya ben yetişemiyorum.:halay::duduk:

Kaptanımız ama kaç gündür sporumuz var, ona bakmıyor benim minnacık kaçamağıma bakıyor.:kahve:Neyse kızma mesaj alındı.:deli:

Ben da kahvenin yanında çikolata arıyorum, günde de 4 5 fincan içince :işsiz::işsiz::işsiz:

:KK200::KK200:

Ben rüyamda atıştırdım sayılır mı kaptanımız?:hamarat:

Bir an önce başlamantı öneririm ördekcim. Son zamanlarda izlediğimiz en güzel dizilerden. Zaten 19 bölümcük. Pazar başladık sanırım, bugün bitecek.

Yürümeye bahane bulmak çok önemli bence. Geçtiğimiz aylarda günde 20000 adım civarında atmaya başlamıştım. Bildiğin deli gibi yiyip kilo almamıştım.

Monicimgeçen sordum seni ama başka taııma geçmişsin. Kaç ki oldun?:deli:

Tecrübeli anneler daha iyi bilir ama ben çocuğu huysuzlaştırıyor diye biliyorum.
Ara öğünlerine denk getirip kahvenin yanında kuru kayısı yersen o da çok güzel oluyor :super:

Gubaydin monisim

Aa monim sen nasil kacirirsin @seaBahAR in meshur pirinc lapasi diyet listeleri kisminda var sanirim tum gun yogurtlu pirinc lapasi yeniyor odem attirici bakayim pc de olsam bulup link atardim ama cepten beceremem sen pc basindaysan arat tatlim yada Deniz ve Kum Deniz ve Kum cnm tarifi tam versene moni kaptanima
2 cay bardağı pirinci iyice yika 4 su bardagi suyla kisik ateste pisiriyorsun soguyunca 1 kase lapanin içine sevdiğin baharatlari atiyorsun içine biraz lezzet katsin diye ben yoğurtta kattim yerken 1 yemek kaşığı kadar ama dayanikli olmazk lazim öyle herkez sevmez

1000 ip atladım.:spor:Çocuklar basket sahasında ip atlıyordu.Baktım etrafta kimsecikler yok ben de atladım. Çok rahat oldu evde atlamak böyle kolay olmuyordu. :mad:
Ilk kez dışarıda atladığımda ben de "oh ya bu ne rahatlık" demiştim. Evde zor oluyor cidden, oraya takılmasın, ay ses çıkmasın derken geriliyor insan. Belki bu yüzden 2 kat kalori yakıyoruzdur evde :KK48:

Dört dörtlük uygulayamasamda iyi gidiyor Kaptan'ım evde ne pisiriyorsam abartmadan listeye uygun yiyorum.Duraksama olana kadar bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum. Belki arada bir 1 günlük detoks yaparım.
inşallah Cuma'ya 79'u görecem..
Çok kötü bir durum 73 lere inip 82lere çıkmak. :KK12:
Ya ben 68 kiloya indim 92 den sonra 85 oldum geri suan onlari vermeye calisiyorum

Bunu haftasonu Sabah Yürüyüşlerinde bende deneyeceğim dışarda hiç atlamadım insanlar garip garip bakmasın diye :KK70:
Bizde sürekli parka iniyoruz kızım orada atliyor ama insanlar oturuyor diye atlamıyordum. Ama squat yapanda görmüştüm.:rolleyes:

Ilk kez dışarıda atladığımda ben de "oh ya bu ne rahatlık" demiştim. Evde zor oluyor cidden, oraya takılmasın, ay ses çıkmasın derken geriliyor insan. Belki bu yüzden 2 kat kalori yakıyoruzdur evde :KK48:
Olabilir bugün çok terlemedim.Normalde kış ayında bile evde atarken terliyordum.:KK64:

Ya ben 68 kiloya indim 92 den sonra 85 oldum geri suan onlari vermeye calisiyorum
Sen de benim gibisin.Normalde 45-50 kilo kuru bir insandim. Zamanla max 84'ü gördüm. Sonra yine burada ama başka bir takımda 67'ye indim. Daha sonra tekrar 84'e çıktım. Sonra yine 73'e indim. Pazartesi 82 kiloydum.
Kısa yazdım aslinda defalarca say say bitmez bu kısır döngü sürekli aynı yolu yürüyorum. :sinirli:

Ne güzel. Bana da prestij filmini tavsiye ettiler ama bi denk getirip izleyemedik eşimle. Çocuklar geç uyuyor bizim malesef. Başka tavsiye leriniz varsa alabilirim

prestij güzel filmdir, ben de öneririm kesinlikle :)

kardeş takimi ziyarete gelmistir. bunu gorunce yazmadan edemedim :)

Iyi aksamlar 5. Takimin citir kizlari kendimi balkon konusmasina cikmis gibi hissediyorumo_O
Arkadaslar cook uzun yillardir kaptanlik yapiyorum 5. Takima biliyorsunuz hem is hem ailem hemde buraya yeterli zaman ayiramiyordum benim yerime sagolsun hep morordek morordek isi goturuyordu
Artik ben biraz emekliye ayrilayim dedim gene yaninizda olacagim ama kaptan sorumlulugum olmayacak sadece :KK53::KK53:
Paylasima yazmadan once sizlerle paylasayim istedim :KK200::KK200:

Back
X