- Konu Sahibi Cherry Mom
- #281.001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canimsiniz yahu kizlar nerdeyse 4-5 senedir kaptanlik yapiyordum artik biraz dinleneyim ama gozum hep uzerinizde olcak ilerde belki darbe yapar seni kaptanliktan indirir geri gelirim ordegimKaptanım bak ben ikna etmesem takım edecek :) ben hep diyorum halimden memnunum, sen dur başımızda diye. Gitmeyeceğini zaten biliyorum da kaptan diyince aklıma sen geliyorsungönüllerin kaptanicesi
![]()
Elektrik alamamakmi acaba ne yapmak lazim arkadaslarimizin hepsi harika insanlar elimizden geldiğince herkez birseyler yazıyor diger gruplarda ayni sorunlar oliyordur eminimIyi akşamlar hanımlar. Ya hepiniz çok iyi hatunlarsiniz ama malesef benden nkaynakli sebeplerle ben tam elektrik alamadım .yol yakinken başka bir takimda devam edeyim diyorum. Hepinize sağlıklı bol kilo vermeler diliyorum.
Yaa ben çok üzüldüm belki yorulmuş olabilirsiniz haklisinizdaAma ben kendimi yetersiz hissediyordum boylesi daha iyi oldu canim hep burdayim yine![]()
senin sporlarini çok kiskaniyorum canim taş gibi oldun. sizede danisayim duyduğum birseyi. bana çok mantıklı gelmedi ama kiloluyken yapılan spor yaği kasa dönüşturdugu icin olmasi gerekenden daha kilolu görünulur.biraz zayiflayip spor yapılmali ne dersiniz
Sağ ol canım TeşekkürlerÇok çok geçmiş olsun canim
Ilac igne vs ilaca basladi dr tekrar sinir sikismasi yuzunden o yapiyor baslangicta elim ayagim ates gibi yandi bugunBen de Big Bang'i çok seviyorum ama izlenecek az bölüm kaldı diye kıyıp izleyemiyorum.
Baştan mı başlasak diye konuşuyoruz ona da.
Dişlerinden dolayı mı yoksa başka bir durum mu var evlacım?
Yok canım Estağfurullah dedim ya benden kaynaklı diye. Siz gerçekten çok iyisiniz. Ben sadece biraz daha sohbet muhabbet olur diye düşünmüştüm. Grup biraz durgun geldi bana. O yüzden öyle yazdım. Belki de ben durgun bi zamanda geldim.Elektrik alamamakmi acaba ne yapmak lazim arkadaslarimizin hepsi harika insanlar elimizden geldiğince herkez birseyler yazıyor diger gruplarda ayni sorunlar oliyordur eminim
Canım duydugun yanlış bir bilgi. Çünkü yag ile kas çok farklı dokular.Yani yağın kasa dönüsmesi imkansız bir durum.senin sporlarini çok kiskaniyorum canim taş gibi oldun. sizede danisayim duyduğum birseyi. bana çok mantıklı gelmedi ama kiloluyken yapılan spor yaği kasa dönüşturdugu icin olmasi gerekenden daha kilolu görünulur.biraz zayiflayip spor yapılmali ne dersiniz
Canim hem kas yoğunluğu arttıkça daha fazla kalori yakmamızı sağlıyor.Aynen bende böyle duymuştum. Hatta diyetisyenler önce biraz diyetle verdirip daha sonra sporu öneriyorlar diye duymuştum. Yağlar kasa dönüşüyormuş ama kesin bi kanıt yokmuş tabi
Afiyet olsun canım çok görünmüyorsun.Nasılsın alıştın mi yeni evine?Arkadaşlar bugünkü menüm;
Sabah:
-1avuç çiğ kaju
-1filtre kahve
-peynirli omlet
Ara:
-yeşil çay
Öğle:
-yer fıstıklı züber meyve barı
-filtre kahve
Ara:
-kabak detoksu yemeği
-4 adet kuru erik
Akşam:
-1 kase vicdan çorbası
-1 salatalık
Ara:
-1 avuç çiğ kaju
Afiyet olsun canım ben çiğ kajuya bayılıyorum. Normali çok yağlı geliyor ama çiğ olanı bir HarikaArkadaşlar bugünkü menüm;
Sabah:
-1avuç çiğ kaju
-1filtre kahve
-peynirli omlet
Ara:
-yeşil çay
Öğle:
-yer fıstıklı züber meyve barı
-filtre kahve
Ara:
-kabak detoksu yemeği
-4 adet kuru erik
Akşam:
-1 kase vicdan çorbası
-1 salatalık
Ara:
-1 avuç çiğ kaju
Canim hem kas yoğunluğu arttıkça daha fazla kalori yakmamızı sağlıyor.
Bence diyetisyenlerin kastan korkmasinin sebebi kas arttığı zaman tartıda eksi görmeme durumu olabilmesi.
Bide erkekler gibi 50 100 kilo ağırlık kaldirmiyoruz ki 1 ayda etki etsin.
Yegenlerimiz var 3 ayda falan tv çıkan o kaslı adamlar gibi oldular.Ama hafta 3-4 gün kilolarca ağırlık kaldiriyorlar,protein ağırlıklı beslenip Ekstradan değişik icecekler iciyorlar.
Bize her geldiklerinde tartiliyorlar kiloda artış varsa seviniyorlar.
Bide kadınların vücut yapısı ve hormonları farklı olduğu için kas yapmasi erkeklere oranla cok daha zor.
Ben de yazayim bugun ku menumu
Sabah
1 haslanmis yumurta
Peynir
5 zeytin
1 tatli kasigi tahin pekmez
1 dilim kepek ekmegi
Ogle
1 kepce domates corbasi
4 kasik kiymali taze fasulye
Yogurt
Ara
Sut ve yulaf ezmesi
2 cilek 1 kucuk muz
Aksam tavuklu salata
2.5 litre su
Spor yapamiyorum 2 gundur. Cunku bebegim 2 gundur uyumuyor pek. Bir de 3 yasinda oglum var. Onlardan firsat bulursam bolgesel calisiyorum.
Sizinde söylediğiniz de mantıklı. Aslında korkuyordum da ben bu yüzden. Evde plates setim var sırf bu yüzden biraz kilo vereyim ondan sonra pilatese başlarım diye düşünüyordum Ama şimdi sizin açıklamanızda mantıklı geldi. Sevindim buna:)
Menünüz çok güzel. Gayet dengeli ve yerinde bir liste olmuş.
Emzirdiğin için menün çok güzel bence. Gerçi emzirmeseydin de sadece tahin pekmez fazlalık olurdu. Kaçamaklı bir menü değil yaniBen de yazayim bugun ku menumu
Sabah
1 haslanmis yumurta
Peynir
5 zeytin
1 tatli kasigi tahin pekmez
1 dilim kepek ekmegi
Ogle
1 kepce domates corbasi
4 kasik kiymali taze fasulye
Yogurt
Ara
Sut ve yulaf ezmesi
2 cilek 1 kucuk muz
Aksam tavuklu salata
2.5 litre su
Spor yapamiyorum 2 gundur. Cunku bebegim 2 gundur uyumuyor pek. Bir de 3 yasinda oglum var. Onlardan firsat bulursam bolgesel calisiyorum.