Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ben normal diyet yaparken yani herşeyden yerken çok yavaş kilo veriyordum .
Bizim kızlarla 26 ocak gibi diyete başladım mart ayına kadar inişli çıkışlı 56-58 arası gidip geldim
Sonra mart ayında glüten kısıtlamasına başladım aslında laktozda yapacaktım ama onu pek surduremedim yoğurt kefir arada süt tuketiyorum
Ama pilav bulgur yada princ ikisininde yemiyorum makarna yemiyorum
Sebze ağırlıklı
Arada baklagil ve protein günleri yapıyorum
Hemen hemen her gün yürüyorum regl öncesi 51 gormustum şimdi 52.5 çıkıyorum ama bitince birden inecek
Şekersiz ve glutensiz beslenmeyi artık yaşam biçimi haline getirmek için sürekli araştırma halindeyim belki işine yarayan olur Daha enerjigim sabah 8:30 dan 1:30 a kadar ayakta oluyorum

Tesekkur ederim :)) 66 kilodan indim ama daha 1 aydır buradayım daha önce 66 dan 55 e inmiştim 5 ay gibi bir sürede ama daha sonra 60 kiloya geri çıktım buraya katıldığımda 57 den başladım kilonun az olduğuna bakma boyum 1.57 olduğu için hedefim daha düşük

Teşekkür ederim :))

Bende aynı boydayım. O kiloya gelsem yetecek bana ana nasip bakalım. Inşallah sizde bu azminizle ulaşırsınız hedefinize

***5. Takım 565. Etap***

besbb9 (70,6/) mezun olmak istiyor
balpamuk (62,5/)
fancynancy (80.4/)
evlaefe (69,2/)
beyazinci (58,3/)
izne ayrılmak istiyor (2018 yılı 1. izin hakkı)
Cikilatacanavari (88,4/)
ssyykk123 (80.1/)
Ezgican05 (55,8/)
Hedef48 isimli üye nick değişikliği yaptı
karabiber01 (81,5/)

5. Takım Ortalaması: %

***Denemedeki Üyeler***

si_bel (69,4/) Yeni üye baş. kg: 71,3 baş. tarihi: 19.03.2018 hedef: 60
hayalalemiveben (78,2/) yeni üye baş. kg: 78.2, baş. tarihi: 07.04.2018 hedef kg: 58
violin35 (67,2/) yeni üye baş. kg: 67.2, baş. tarihi: 10.04.2018 hedef kg: 55

***İzindeki Üyeler***

0zlem (80/)
hedef38beden (76,5/) 539. etapta izne ayrılan üye

***Mezun Olan Aktif Üyeler***

morordek (60,4/)
medusa38 (53,7)
prensesss016 (55/)

Kızlar ben normal diyet yaparken yani herşeyden yerken çok yavaş kilo veriyordum .
Bizim kızlarla 26 ocak gibi diyete başladım mart ayına kadar inişli çıkışlı 56-58 arası gidip geldim
Sonra mart ayında glüten kısıtlamasına başladım aslında laktozda yapacaktım ama onu pek surduremedim yoğurt kefir arada süt tuketiyorum
Ama pilav bulgur yada princ ikisininde yemiyorum makarna yemiyorum
Sebze ağırlıklı
Arada baklagil ve protein günleri yapıyorum
Hemen hemen her gün yürüyorum regl öncesi 51 gormustum şimdi 52.5 çıkıyorum ama bitince birden inecek
Şekersiz ve glutensiz beslenmeyi artık yaşam biçimi haline getirmek için sürekli araştırma halindeyim belki işine yarayan olur Daha enerjigim sabah 8:30 dan 1:30 a kadar ayakta oluyorum
Şekersiz ve glutensiz beslenmek en güzeli aslında. Çok iyi yapıyorsun bence

Herkese merhaba. morordek morordek canım kaptanlığın hayırlı olsun. :KK200:Tüm gün ara ara girip okudum ama çok yoğun olduğum için ancak yazabildim. Yarın için heyecan var mı? Ben hergün tartıldığım halde heyecanlı oluyorum:-)
Teşekkür ederim Suzancım :)
Yarın için ben takım adına heyecanlıyım :-)
Bence de doğru yolu buldum sonunda arada ufak tefek kacamaklar olabilir ama çok zorda kalmadıkça yapmam çünkü en son yediğinde 2 gün midem agridi
balpamuk da öyle demişti, 1 dilim kek yedi, başına gelmeyen kalmadı :olamaz:
Şu azimden bende de olsa keşke ya. Özellikle glutensiz beslenme konusunda

menümü de yazayım bugün erken yatacağım.
uyanınca bir bardak su
08.00 kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
maydanoz
peynir
1 yerli muz

öğlen 13.30 :
1 Türk kahvesi
kuruyemiş (misafirlikteydim yine:KK70:yiyecek bana göre birşey yoktu)

18.30 akşam:
ton balıklı salata

4 litre su
1 maden suyu

spor:
1 saat tempolu yürüyüş

Evet ya kolay yapılabilir ama yeşilliğim de yok :olamaz: maydanoz, dereotu vs. Hastalıktan yakamı az kurtardım sayılır, yarın bizim pazara gidip taze taze alcağım meyvelerimi sebzelerimi bir aksilik olmazsa.
Sarıları ne yaptın sonra canım? Merak ettim :KK48:
Ben sarilarini da yedim canım benim zaten proteinin gerçekten kaslarda kullanılabilmesi için bir yağ kaynağına ihtiyaç var bu yuzden ben ayırmıyorum sarilarini

Yemedim kuzum ya alayım bari :KK43:
Mutlaka al bende gördüm faydasını bol su inşallah sende atlatirsin canım

inşallah son bulmuştur canım. Kesinlikle kötü etkiliyor kabızlık
İnşallah çok dikkat ediyorum tekrardan olmasın diye bol su içiyorum
Bende aynı boydayım. O kiloya gelsem yetecek bana ana nasip bakalım. Inşallah sizde bu azminizle ulaşırsınız hedefinize
İnşallah canım Saolasin hepimiz burada bunun için birbirimize destek olmak varız hepimiz hedeflerimize ulaşacağız inşallah :))

Sporum ve sahur için hazırlıklarım yeni bitti çok şükür buraya dünkü ve bugünkü menüleri birakiyorum fancynancy fancynancy dün paylaşmayı unutmuşum. Bugünkü sporum 500 ceza ipi morordek morordek 500 ısınma ile başladı 15 dk karın antrenmanı ardından 35 dk kardiyo ile bitirdim.
IMG_20180412_234035.webp
IMG_20180412_234652.webp

menümü de yazayım bugün erken yatacağım.
uyanınca bir bardak su
08.00 kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
maydanoz
peynir
1 yerli muz

öğlen 13.30 :
1 Türk kahvesi
kuruyemiş (misafirlikteydim yine:KK70:yiyecek bana göre birşey yoktu)

18.30 akşam:
ton balıklı salata

4 litre su
1 maden suyu

spor:
1 saat tempolu yürüyüş
ay canım hep aç kalıyorsun bana gel
sebzeli Mücver yapayim sana.:KK71::KK72:yarın netice iyi olcak senin için :sampiyon::KK9:

Persembe menü sabah9
mantar sote nihayet bitti.azar azar ısıttim aslinda hemen yemeliymis. vucutta toksik etki yapıyormuş
yarım haşlanmış yumurta.
4zeytin
peynir
limonlu yeşil çay
ara 10 fındık yarım muz
12bucuk 3tk dondurma :kızgın:o_O
ogle 2de yeşil mercimek corba
chiali 3yk yogurt
akşam 8de misafir vardı geçe kaldık
ıspanak sote üstüne yogurt borani deniliyor
3yk kiymali menemen
cayla 5 fındık
turk kahvesi.
su 2lt
spor yok park gezmece...
bakalım yarın ucundan 68 görüncek mi:KK51:

Menüm;
07:30
2 dilim tb ekmeği
Peynir ve fındık ezmesi

13:00
2 dilim ekmek, peynir ve fındık ezmesi

Aralarda bir kaç tane çilek ve dut yedim.

19:00
500 ml ayran , 2 kaşık salata

Eşimle kızıma makarna yaptım ama gun icinde cok karbonhidrat tükettiğim icin yemedim.
Zaten aman aman açlığım da yok.

Menüden memnun değilim ama yinede paylaşmam gerektiğini düşündüm.

Spor; 11000 adım
fındık ezmesi eve girdiye 2 gunde biter bende durdurabiliyorsan iyi markette başında gidiyorum geliyorum almiycam diye yoksa biliyorum sonunu

Salataya hepsinden koyuyorum. Limon, elma sirkesi,az nar ekşisi ve az zeytin yağı.Soğan varsa sumakta yakışıyor.Olmasa da yakışır. :kk77:
sumak çok yakışıyor salataya ben hep koyarım limonuda buzlukta dondurup rendeledim.herseye kattim corba salata yogurtlu salata çok begendim böylece heryeri yeniyor limonun.

ördekcim görevin hayırlı olsun allah kolaylık versin hakkını helal et valla cok uğraşıyorsun .bende yarın inşallah 68li gelirim bilemiyorum cok cok kacamak yok ama harekette az bilemiyorum. sanki bu hafta takım pek parlak değil.

Back
X