Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tatlım benden de 3 tane 20lik diş çekildi. Eğer çektirmezsen dişlerinin yapısını bozacaktır, çünkü kendini sığdırmak için diğerlerini itmeye başlayacak ve ve sıkışmak zorunda kalan dişeler birbiri üstüne binerek çarpık çurpuk bir görünüm alacaktır. O da 20lik diş düzgün çıkıyorsa. Benim bir tanesinde bayaa zorlanmışlardı, özellikle bana bişi anlatma, gösterme, bildiğin gibi yap diyordum. Tavsiyeyle son gittiğim dişçi arkadaşım oldu, ben yaşlarımda bir kadın. Kapatıp gözlerimi, oturuyordum koltuğa. Yapacak birşey yok. Ama @Ersevnur un da dediği gibi iyi bir cerrahın yapması gerekir.
20lik dişi çektirdim sorun dişeti tedavisi 29lik diş cekilirken hissetmedim benimde dişi cerrah çekti ama birdaha cagirdilar gidemedim

Yok sorun değil anlayamadım açıklık gelince iyi oldu :KK24:

Sonraki görselde eklemiş olmam lazım ama

Aslinda geceye normal öğün koymak istedim ama vücut saati alışık olmadığından ters tepti ben de bu saatlerde meyve yiyip atak yaparsa da yoğurt yiyorum cnm:ukala:
Gördüm canim eklemişsiniz

Kızlar bugün ikindi ezanindan bu saate kadar eve giremedim yakınım olmasa da sevdiğim bir abim vefat etti cenaze falan derken Anca bu saat oldu baya da yoruldum ama mesajlar menüler takibimdeydi kaptanım morordek morordek bugünü yarın telafi edeceğim hepinizi öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar :uykucu::uykucu:
Başınız sağolsun canım:110:

Dun aksam bizi grubu okudujtan sonra 10.grubuda okuyayim dedim sondan 2 sayfa okudum yattim sabah da yuruyus yapip tartildim kilomuda bir guzel bizim grup diye paylastim baktim yazisan kisiler farkli ne kadarda yabanci kisi gelmiş sabaha kadar dedim bir baktim baska gruptayim ben şok oan hemen düzelttim sildim resmiEki Görüntüle 2137650
Kilonu iyi toparlamışsın canım:KK9:başka gruba mesaj göndermende çok tatlı olmuş :KK70:bende bazen alıntılama yapıyorum. Sonra alıntılama yaptığımı unutup başka mesaja cevap yazıyorum:KK70:

Günaydın herkese,

Pazartesi menümü paylaşıyorum.

Sabah:
Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su

Kahvaltı: 1 Yumurta, 1 kk büyüklüğünde peynir, 10 zeytin, domates, salatalık, 1 kapya biber (Ekmek Yok)

Öğlen: 1,5 kase pancar çorbası, yarım kase yoğurt

Ara öğün 16:30 gibi: 1 armut, yarım kase yoğurt

Akşam: 1 kase pancar çorbası, 2 yk pırasa yemeği, salata

Kaçamak: 3 küçük yuvarlak çikolata ( Küçük ama:)))

Gece yatmadan önce: tarcın, zencefil ve pul biber eklenmiş çeyrek kase yoğurt

Spor: sabah, öğlen akşam ve gece yatmadan önce 50 şer adet toplam 200 adet ip atlama

Su: 1 lt si detoks olmak üzere toplam 3,5 litre su

Günaydın herkese,

Sabah:

Kahvaltı: 1 Yumurta, 1 kk büyüklüğünde peynir, 10 zeytin, domates, salatalık, 1 kapya biber (Ekmek Yok)

Spor: sabah, öğlen akşam ve gece yatmadan önce 50 şer adet toplam 200 adet ip atlama

Çokta güzel menüymüş canım. Çikolata işi bozmuş:KK12:suyun ve sporun da güzel :spor:

Kızlar bugün ikindi ezanindan bu saate kadar eve giremedim yakınım olmasa da sevdiğim bir abim vefat etti cenaze falan derken Anca bu saat oldu baya da yoruldum ama mesajlar menüler takibimdeydi kaptanım morordek morordek bugünü yarın telafi edeceğim hepinizi öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar :uykucu::uykucu:
Başın sağolsun canım

Bende dünkü menümü yazıp kahvaltı yapayım. Hiç kahvaltı yapasım da yok :63:
Pazartesi menüm şöyle fancynancy fancynancy
Uyanınca 2 bardak su ve 3 kuru erik
08.00 kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
Maydonoz

12.30 Öğlen
Çiğ köfte
Ayran
Fıstık

17.30 Akşam yemeği
Karışık kebap
Ayran

3.5 litre su
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş Ezgican05 Ezgican05

Kizlar menum
Sabah ac karnina limonlu su
Kahvlti
3 bardak sekersiz cay
1 haslanmis yumurta
1 incir
1 kayisi
1kk tulum
2 zeytim

Oglen
Bitkincayi
Yesil erik yemeye calistim yiyebildigim kdar :KK43:

Aksam
kemik corbasi
Icine 2dilim ekmek dogradim

Ezemiyorum yemekleri mecburum
2 litre su
30 dk yuruyus
Hareketli spor yapamiyorum yuzum.davul gibi ve mosmor:mad:
Çok geçmiş olsun canım

:-):-):-)
Ördekim konuyu netleştirmiş aslında :-)
Ya benim dizkapakcağızlarım yaklaşık 1 cm kadar aşağıdaymış, o yüzden fazla merdiven bile çıkmaya kalktığımda hemen acımaya başlıyor, tabii kilonun da etkisi var bunda. Daktır onu da dedi :KK23: Bir ara hergün 2000-2500 atlıyordum sonra dizlerim bir ağrıdı ki, yan bağları falan kopardım sandı adam. sonra menüsküsten şüphelendi. Ağrılarım geçti emar istemişti, şimdi gereksiz yere girmeye ne gerek var deyip öteledim. Hayırlısı :ıslık:
O 2500-2700 ler bir hayal tabi şimdi benim için. Böyle çıtırdan 300-500 takılırım, baktım gidiyor 700 e varırım ama fazlası bozar :KK70::KK70::KK70:
Kendini zorlamadan yapabildigin kadar yap canım
Dedigim gibi ben cezaları ip cinsinden kesiyorum ama ona eşdeğer başka sporlar da yapılabilir
Mesaj alındı puanlama tamam :KK52:
Ceza sporlarını belirtiyorlar bana da yazmamak lazım gibi geldi :KK16:
Tamam o halde :)
Başın sağolsun canım
Ezgi ben dün aksam 40 dakika yurudum
Bugunde sabah 60 aksamda 60 dakika yürüdüm dakka bakarak yürüdüm canim
Sporlarim sadece bunlar var listeyi inceleyeyim bazi sporlarin ne oldugu dahi anlamiyorum önce arastirmam lazim
Canım her spordan yapmanıza gerek yok tabi ki, yaptığını yazman yeterli Ezgi ona göre puanlıyor :)
Kizlar menum
Sabah ac karnina limonlu su
Kahvlti
3 bardak sekersiz cay
1 haslanmis yumurta
1 incir
1 kayisi
1kk tulum
2 zeytim

Oglen
Bitkincayi
Yesil erik yemeye calistim yiyebildigim kdar :KK43:

Aksam
kemik corbasi
Icine 2dilim ekmek dogradim

Ezemiyorum yemekleri mecburum
2 litre su
30 dk yuruyus
Hareketli spor yapamiyorum yuzum.davul gibi ve mosmor:mad:
En kısa sürede iyileşirsin insallah canım
Günaydınlarrrrr :KK5: dün akşam giremedim. Midem ve karnım çok ağrıyordu. Akşam yemeği dokundu galiba :işsiz:Uyumuşum, menümü de o yüzden gönderemedim.
Sana da çok geçmiş olsun Suzancım
Dun aksam bizi grubu okudujtan sonra 10.grubuda okuyayim dedim sondan 2 sayfa okudum yattim sabah da yuruyus yapip tartildim kilomuda bir guzel bizim grup diye paylastim baktim yazisan kisiler farkli ne kadarda yabanci kisi gelmiş sabaha kadar dedim bir baktim baska gruptayim ben şok oan hemen düzelttim sildim resmiEki Görüntüle 2137650
Hahah 10. takım kardeş takım neyse ki :KK48::KK48:
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Selam kızlar nasılsınızzz :KK36:
wendy wendy yine şeker orucu yapalım mı yarın :süslü:
Ankanın şeker orucu vol 163636363829 :KK70:
Anka kaptanımmm hoşgeldinnn :KK200: Nasılsın nasıl gidiyor hamilelik? :)
Bizden bir de Ezgican05 Ezgican05 yapıyor şeker orucu :)
Günaydın herkese,

Sabah:

Küçük çikolataya küçük ceza olsun o zaman 100 ip atlama Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Bende dünkü menümü yazıp kahvaltı yapayım. Hiç kahvaltı yapasım da yok :63:
Pazartesi menüm şöyle fancynancy fancynancy
Uyanınca 2 bardak su ve 3 kuru erik
08.00 kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
Maydonoz

12.30 Öğlen
Çiğ köfte
Ayran
Fıstık

17.30 Akşam yemeği
Karışık kebap
Ayran

3.5 litre su
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş Ezgican05 Ezgican05
Çiğ köftenin miktarı çok değildi diye umuyorum :))

Dedigim gibi ben cezaları ip cinsinden kesiyorum ama ona eşdeğer başka sporlar da yapılabilir

Başın sağolsun canım

Canım her spordan yapmanıza gerek yok tabi ki, yaptığını yazman yeterli Ezgi ona göre puanlıyor :)

Küçük çikolataya küçük ceza olsun o zaman 100 ip atlama Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Teşekkür ederim canım. Hala kahvaltı yapamadım maalesef. Hiç yapasım yok. Kendimi zorlayıp birşeyler yiyeceğim artık :işsiz: Çiğ köftede 4 sıkımlıktı. Bence çok değil ama sağlıklı olmadığı için yediğime pişmanım. Bazen canım çekiyor maalesef :kk77:

Teşekkür ederim canım. Hala kahvaltı yapamadım maalesef. Hiç yapasım yok. Kendimi zorlayıp birşeyler yiyeceğim artık :işsiz: Çiğ köftede 4 sıkımlıktı. Bence çok değil ama sağlıklı olmadığı için yediğime pişmanım. Bazen canım çekiyor maalesef :kk77:
Hic sorma benim de istiyor ya evde yapabilir miyim acaba diye düşünüyorum

Başın sağolsun canım

Sagol canm

Haftasonu yoğunluğu cenaze derken menülerim birikmiş bi baktım hiç puanım yok :D :D
IMG_20180417_101910.webp
IMG_20180417_102033.webp

Ay canım ya, valla kendimde yaşadım ya çok iyi anlıyorum seni. Yürürken bile zonklardı :KK43:
Gayet güzel canım menün.

Süper :super: biri de aynı 1 paketi de bence. İnşallah tümden bırakırsın canım. Valla benim 6 sene oldu, ilk zamanlar arıyordum ama şimdi hiiiçç. Darısı başına bebeyim.
Insallah canim ben 1 haftada 1 paket iciyorum ama tamamen birakicam kafaya koydum zamanla insallah

Back
X