Bu arada dünkü menümü de yazayım ancak dün bütün günüm o kadar yoğun ve yorucuydu ki kolumu kaldıramadım artık oturduğumda.
Önceki gün ise çocuğu eşime bırakıp saat 19.00’da yattım ve sabah 8.30’a kadar uyumuşum. Ya düşünün artık vücudum ne hale geldi. Bu aralar inanılmaz direncim düşük. Galiba detokslar da çarptı beni. 2 gündür vegan besleniyorum ancak vücudum sanki açlık krizinde gibi... Ya bir garip resmen dengem bozuldu vücudum birşeylere tepki veeiyor ama anlayamadım henüz. Bu gece uyurken gece açlıktan uyandım.
Akşam 1 tabak nohut yemiştim. Aslında dolu dolu yedim yanında da 1 pancarın yarısını çiğ olarak tüketrim. Bir şişkinlik oldu ama bir yanda da bir gurultu var doymamışım çok açmışım gibi. Uzun zamandır o kek kaçamağından sonra biliyorsunuz hiç bozmadım diyeyi ancak kilom takıldı bu seferde. Şimdi kilom inmeye başladı ama vücudum kıtlık enerjisine girdi baygınlık hissi yaşıyorum.
Nitekim dayanamadım, az önce bugünkü gidişatımı bozdum. 4 gün kurusu-4 hurma-12 çiğ badem yedim. Ay deliricem. Bunları yemesem başka şeylere saldıracak gibiyim, tokluk hissedemiyorum....