- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #282.281
Kabak detoksunun 2. günü tamamdır!
1 saat de bisiklete bindim. Artık yarını bekliyoruz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarına iyi sonuçlar olsun ozamanGüzeldi sandığım gibi sancılı geçmedi hiç sadece protein beslenmemistim hep denge kurmaya çalıştığım için her öğünde aksine tok hissettim ozellikle öğleden sonra ve kızlar şeker isteğim inanılmaz bir şekilde azaldı hatta bitti diyebilirim ne kahve yanı ne başka bir zaman kriz gelmiyor hatta regl çok az kaldı benim şu an tırım tırım fit tatlı tarifi arıyor olmam lazım ama yok istek gitmiş![]()
Kendisi buraya da uğramıyor anka kaptanım
Ne güzel yaa şeker orucunun etkisi değil mi?Güzeldi sandığım gibi sancılı geçmedi hiç sadece protein beslenmemistim hep denge kurmaya çalıştığım için her öğünde aksine tok hissettim ozellikle öğleden sonra ve kızlar şeker isteğim inanılmaz bir şekilde azaldı hatta bitti diyebilirim ne kahve yanı ne başka bir zaman kriz gelmiyor hatta regl çok az kaldı benim şu an tırım tırım fit tatlı tarifi arıyor olmam lazım ama yok istek gitmiş![]()
Ben de o niyetle başlamıştım ama sonra akademik devam etmeye karar verince acaba ilerde kadro ararken sıkıntı olur mu diye düşünüyorum :) neyse nasip kısmet zaten bu işler :)Geçmekle iyi etmişsin bence aynı bölümde yüksek yapmak bana ne bileyim saçma geliyor farklı bölüm farklı bir uzmanlık daha gibi geliyor![]()
Hadi güzel sonuçlar inşallahKabak detoksunun 2. günü tamamdır!
Ordegim dsha iyiyim de malum sen biliyon kosturmami 2 gundur kosturuyom yarinda seker yuklemesi yapfiracagim oglusa ara ara kontrol ederim sizi ihtiyac olursa ogleden sonra ses ver tatlimYok bende yicem ama cııssslardan değil, köftelerden
Kaptaniçemmmnasıl oldun?
Benim dışarıda azıcık işlerim vardı. Eve gelince de ortalık toparladım ve adımsayar kalorisayar saatimi düşürüp kaybettim yaaaa. Ay kocişim hediye etmişti onu bana çok üzüldüm.
aç camları içeri mis gibi hava gelsin kendine bir şekersiz türk kahvesi yap mis gibi spordan önce yağ akımını arttırsın :)
Kabak detoksunun 2. günü tamamdır!
Harikasın. Bak bitti işte artık top tartıdaKabak detoksunun 2. günü tamamdır!
Perşembe için çok güzel bir menü canımPersembe menü
Sabah sirkeli su.
8ıhlamur kuşburnu altinotu çay
8bucukKıymalı chiali omlet
Peynir
1zeytin
.domates salatalik Maydonoz dereotu
Biberiyeli yeşil cay
1bucuk semizotlu pulbiberli yogurtlu salata
1 köfte
2ceviz salatanin acısı midemi yakinca yedim
16 yarım armut
17 kuşburnu altinotu çayı
20 tkahvesi 2 kayısı 2 ceviz. Marul roka cigkofte yaninda verilen millete köfte bana ot bebelerin artigini bile yemedim. Öyle çok ac değilim ama canım çok şey cekiyor.
Su 2 buçuk
Spor yarim saat yürüyüş
Birazdan yine ıhlamur kuşburnu altinotu çayı icerim. Sonucum çok iyi olcagindan supheliyim ama inşallah artı yoktur
Kızlar bu arada listeyi ilk mesajda guncelliyorum artık. Mesajlar içerisinde aramayın listeyi. Sabah bildirim yaparken mesajlara taşırız olmazsa.
Sonucu ben de cok merak ediyorum. Mutlaka ise yaramistir. Bi arkadasim 3 kilo gitti diyodu.
Perşembe menü
Sabah
1diim ekmek
2 yemek kaşığı lor peyniri
3 dilim domates. 3 dilim
Salatalik
ara
Olmazsa olmazim turk kahvesi
Öğlen
1 dilim ekmek
1 kase cacik
5 yemek kaşığı soğanli ispanak
Ara
4 kaşık yoğurt
Yarim elma
Akşam
1 dilim ekmek
3 köfte
Salata
Sadece sabah 60 dakika yürüyüş
Akşam yurumedim 500 ip atladim
Harikasın. Bak bitti işte artık top tartıda![]()
Bugunku menum
Sabah
Haslanmis yumurta
Az peynir
Zeytin
Salatalik domates
1 dilim ekmek
Ara
Elma+2 ceviz
Ogle
Corba
Yogurt
Ara
2 hurma
Aksam
Bulgurlu yaprak sarmasi(6 tane)
Yarim kabak dolmasi
Yogurt
2.5 lt su
250 ip
Menün ve sporun çok güzel olmuş canımPerşembe menü
Sabah
1diim ekmek
2 yemek kaşığı lor peyniri
3 dilim domates. 3 dilim
Salatalik
ara
Olmazsa olmazim turk kahvesi
Öğlen
1 dilim ekmek
1 kase cacik
5 yemek kaşığı soğanli ispanak
Ara
4 kaşık yoğurt
Yarim elma
Akşam
1 dilim ekmek
3 köfte
Salata
Sadece sabah 60 dakika yürüyüş
Akşam yurumedim 500 ip atladim
Ördeğim, ben yine geç gelirim yarın biliyorsun.
İşin ilginci ben başlamadan tartılmadım. Geçen cumaya göre değerlendireceğim.
Harika olmuş.
Ayy çok şükür.
Aslında benim uyumama en az 5 saat var ama herhalde gün bitince kaçamak riski kalkıyor. Bu kadar dayandım artık yiyemem psikolojisine giriyorum.
Sadece akşam ve perşembe olduğu için bulgur, pirinç olmasa belki iyi olabilirmiş ama genel olarak gayet güzel bir menü olmuş.