Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim direncin sebebi belli oldu Şeyma’cım. D vitaminim yerlerde..... En alt aınırın da en altında çıktı. D vitamini metabolizmayı yavaşlatıp kilo vermeyi engelliyor. Bunun için daha önce 4 şişe D vitamini bitirmiştim, iyiydim. Ama şimdi daha beter düşmüş....
Çok geçmiş olsun vitamin desteğiyle bünyen toparlayacaktır. D vitamini genelde benim de düşük çıkar.

Benim direncin sebebi belli oldu Şeyma’cım. D vitaminim yerlerde..... En alt aınırın da en altında çıktı. D vitamini metabolizmayı yavaşlatıp kilo vermeyi engelliyor. Bunun için daha önce 4 şişe D vitamini bitirmiştim, iyiydim. Ama şimdi daha beter düşmüş....
D vit desteği bende almak istiyorum ama doktora hiç gitmedim bunun için başka bir tahlilde söylenmişti düşük diye ama vermedi birşey eczaneden falan alınabiliyor mu D vit siz ne kullanıyorsunuz reçetesiz alınabiliyor mu?
Günaydın millet. Bol hareketli neşe dolu bi hafta sonu diliyorum herkese

Gunaydin canim. Kacamaksiz bir gun olsun hepimize

Günaydın herkese :KK200: haftasonuna çok güzel girdik. Öyle de devam eder umarım :nazar::nazar:

Günaydın mutlu haftasonları ....:KK49::KK54::KK74:

Günaydın güzeller :KK200:
Güzel bir hafta sonu olsun hepimize
Hafta sonunu dikkatli geçirelim verdiğimiz kilolar geri gelmesin pisiciklerim :KK200:
Hepinize günaydın yürüyüş yapıldı kahvaltı yapıldı kapalı da olsa güzel bir gün çünkü biz 2. Olduk :KK73::KK73: :KK200:

D vit desteği bende almak istiyorum ama doktora hiç gitmedim bunun için başka bir tahlilde söylenmişti düşük diye ama vermedi birşey eczaneden falan alınabiliyor mu D vit siz ne kullanıyorsunuz reçetesiz alınabiliyor mu?
Reçetesiz alınabiliyor Ezgicim. Devit var bebeklere de kullanılıyor. Ben oğluma verirken kendim de alıyorum aklıma geldikçe. Doktor bana günde 10 damla kullanabilirsin demişti, D vitamini seviyem çok aşırı yüksek değildi.

Yoğunluk ve yorgunluktan dünkü menümü yazmayı unutmuşum.
Uyanınca 2 bardak limonlu su ve 3 kuru erik, 1 kuru kayısı

08.00 kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
Maydonoz
Kuruyemiş

14.00 öğlen:
1 muz
Kuruyemiş

19.00 akşam:
Börülce salatası
Tavuklu salata
Taze fasulye
1 Bulgurlu dolma

3 litre su
1 Türk kahvesi
1 maden suyu

Günaydın kızlar ya da tünaydın. :KK200:
Dün akşamım menü bakımından çok abartı olmasa da iyi geçmediğinden menü yazamıciiimmm. Çokta geç döndük çocukları yatırdığım gibi bende sızmışım.
Sabah güneşli bir hava işe enerjik uyandım. Amaaaa hava yine kapadı. Ooofff, ne güzel çocukları dışarı çıkartacaktım bisiklete bindirecek spor niyetine peşlerinde dolaşacaktım. :confused:
Neyse. Yağmur yağacak galiba. :KK67:

Sende hiç bir şey yememissin canım nasıl uyuycaksin. :işsiz:Dayanabilirsen helal sana.. iyi geceler. ...herkese geçmiş olsun bu arada . 2 ay bendr haftada bir ampul içtim d vitamini bir daha gitmedim ama arada çok halsizlik hissediyorum.

Sana da geçmiş olsun. İhmal egme, D vitamini eksikliği süründürüyor insanı. Bu arada dün bu kadar az yediğimi bende menüyü yazarken farkettim. Hiç acıkmamıştım enteresan şekilde. İkindi ara öğününde de 1 bardak kefir içmiştim onu yazmayı unutmuşum. Protein beni çok tok tok tutuyor.

D vitamini seviyeme ben de baktiracagim. Ben de zor kilo veriyorum. Egzamamda cok artti. Guneslenme zamanlari da geliyor artik bol bol guneslenmek lazim. Cok gecmis olsun insallah yukselir.

Seninde mi egzaman var! :( Ah ne çektim ben egzamadan ve hala çekiyorum... :( senin nerende çıkıyor? Benim ellerim paramparçaydı resmen görenler ağlayacak gibi oluyordu. :)) Elinin üstü timsah derisi gibi olmuş diyorlardı. Ben bu işi goda arınmasıyla-diyetle çözdüm. Glutensiz ve şekersiz beslenmeyle yaralarım kapandı. Ancak ne var ki; 4 aydır gluten-şeker yemeyen ben 3 gün önce bir deneyeyim diyip 1 poğaça yedim ve 3 gündür delicesine kaşınıyorum, yaralarım yeniden açıldı! Acılar içindeyim soluğu doktorda aldım yine :(
Sen tedavi gördün mü?

Hediye için çok teşekkürler :-) bireysel derecelerde her hafta takımdan birisi olsa ne güzel olur :süslü:

Bende çok mutlu oldum. Teşekkür ederim :KK5:

Karatayda D vitamininin öneminden hep bahseder. En azından sorunu bulmuşsun geçmiş olsun. Artık gitsin kilolar :KK71:

Daha tedaviye başlamadım muhtemelen pazartesi gideceğim doktora tedavi için ama en azından kaynak bulundu. İnşallah bundan sonra toparlanacağım! Ümitliyim! :))

Çok geçmiş olsun vitamin desteğiyle bünyen toparlayacaktır. D vitamini genelde benim de düşük çıkar.

Benim de daha önce de düşük çıkmıştı ama düşüğün de düşüğü artık. Bide çok enteresan bazen sbah ayılamıyorum ben nerdeyim, nerde uyudum falan diyorum :))))))) Yani aklım bulanık cidden kafayı yedim iyice. Bilincimi yitirmiş gibi tövbe tövbeee.... :)) Yaşlanıyorum galiba.:olamaz:

Seninde mi egzaman var! :KK43: Ah ne çektim ben egzamadan ve hala çekiyorum... :KK43: senin nerende çıkıyor? Benim ellerim paramparçaydı resmen görenler ağlayacak gibi oluyordu. :)) Elinin üstü timsah derisi gibi olmuş diyorlardı. Ben bu işi goda arınmasıyla-diyetle çözdüm. Glutensiz ve şekersiz beslenmeyle yaralarım kapandı. Ancak ne var ki; 4 aydır gluten-şeker yemeyen ben 3 gün önce bir deneyeyim diyip 1 poğaça yedim ve 3 gündür delicesine kaşınıyorum, yaralarım yeniden açıldı! Acılar içindeyim soluğu doktorda aldım yine :KK43:
Sen tedavi gördün mü?
Çok geçmiş olsun canlar..

Ben Devit3 kullanmıştım ama doktor verdi. Bir tahlil yaptırıp ihtiyacına göre doktor yazsa iyi olur.

Hepinize günaydın yürüyüş yapıldı kahvaltı yapıldı kapalı da olsa güzel bir gün çünkü biz 2. Olduk :KK73::KK73: :KK200:

Benim de daha önce de düşük çıkmıştı ama düşüğün de düşüğü artık. Bide çok enteresan bazen sbah ayılamıyorum ben nerdeyim, nerde uyudum falan diyorum :))))))) Yani aklım bulanık cidden kafayı yedim iyice. Bilincimi yitirmiş gibi tövbe tövbeee.... :)) Yaşlanıyorum galiba.:olamaz:
D vitamini aslında baya önemli belki de eksikliği yüzünden öyle hissediyordun yaşlanmaktan değil de :))) Değerlerin normale dönünce toparlarsın muhtemelen :)

Selam herkese guzel haftasonu olsun hepimuze
Cuma menümü paylaşıyorum( Malesef kacamaklu oldu bu sefer:((

Sabah: Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su

Kahvaltı: 1 Yumurta, kibrit kutusu büyüklüğünde peynir, 1 küçük parça kaşar peynir, 10 zeytin, domates, (Ekmek Yok)

Öğlen: firunda kozlenmis yogurtlu patlican ve salata

Ara 16:KK30: 1 armut, yarım kase yoğurt

Akşam: 1 tabak nohut yemeği , 1 kase yoğurt , az yağlı ve sirkeli salata,

Kaçamak bir lokma kek ve 1.5 halley :((

Spor 200 adet ip atlama ve yarım saat tempolu yürüyüş

su 3 lt

Seninde mi egzaman var! :KK43: Ah ne çektim ben egzamadan ve hala çekiyorum... :KK43: senin nerende çıkıyor? Benim ellerim paramparçaydı resmen görenler ağlayacak gibi oluyordu. :)) Elinin üstü timsah derisi gibi olmuş diyorlardı. Ben bu işi goda arınmasıyla-diyetle çözdüm. Glutensiz ve şekersiz beslenmeyle yaralarım kapandı. Ancak ne var ki; 4 aydır gluten-şeker yemeyen ben 3 gün önce bir deneyeyim diyip 1 poğaça yedim ve 3 gündür delicesine kaşınıyorum, yaralarım yeniden açıldı! Acılar içindeyim soluğu doktorda aldım yine :KK43:
Sen tedavi gördün mü?
Benim once ellerimde vardi 4 yil cektim. Sonra ellerim gecti sacimda cikti. 10 yildan fazla oldu sacimda var ve bir turlu gecmiyor. 2. Dogumu yaptim 2 ay oldu. Su anda goz altimda ve goguslerimin arasinda cikti. Stresten yayildi. Ben de glutensiz beslenmeye baslasam gecer mi diyordum. O kadar biktim ki bu durumdan. Cok gecmis olsun canim insallah gecer ellerindeki. D vitamini seviyesi de egzama olusmasinda etkiliymis.

Back
X