- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #282.481
Günaydın mutlu haftasonları ....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım ben de seni tebrik ediyorum.Bu arada denemedeki arkadaşlar da Harika kilo verdiler. Onlarda listede olsaydı belki bu hafta birinci olabilirdik.kardelelen321 , H hayalalemiveben ,
si_bel tebrik ediyorum
![]()
Çok geçmiş olsun vitamin desteğiyle bünyen toparlayacaktır. D vitamini genelde benim de düşük çıkar.Benim direncin sebebi belli oldu Şeyma’cım. D vitaminim yerlerde..... En alt aınırın da en altında çıktı. D vitamini metabolizmayı yavaşlatıp kilo vermeyi engelliyor. Bunun için daha önce 4 şişe D vitamini bitirmiştim, iyiydim. Ama şimdi daha beter düşmüş....
D vit desteği bende almak istiyorum ama doktora hiç gitmedim bunun için başka bir tahlilde söylenmişti düşük diye ama vermedi birşey eczaneden falan alınabiliyor mu D vit siz ne kullanıyorsunuz reçetesiz alınabiliyor mu?Benim direncin sebebi belli oldu Şeyma’cım. D vitaminim yerlerde..... En alt aınırın da en altında çıktı. D vitamini metabolizmayı yavaşlatıp kilo vermeyi engelliyor. Bunun için daha önce 4 şişe D vitamini bitirmiştim, iyiydim. Ama şimdi daha beter düşmüş....
Günaydın millet. Bol hareketli neşe dolu bi hafta sonu diliyorum herkese
Gunaydin canim. Kacamaksiz bir gun olsun hepimize
Günaydın herkesehaftasonuna çok güzel girdik. Öyle de devam eder umarım
![]()
Günaydın mutlu haftasonları ....![]()
Hepinize günaydın yürüyüş yapıldı kahvaltı yapıldı kapalı da olsa güzel bir gün çünkü biz 2. OldukGünaydın güzeller
Güzel bir hafta sonu olsun hepimize
Hafta sonunu dikkatli geçirelim verdiğimiz kilolar geri gelmesin pisiciklerim![]()
Reçetesiz alınabiliyor Ezgicim. Devit var bebeklere de kullanılıyor. Ben oğluma verirken kendim de alıyorum aklıma geldikçe. Doktor bana günde 10 damla kullanabilirsin demişti, D vitamini seviyem çok aşırı yüksek değildi.D vit desteği bende almak istiyorum ama doktora hiç gitmedim bunun için başka bir tahlilde söylenmişti düşük diye ama vermedi birşey eczaneden falan alınabiliyor mu D vit siz ne kullanıyorsunuz reçetesiz alınabiliyor mu?
Sende hiç bir şey yememissin canım nasıl uyuycaksin.Dayanabilirsen helal sana.. iyi geceler. ...herkese geçmiş olsun bu arada . 2 ay bendr haftada bir ampul içtim d vitamini bir daha gitmedim ama arada çok halsizlik hissediyorum.
D vitamini seviyeme ben de baktiracagim. Ben de zor kilo veriyorum. Egzamamda cok artti. Guneslenme zamanlari da geliyor artik bol bol guneslenmek lazim. Cok gecmis olsun insallah yukselir.
Hediye için çok teşekkürlerbireysel derecelerde her hafta takımdan birisi olsa ne güzel olur
Bende çok mutlu oldum. Teşekkür ederim
Karatayda D vitamininin öneminden hep bahseder. En azından sorunu bulmuşsun geçmiş olsun. Artık gitsin kilolar![]()
Çok geçmiş olsun vitamin desteğiyle bünyen toparlayacaktır. D vitamini genelde benim de düşük çıkar.
Çok geçmiş olsun canlar..Seninde mi egzaman var!Ah ne çektim ben egzamadan ve hala çekiyorum...
senin nerende çıkıyor? Benim ellerim paramparçaydı resmen görenler ağlayacak gibi oluyordu. :)) Elinin üstü timsah derisi gibi olmuş diyorlardı. Ben bu işi goda arınmasıyla-diyetle çözdüm. Glutensiz ve şekersiz beslenmeyle yaralarım kapandı. Ancak ne var ki; 4 aydır gluten-şeker yemeyen ben 3 gün önce bir deneyeyim diyip 1 poğaça yedim ve 3 gündür delicesine kaşınıyorum, yaralarım yeniden açıldı! Acılar içindeyim soluğu doktorda aldım yine
Sen tedavi gördün mü?
D vit desteği bende almak istiyorum ama doktora hiç gitmedim bunun için başka bir tahlilde söylenmişti düşük diye ama vermedi birşey eczaneden falan alınabiliyor mu D vit siz ne kullanıyorsunuz reçetesiz alınabiliyor mu?
Ben Devit3 kullanmıştım ama doktor verdi. Bir tahlil yaptırıp ihtiyacına göre doktor yazsa iyi olur.
Hepinize günaydın yürüyüş yapıldı kahvaltı yapıldı kapalı da olsa güzel bir gün çünkü biz 2. Olduk![]()
![]()
D vitamini aslında baya önemli belki de eksikliği yüzünden öyle hissediyordun yaşlanmaktan değil de :))) Değerlerin normale dönünce toparlarsın muhtemelen :)Benim de daha önce de düşük çıkmıştı ama düşüğün de düşüğü artık. Bide çok enteresan bazen sbah ayılamıyorum ben nerdeyim, nerde uyudum falan diyorum :))))))) Yani aklım bulanık cidden kafayı yedim iyice. Bilincimi yitirmiş gibi tövbe tövbeee.... :)) Yaşlanıyorum galiba.![]()
Benim once ellerimde vardi 4 yil cektim. Sonra ellerim gecti sacimda cikti. 10 yildan fazla oldu sacimda var ve bir turlu gecmiyor. 2. Dogumu yaptim 2 ay oldu. Su anda goz altimda ve goguslerimin arasinda cikti. Stresten yayildi. Ben de glutensiz beslenmeye baslasam gecer mi diyordum. O kadar biktim ki bu durumdan. Cok gecmis olsun canim insallah gecer ellerindeki. D vitamini seviyesi de egzama olusmasinda etkiliymis.Seninde mi egzaman var!Ah ne çektim ben egzamadan ve hala çekiyorum...
senin nerende çıkıyor? Benim ellerim paramparçaydı resmen görenler ağlayacak gibi oluyordu. :)) Elinin üstü timsah derisi gibi olmuş diyorlardı. Ben bu işi goda arınmasıyla-diyetle çözdüm. Glutensiz ve şekersiz beslenmeyle yaralarım kapandı. Ancak ne var ki; 4 aydır gluten-şeker yemeyen ben 3 gün önce bir deneyeyim diyip 1 poğaça yedim ve 3 gündür delicesine kaşınıyorum, yaralarım yeniden açıldı! Acılar içindeyim soluğu doktorda aldım yine
Sen tedavi gördün mü?