Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam herkese guzel haftasonu olsun hepimuze
Cuma menümü paylaşıyorum( Malesef kacamaklu oldu bu sefer:KK43:(

Sabah: Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su

Kahvaltı: 1 Yumurta, kibrit kutusu büyüklüğünde peynir, 1 küçük parça kaşar peynir, 10 zeytin, domates, (Ekmek Yok)

Öğlen: firunda kozlenmis yogurtlu patlican ve salata

Ara 16:KK30: 1 armut, yarım kase yoğurt

Akşam: 1 tabak nohut yemeği , 1 kase yoğurt , az yağlı ve sirkeli salata,

Kaçamak bir lokma kek ve 1.5 halley :KK43:(

Spor 200 adet ip atlama ve yarım saat tempolu yürüyüş

su 3 lt
Kaçamağın akşam olması pek hoş olmamış tabi :(
Ceza olarak 200 ip daha verelim sana Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Bu arada yapılmayan cezalar vardı yanlış hatırlamıyorsam... Şimdi bi onlara bakayım.
Cikilatamın yukarıda attıgı listeye göre balpamuk balpamuk @karabiber01 ve si_bel si_bel 'in eksik cezaları bulunmakta. karabiber bir kısmını yapmıştı ama bitiremedi sanırım. Diğerlerinde durum nedir?
Arkadaşlar, biliyorsunuz bunları menülerinize göre ya da bir önceki haftanın kg durumuna göre kesiyoruz. Yapmayacak mısınız, yoksa yetiştiremediniz mi? Ceza listesinde yer almak istemiyor musunuz? Duruma göre hareket edelim.

Kaçamağın akşam olması pek hoş olmamış tabi :KK43:
Ceza olarak 200 ip daha verelim sana Cikilatacanavari Cikilatacanavari

morordek, halısın canım çok kızdım Kendime bende. Bugün hızımı alamadım önce 125 ip şuana kadar birde yürüyüşten geldim şimdi 40 dk yürüyüş ve 6*1 dk koşu yaptım. 200 ip ı de ayrıca yapacağım. Sevgiler :)

Bu arada yapılmayan cezalar vardı yanlış hatırlamıyorsam... Şimdi bi onlara bakayım.

Cikilatamın yukarıda attıgı listeye göre balpamuk balpamuk @karabiber01 ve si_bel si_bel 'in eksik cezaları bulunmakta. karabiber bir kısmını yapmıştı ama bitiremedi sanırım. Diğerlerinde durum nedir?
Arkadaşlar, biliyorsunuz bunları menülerinize göre ya da bir önceki haftanın kg durumuna göre kesiyoruz. Yapmayacak mısınız, yoksa yetiştiremediniz mi? Ceza listesinde yer almak istemiyor musunuz? Duruma göre hareket edelim.
Yok yapcagim cezalarımi ama adetken bikere atladim fena ağrı oldu 2 sezeryan dogum etkili mi bilemiyorum acim oldu bu hafta yapamadım aklımda en kısa zamanda yacam 1400ip cezam var yenileri gelmeden bitircem inşallah

Kızlarrr hepinizi tebrik ederim masallah size :KK9::KK9:

Ben corludayım evde degilim diyet yapmiyorum ama yediklerime dikkat ediyorum internetim az dun gece gecmksi okudum esik yanimda oldukca ondan grer yazarim insallah ama menu paylasmak istemiyorum illaki cıss seyler yedigim oluyo cunku azda olsa:olamaz:

Benim once ellerimde vardi 4 yil cektim. Sonra ellerim gecti sacimda cikti. 10 yildan fazla oldu sacimda var ve bir turlu gecmiyor. 2. Dogumu yaptim 2 ay oldu. Su anda goz altimda ve goguslerimin arasinda cikti. Stresten yayildi. Ben de glutensiz beslenmeye baslasam gecer mi diyordum. O kadar biktim ki bu durumdan. Cok gecmis olsun canim insallah gecer ellerindeki. D vitamini seviyesi de egzama olusmasinda etkiliymis.

Glutensiz beslenmeyi kesin dene! Ama ağzına 1 lokma bile koymayacaksın. Şimdi yiyeyim yarın devam ederim yok bu işte. 1 ay sonuna doğru farkedersin değişimi zaten. Ya asla geçmez dediğim o kapkalın deri düzeldi. Ama hiç yememek gerekiyor işte... 1 lokma yediğim anda yaralar açıldı yine. :( seni çok iyi anlıyorum çok çok zor.... insan helak oluyor. Stres egzamayı, egzama stresi tetikliyor resmen...

Ayy 1000 ip hemde fazla değil mi? :olamaz::olamaz::olamaz: Yapmama hakkımız var mı? :KK70:

Glutensiz beslenmeyi kesin dene! Ama ağzına 1 lokma bile koymayacaksın. Şimdi yiyeyim yarın devam ederim yok bu işte. 1 ay sonuna doğru farkedersin değişimi zaten. Ya asla geçmez dediğim o kapkalın deri düzeldi. Ama hiç yememek gerekiyor işte... 1 lokma yediğim anda yaralar açıldı yine. :KK43: seni çok iyi anlıyorum çok çok zor.... insan helak oluyor. Stres egzamayı, egzama stresi tetikliyor resmen...
Deneyecegim mutlaka. Insallah dirayetli olabilirim. Cok zor bi hastalik insanin sosyal hayatini etkiliyor.

Yok yapcagim cezalarımi ama adetken bikere atladim fena ağrı oldu 2 sezeryan dogum etkili mi bilemiyorum acim oldu bu hafta yapamadım aklımda en kısa zamanda yacam 1400ip cezam var yenileri gelmeden bitircem inşallah
Mutlaka ip olarak yapman gerekmiyor. 1400 ip = 4,5 saat yürüyüşe eş değer
Tabi ki bir anda yapamayabilirsin ama yaptıkça Cikilatacanavari'ni etiketlersen düşer :)
Ayy 1000 ip hemde fazla değil mi? :olamaz::olamaz::olamaz: Yapmama hakkımız var mı? :KK70:
Pamukcum 1000 ip geçen hafta artı gelenlere kestiğim cezaydı. Her gün 100 ip atlasan bitmişti şimdiye :KK48::KK48:
Allahtan menülerden ekstra ceza yemedin :KK53:

Selam kızlar kahvaltı sonrası dışarı çıktık sonra eve gel c çocuklarla ilgilen tekrar pazara git bu saat olmuş :-)
Nasıl gidiyor ekspressciler
Yarın bugünkü menumuze 2 dilim ekmek ekleniyor
Gittikçe kolaylaşıyor
Bugünkü menüm
Sabah
Tavada yağsız yumurta
Domates
Öğle
Yulaflı peynirli omlet
Meyve 1 ayva ve bikac tane yeni dünya
Akşam
Haşlanmış baget
Cacık
Yuruyus 7250 adım 2.5 lt su
Yeşilçay ve turk kahvesi içerim belki
Reglim bitti 100 den başlayarak ip atlamak istiyorum bende
Yarın ugrayamayabilirim yada geç saatte gelirim
Bugün eşimle decathlondan balık malzemesi aldık olta falan yarın Ankara civarında bir gölde olacaz bakalım
Hem piknik hem de çocuklar için hem top hem de ucurtma gotureceğim inşallah hava güzel olur

2F1E539B-C7C5-43CA-831C-D95A287CA209.webp

Mutlaka ip olarak yapman gerekmiyor. 1400 ip = 4,5 saat yürüyüşe eş değer
Tabi ki bir anda yapamayabilirsin ama yaptıkça Cikilatacanavari'ni etiketlersen düşer :)

Pamukcum 1000 ip geçen hafta artı gelenlere kestiğim cezaydı. Her gün 100 ip atlasan bitmişti şimdiye :KK48::KK48:
Allahtan menülerden ekstra ceza yemedin :KK53:

Benim zaten ipim yoktu Şeyma. Bir kaç gün önce ip aldım. Bugün bunu okuyunca artık başlayıp atlayayım dedim. 100 tanr atladım ama ölüyotum sandım yaaa :)))))) o ne öyleee..... offff şimdiye her gün atlasam iğne ipliğe dönermişim meğer. :))))) ben ip atlamayı unutmuşum bayadır. Nasıl her yerimi çalıştırdı.... valla napiim ilk seferde 100 fazla bile iyice öldürmeyeyim kendimi ama söz veriyorum her gün böyle atlayıp bu hafta bitireceğim cezamı.

Back
X