Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

fancynancy fancynancy bugunki menüm
Sabah
1 dilim ekmek
4 zeytin
3 dilim domates
3 dilim salatalim
1 açık cay
1 yemek kaşigi lor peyniri

Ara
Herzamanki gibi Türk kahvesi

Öğlen
1 dilim ekmek
1 kase kuru fasulye
1 kase yogurt
1 kuru sogan

Ara
1 armut

Akşam
1 dilim ekmek
3 tavuk köftesi
1 kase yogurt
4 kaşık taze fasulye

Aksamda 30 dakika yürüdüm
Karabibercim Cuma cumartesi menü yazmış mıydın canım? Listeyi güncelliyorum da ancak gelebildim foruma.

Geçmiş olsun canım..:KK43: inşallah okulda ateşlemez..:dua:
inşallah tatlım
Çok geçmiş olsun Şahnurum. Dinlenseydi miyd evde acaba?
ferahım güzel diyon da evde kim bakacak benim izin alma durumum olmadığı için mecburen gitti öğretmenine haber bıraktım ateşlenirse gideceğiz artık çalışan anne olmak böyle işte o_Oo_O

Bende oku oku bitmez demiştim amaaaa herkes haftasonu rehavetinden çıkamamış demek ki ördekim :KK50:
Evet Ferahcım dedim ya çok birikemedi maalesef :) Neyse artık biriktirelim yavaştan
günaydınlarr
güzel bir gün olsun bizim ufaklık haftasonu hava değişiminden üşütmüş gece ateşliydi gecemiz ayakta geçti ama gene gönderdim okula :KK43:
Çok geçmiş olsun :(

Selam kızlar
Araya tatil girince bizim ekspresste kaynadsı galiba kizlardan haberde alamadım
Hafta içine denk geldiği için son iki günü yapmayıp farklı bir program uygulayabilirsiniz çünkü son iki günde fazla yeniyor biraz
Bende yapmayacağım
Bugün protein ağırlıklı yapıyorum
Kızlar sonuçlarınızı paylasirsak arkadaşlara da fikir olur
Ezgican
Balpamuk
Özlem

medusa38 medusa38 bozmadım dukanı regl olduğum için başka birseylere saldırmamak adına porsiyonları biraz büyük tuttum ama başkasının kuralları bana göre değil sanırım kendimi baskı altında hissettim resmen :KK70: yarın son gün benim için yalnızca şekersiz günlere devam edeceğim :KK51:
Çoğunlukla da bu yüzden kendi diyetimizde yapıyoruz galiba sonuçlarında paylaş istersen ben bugünde yapmıyorum baklagil eklendiği için

inşallah tatlım

ferahım güzel diyon da evde kim bakacak benim izin alma durumum olmadığı için mecburen gitti öğretmenine haber bıraktım ateşlenirse gideceğiz artık çalışan anne olmak böyle işte o_Oo_O
Haklısın Şahnurcum. Allah kolaylık versin canım benim. İnşallah ateşi de çıkmaz yavrunun.

Günaydınnn herkese tatilden 400 grcık fazlalikla geri geldim bu sabah 75.7 kiloydum bgun saf proteinle aticam uzerimden onu insallah :KK66:

Ben listede degilim ama cumaya kadar hedefim 73.5 görmek olucak insallah:KK73:

Bgun zumbaaa yapıcam evrene yayıyorummm zumba yapicammmm:KK71:
Benim için de yayar mısın lütfeeennnn :KK48:

Selam kızlar
Araya tatil girince bizim ekspresste kaynadsı galiba kizlardan haberde alamadım
Hafta içine denk geldiği için son iki günü yapmayıp farklı bir program uygulayabilirsiniz çünkü son iki günde fazla yeniyor biraz
Bende yapmayacağım
Bugün protein ağırlıklı yapıyorum
Kızlar sonuçlarınızı paylasirsak arkadaşlara da fikir olur
Ezgican
Balpamuk
Özlem
Ben dört dörtlük uygulayamadim malesef. Ama bugün daha dikkatliydim canım. Böyle naparsam yapim kilo veremeyecem psikolojisine girdim yine.:olamaz:

Back
X