Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet yumurta müthiş birşey. Karatay galiba haşlanmış yiyin diyor ama ilkokul kabusum herhalde, o kokusu yok mu beni benden alıyor :kusmuk:
Düşük ısıda yağı fazla ısıtmadan da yapılırsa sorun değil canım istersen öyle dene. İnsan birşeyden tiksinince yemesi zor oluyor. Farklı yöntemler denemek en iyisi.

Ne diyorsunnnnn :KK57::KK57::KK57: 23 kilo muuu?
Bende istiyorum :KK19:
Ah ah o zamanlar harikaydı. Bende tekrar o halime dönmeyi hatta daha da zayıf olmayı istiyorum. Allahtan verdiğimin hepsini almadan tekrar başladım ama maalesef çoğunu geri aldım. Zararın neresinden dönersem kardır artık. İstersen Karatay hakkında. Bildiklerimi aktarabilirim. Sen daha güzelini yaparsın canım:KK5:

Ah ah o zamanlar harikaydı. Bende tekrar o halime dönmeyi hatta daha da zayıf olmayı istiyorum. Allahtan verdiğimin hepsini almadan tekrar başladım ama maalesef çoğunu geri aldım. Zararın neresinden dönersem kardır artık. İstersen Karatay hakkında. Bildiklerimi aktarabilirim. Sen daha güzelini yaparsın canım:KK5:
Valla çok sevinirim yaaa. Sen tüyoları versen bana üşenmezsen. Bende kitaplarını falan alır iyice bir okurum teyzemi.
Biraz tutarsız gibi geldi son zamanlarda bana ama hastasıyım kendisinin “şişman şişman konuşup, benim sinirimi bozma” dedikten sonra. :-)

Hatta yapabilir ve uygulayabilirsem birbirimize destek oluruz.

Bekliyoruz ozaman.takipteyim. 5 6 saat geçmeden lokma almamak gerek sindirim tamamlanmadan yemek iyi değilmiş. Aklıma haftaya ara öğün yapmadan 6 saat aralarla yiyip deneme yapsak mi diye geldi. Şeker hastası falan yoksa ...

Bekliyoruz ozaman.takipteyim. 5 6 saat geçmeden lokma almamak gerek sindirim tamamlanmadan yemek iyi değilmiş. Aklıma haftaya ara öğün yapmadan 6 saat aralarla yiyip deneme yapsak mi diye geldi. Şeker hastası falan yoksa ...
Çok şükür şekerim yok ama o kadar uzun süre açlığa dayanabilir miyim emin değilim :(

C811D596-D308-414D-B0B7-2742EA6A6CFE.webp

Bir bakıverin kızlar, atladığım olduysa düzenlerim. Yarın tekrar paylaşacağım. Bu kontrol için

Çok şükür şekerim yok ama o kadar uzun süre açlığa dayanabilir miyim emin değilim :KK43:
Acikilmiyor bence. Yedikce yiyesi geliyor insanın. Denemisligim var. Birazda ekmeği kesmek gerekli. Birara Fevzi ozgonul yapmıştim. Oda araogun önermiyor. 3 öğün. Akşam çiğ salata sebze yok. Mide yorulmuycak.

Valla çok sevinirim yaaa. Sen tüyoları versen bana üşenmezsen. Bende kitaplarını falan alır iyice bir okurum teyzemi.
Biraz tutarsız gibi geldi son zamanlarda bana ama hastasıyım kendisinin “şişman şişman konuşup, benim sinirimi bozma” dedikten sonra. :-)
:KK70:Evet bazen bence de gereksiz konulara giriyor. Tabi ki canım yarın ayrıntılı olarak bildiklerimi yazarım. Kitabını okumak iyi fikir. Bende bir daha okuyayım en iyisi.

Hatta yapabilir ve uygulayabilirsem birbirimize destek oluruz.
Beraber yaparsak çok güzel olur canım:super:
Ben zaten çoğunlukla karataya uyuyorum canım beraber de yapabiliriz. :KK5: Yarın denemek isteyenler için ayrıntılı yazacağım Hoppa

Aslında öylede yapıyorduk birara iyi oluyordu. Senin menülerin iyiydi sonuçta iyu olcak inşallah ...

Regl falan olunca bir kötü hissediyorum ama inşallah bakalım Sibelcim.

Evet yaaa, Pazartesi hedefi de yapalım ya da ayrıca. Ne dersiniz? Tutturamayana fix ceza belirleriz. :KK54: Ne dersin Şeymacım @morordek

Olur tabi Fancycim. Pazartesi hedefi hiç işime gelmiyor ama önemli bence de. Ne oluyorsa hafta sonu oluyor.

Bunu cezadan düşüyorum Ezgican05 Ezgican05

Teşekkürler tatlım.

Kahvaltı
Ev yapımı poğaça :rolleyes:
Valla iki ya da üçüncü kez yaptım ana daha öncekiler mübarek kaya gibi olmuşlardı. Yemesem çatlardım :KK72:
Çay

Ara
Yarım avuç karışık kuru meyve

Öğle
2 köfte
Yeşil biber, salatalık
1 kaşık makarna

Ara
Filtre kahve sade

Akşam
1 kase yoğurt
1 kırmızı elma

Su: 2 lt bitti.
Spor: ayrıca yazıcim

Benim de poğaçalar genelde sıkıntı. Börek olayını yenile çözdüm. Tatlıları da güzel yaparım ama poğaça hiç efsane olamıyor.

Eşim de bayılıyor. Her diyet döneminde lahmacun diyor bak Canan hoca diyor :)
Yalnız baktım da yıllardır diyet yapıyorum ben.

Acikilmiyor bence. Yedikce yiyesi geliyor insanın. Denemisligim var. Birazda ekmeği kesmek gerekli. Birara Fevzi ozgonul yapmıştim. Oda araogun önermiyor. 3 öğün. Akşam çiğ salata sebze yok. Mide yorulmuycak.

Ben o adamın dediklerini de bir dönem beğenmiştim. Kitabı falan var mıydı?

Bende menümü yazayım

Sabah:
Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su

Kahvaltı: 1 yumurta, kredi kartı büyüklüğünde kutusu peynir , 10 zeytin, domates, salatalik , 1 kapya biber (Ekmek Yok)

Öğlen: yoğurtlu patlıcan közleme ve salata

Ara 16:30 1 armut ve çeyrek kase yoğurt

Akşam: 1 tabak taze fasulye yemeği, yarım kase yoğurt ve salata

10:00 2 yk zencefil, zerdaçal ve pul biberli yoğurt

Spor 250 adet ip atlama

2.5 lt su
Bugun ceza için 150 demiştin o da dahil mi hariç mi alacam cezaya çünkü ona göre o_O

Bu arada beynine format at diye bir kitabı bitirdim bugün. Bilinçaltı çalışmaları ile kilo verme konusuna değinmiş. Önümüzdeki günlerde deneyeceğim. Olumlu sonuç alırsam paylaşırım.
Kişisel gelişim kitapları okumak istiyorum çok seviyorum ama okurken de çok sıkılıyorum :KK11:

Bende menümü yazayım

Sabah:
Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su

Kahvaltı: 1 yumurta, kredi kartı büyüklüğünde kutusu peynir , 10 zeytin, domates, salatalik , 1 kapya biber (Ekmek Yok)

Öğlen: yoğurtlu patlıcan közleme ve salata

Ara 16:30 1 armut ve çeyrek kase yoğurt

Akşam: 1 tabak taze fasulye yemeği, yarım kase yoğurt ve salata

10:00 2 yk zencefil, zerdaçal ve pul biberli yoğurt

Spor 250 adet ip atlama

2.5 lt su
Bence müthiş

Back
X