Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

600 ip diyelim o zaman Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Spor olmadığı ve gözleme olduğu için de 100 ip daha

Sporun güzelmiş hedefcim o yüzden 1 top dondurmayı görmedim say :KK48:

Sana da kolay gelsin kaptanım

Kendi cezanı kendin kes o zaman Ferahim
Ama bu hafta da artiydin zaten cumaya eksi istiyorum ona göre :sopa:

Patatesleri sporla telafi etmişsin sen de :)

Hatırlattığın iyi oldu ciklatim :KK15:

Sen tartıl yine de canım
Okeeeee Şeymam. :KK200:

morordek morordek canım cezamı parça parça yapabilir miyim bir günde fazla ip atlayınca sonraki 3-4gün spor yapasım gelmiyor
Bugün 120ip, 100mekik,75squat yaptım mekik ve spuat ipin ne kadarını karşılar? Dakika olarak tutmadım ne kadar sürdüğünü

Hernese tunaydin 2 gundur yogundum girenedim. 2 gunluk menumu paylasiyorum.

Cuma günü

Sabah:
Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su

Kahvaltı: 1 yumurta, kredi kartı büyüklüğünde kutusu peynir , 10 zeytin, domates, salatalik , 1 kapya biber (Ekmek Yok)

Öğlen: bir tabak misket köfte, salata ve ayran

Ara 16:30 1 armut ve çeyrek kase yoğurt

Akşam: 1 buçuk kase pancar çorbası, yarım kase yoğurt ve salata

9 gibi 1 yuvarlak küçük çikolata

Spor 250 adet ip atlama

2.5 lt su

Cumartesi

Sabah: Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su

Kahvaltı:
1 yumurta, kredi kartı büyüklüğünde kutusu peynir , 10 zeytin, domates, salatalik , 1 kapya biber (Ekmek Yok)

Öğlen:
bir kase pancar çorbası , salata ve yarım kase yoğurt

Ara 2
küçük çikolata

Akşam:
3 adet biber dolmasi, 1 kase yogurt ve salata

Spor 250 adet ip atlama

1.5 lt su

Spor : 100 ip
3 küçük çikolataya geçen sefer 300 ip mi ceza kesmiştik sanki :)
Cikilatacanavari Cikilatacanavari
morordek morordek canım cezamı parça parça yapabilir miyim bir günde fazla ip atlayınca sonraki 3-4gün spor yapasım gelmiyor
Bugün 120ip, 100mekik,75squat yaptım mekik ve spuat ipin ne kadarını karşılar? Dakika olarak tutmadım ne kadar sürdüğünü
Parça parça yapabilirsin
100 mekik + 75 squati 90 ip gibi sayıyorum. Ona göre düşebilirsin

Ya ben cezaları hep ip cinsinden yazıyordum da acaba puan cinsinden mi yazsam? Atıyorum 100 puanlık ceza dediğimde siz de ilk sayfadaki tablodan 100 puanlık istediğiniz sporu yapıp sonra da yaptığınızı yine puan cinsinden mi bildirseniz? Zor mu olur, ne dersiniz buna?
Bence gayet güzel olur kaptan

Ya ben cezaları hep ip cinsinden yazıyordum da acaba puan cinsinden mi yazsam? Atıyorum 100 puanlık ceza dediğimde siz de ilk sayfadaki tablodan 100 puanlık istediğiniz sporu yapıp sonra da yaptığınızı yine puan cinsinden mi bildirseniz? Zor mu olur, ne dersiniz buna?

Guzel olur bence. Herkes kendisine uygun olan sporu yapabilir.

Kolay gelsin kaptanım.

Bol eğlenceler ama aman kaçırma Fancycim. :KK15:

İp yerine neyi ne kadar yapabiliyoruz şekerim?

Seviliyorsun ördeğim..:KK15::KK15:

Hindistanda mıydın kollontaicim? Gezmeye mi gitmiştin?
evet canım 3 aydır oradaydım, yerleşirim belki bu yaz sonu gideceğim kısmet olursa :)

Bence de daha iyi olur Şeymacım. Yapacaklarımızı kendimiz belirleriz en azından. İp atlayan ipini atlar, eliptik yapan eliptiği.

Ben bu aralar siteye giremiyorum. Acilmiyor. Bu sorunu yasayan bir trk ben miyim? Bilgisayar yok o yuzden sadece telden giriyorum.

Kalan 150 ip cezami da atlamistim. Ayrica dun tartildim ama siteye giremedigimden yazamamistim. Hedefimi tutturmusum. 65.8 geldim.
Sanırım sorun var birkaç kişi daha söylemişti. Tartım kırıldı demiştin ben de bildirim yapmayacaksın sanmıştım
Bencede zor olur ip yürüyüş Leslie cinsinden daha kolay . Hemen hemen hepimiz ip yapıyoruz. Yada yürüyüş mesala 500 ip 100 dakika yürüyüş şeklinde olabilir..
Ama zaten spor tablosunda ip ile Leslie aynı puan değil ki. Dediğin gibi 500 ip 100 dakika yürüyüşe denk geliyor. 100 puanlık ceza dediğimde böyle bir şey yapılabilir

Sanırım sorun var birkaç kişi daha söylemişti. Tartım kırıldı demiştin ben de bildirim yapmayacaksın sanmıştım

Ama zaten spor tablosunda ip ile Leslie aynı puan değil ki. Dediğin gibi 500 ip 100 dakika yürüyüşe denk geliyor. 100 puanlık ceza dediğimde böyle bir şey yapılabilir

Tarti kirildi. Farkli tartiyla tartildim. Kendi evimde degilim. Bi aksilik cikmazsa onumuzdeki cuma kendi tartimla tartilacagim. Gruba gireyim dedigimden beri 3. Tarti.

Iyi aksamlar yani cumartesi
Dünkü menü

Sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Yesillik
5adet zeytin
Domates ve salatalik

Ara
1elma

Oglen
1 dilim ekmek
1 kabağı rendeleyip pisirdim soguyunca sarmisakli 1kase Yoğurtlu yedim

Ara
1 kase yoğurt

1 dilim ekmek
2 şiş kuzu mangal
1 bardak ayran
4 kaşık soğan salatasi

Bu daha mantikli gibi geldi ip atlamayi severdim eskiden ama şimdi çok zorladi

Back
X