Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hedefcim ben bu hafta dağıttım kendimi. Moralim bozuk olunca biraz uzaklaştım kafam çok dağınıktı :KK43: Hangi kitaptan bahsettiğini kaçırdım. İsmini paylaşır mısın yeniden, zahmet olmazsa...Alıp okuyayım. Bak şimdi mesaj yazıyorum ellerim vıcık vıcık krem, çocuk oyun oynayalım diyor ya ellerim kremli oluyor ya da acıyor yara bere içinde oluyor hiçbir şey yapmak istemiyorum yine. Gerçekten bıktım işin içinden çıkamıyorum. :KK43: Hafta sonu abur cubur yedim aylar sonra... yemedim de ne oldu dedim kendime, motivasyonum dibe vurdu moralim sıfır. :KK43: neyse bugün yeniden arınmaya başladım. Kendimi toplamaya çalışıyorum... Kitap belki işime yarar bu süreçte... çok teşekkür ederim.:KK200:
Yaaa off suan seni çok iyi anliyorum bazen diyorum biz diyeti çok açım yap ye pastalari sonra kendime geliyorum aglamak istiyorum bıktım artik kafam allak bullak olunca bende uzaklasmaya basliuorum herseyden

Şunu okuyunca ağladım Ferah... Gerçekten artık sinirlerim laçka... Aynı durumdayım. Birşey tutmak için parmaklarımı kıvıramıyorum o yaralar açıldığında. Ama sana şu kolsuz agopun kremini vereceğim işe yaradı yaralarım kapanıyor yavaş yavaş. Tabii yememe içmeme dikkat etmezsem yine açılacak. Hatta bazen yemekle de ilgisi olmuyor. Bu işi kökten çözememek canımı sıkıyor... :KK43:
Rahatsizligin tam olarak ne canim

Kolay gelsin şekerim.
Aynı hep, zaman yetiştirmece çabaları.
Nedense bu zaman hiç yetmiyor..:KK51::KK51:
Ayneennn :işsiz:
Guya isci bayrami:KK70: bende ayni evle bogusuyorum bitsin cocuklari yikayacagim oglanin bandaji acildi dikislerle nasil yikayacagim bakalim :KK57: aksama iftar edicimm:KK71: bu ev isleri niye bitmez ki ya:cool:
Ahahhaaaa, işçisin sen işçi kal diyor bize ev. Ooo dikişlerle zor valla canım kolay gelsin. Bende benim bücürleri yıkadım kahvaltıdan sonra. Hala ev topluyorum sabahtan beri. Duyan da çok titizim sanacak ama alakasıııı yok, arkamdan dağıtanlar var durmadan :KK34:

Bende yazlikctemizlege başladım dün aksama kadar halilari yikamakla ugrastim
Güzel spor :-) kas çalışmışsın canım sen bugün :KK39:

Menüm;
Uyanınca 500 ml limonlu şu ve t.kahvesi

09:00
Menemen
Minik bir parça ekmek
Salatalık

11:00
Eşim degisik bir simit getirmişti çeyreğini yedim.

14:00
1 elma

17:30
5 yk yeşil mercimekli patlıcan yemeği
1 kase yoğurt

2,5 L su
3 t.kahvesi
1 yeşil çay
1 form çayı

Spor yok!!!

Kızlar, diyet modu sizin de psikolojinizi bozuyor mu?
Muhtemelen hayatımınen sorunsuz ve keyifli zamanı ama diyet metodundan bazen çok bunalıyorum. Canım hiçbir şey istemiyor, enerjimi sıfırlanıyor.
Sanki diyet olmasa herşey çok iyi olacak ama bir taraftan da artık bu son olsun ve halledeyim istiyorum.

Ördeğim ama bugün yine artıdayım. Spor fazla mı geliyor acaba?
Hedefcim bilemedim ki
Biraz azalt bakalım sporu ama bu sefer de kaçamak yapma tabi ki :)
Di miii :kk77: neyse ben haftalık fırçamı yedim yeter zati, tıkadı bacım :KK70::KK70::KK70::KK70:

Eki Görüntüle 2142105
morordek morordek görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok, gürüyorsunuz :KK70::KK70:
Lütfen, yanındaki çay kaşığı. Sağ tarafı kociş bitirdi ki, ben 1 denecik yedim. :KK50:
Ben anlamam gündüz yeseydin de yaksaydin :p
Hiç bitmeyen ev işleri ve ben yine birlikteyiz. :işsiz::işsiz::işsiz:
Gününüz Nası geçiyo kızlarr, yaramazlık yapmayın hııııı
Biz bugün pikniğe gittik, bakamadım o yüzden. Güzel bi gün geçirdik :halay:
Hayirli olsun canim
Benim 2500 ip cezam var tahmini kac dakka leslie yapar canim
Ciklatim yazmış
Baya da çokmuş yaa :olamaz:

Hedefcim bilemedim ki
Biraz azalt bakalım sporu ama bu sefer de kaçamak yapma tabi ki :)

Ben anlamam gündüz yeseydin de yaksaydin :p

Biz bugün pikniğe gittik, bakamadım o yüzden. Güzel bi gün geçirdik :halay:

Ciklatim yazmış
Baya da çokmuş yaa :olamaz:
2 gün detoks yapıp azaltayım olmazsa ördekcim. Su ve bitki çayını da arttırayım. Senin nasıldı piknik?

Kızlar, diyet modu sizin de psikolojinizi bozuyor mu?
Muhtemelen hayatımınen sorunsuz ve keyifli zamanı ama diyet metodundan bazen çok bunalıyorum. Canım hiçbir şey istemiyor, enerjimi sıfırlanıyor.
Sanki diyet olmasa herşey çok iyi olacak ama bir taraftan da artık bu son olsun ve halledeyim istiyorum.
Diyetteyim diye düşünmemek lazım aslında
Amacımız sağlıklı beslenmek ve bunu yaşam tarzı haline getirmek olmalı
Ama tabi ki bu da kolay mı? Değil.
Kaçamak olmayacak mı hayatımızda? Tabi ki olacak. Önemli olan dengelemeyi öğrenebilmek. Bir öğün fazla kactıysa diğerinden ya da spor ile dengelemek gerek. Benim kendime uyguladığım tek yöntem bu aslında

Back
X