- Konu Sahibi Cherry Mom
- #283.401
Günaydınlarrrrr 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnnn kızlaaarrr. Tartılan var mı? Şşşttt size diyorum detokscular.![]()
Tartıldım 85.4sanırım yarın listeleri sallayacagiz
![]()
Ayy çok hoşuma gitti haftaya tekrar deneyebilirimBen tartıldım.
Cuma 83,8'dim. Kilo almama neden bir durum olmasa da dün 84,5 çıkmıştım. Yani ciddi bir kısmı ödem olabilir.
Sonuç olarak bugünkü rakam 83.
![]()
![]()
HarikasınızBen tartıldım.
Cuma 83,8'dim. Kilo almama neden bir durum olmasa da dün 84,5 çıkmıştım. Yani ciddi bir kısmı ödem olabilir.
![]()
Tek isteğim 84ü ucundan kıyından görmekHarikasınızbakalım yarın ne kadar gidecek
![]()
Ahah235 kalıyor kuzum daha yolun var
Yok canım tamamlamadın cunku o 1 dilim böreğe bir 30 puan daha ceza geldi şu an :)Günaydın herkese..
Dün akşam menümü yazamadan uyuyup kalmışım.
Çarşamba günü menüsü
Sabah
Öğle
- 1 haşlanmış yumurta beyazı
- Tam buğday ekmeğiyle tost
- Domates
Akşam
- 1 dilim börek
- 2 kaşık yoğurt
Gün içinde
- 2 kuru kayısı
- 1 avuç fındık
- 2,5 lt su
- 2 bardak tilya kürü
- 250 ip atlama
- 45 dk leslie
Cikilatacanavari cezaları tamamladım sanırım
![]()
![]()
Ama bu detoksları da cok sık yapmayın diyorlar ciklatım dikkat edin saglıgınıza daAyy çok hoşuma gitti haftaya tekrar deneyebilirim![]()
Çok iyi hissediyorum kendimi hatta az sonra kalkıp ip atlayacagim çok enerjik oldum. Bu arada ordekim tariflerimin bir kısmını paylaştımAhahfancynancy 'e cidden 20bin ip ceza falan mı yazmıştık, yapmış yapmış bitmemiş
Yok canım tamamlamadın cunku o 1 dilim böreğe bir 30 puan daha ceza geldi şu an :)
Cikilatacanavari
Hadi insallah
Ama bu detoksları da cok sık yapmayın diyorlar ciklatım dikkat edin saglıgınıza da
Bence göreceksin canım. Hatta zorlanmazsan 3. Gününü de yapmanı öneririm.Tek isteğim 84ü ucundan kıyından görmek![]()
Hemmen bakayımmmÇok iyi hissediyorum kendimi hatta az sonra kalkıp ip atlayacagim çok enerjik oldum. Bu arada ordekim tariflerimin bir kısmını paylaştım![]()
3.gün nobetciyim suzicim çok zorlanabilirim o yüzden tadında birakicimBence göreceksin canım. Hatta zorlanmazsan 3. Gününü de yapmanı öneririm.
Onu da bugün tamamlarız artıkAhahfancynancy 'e cidden 20bin ip ceza falan mı yazmıştık, yapmış yapmış bitmemiş
Yok canım tamamlamadın cunku o 1 dilim böreğe bir 30 puan daha ceza geldi şu an :)
Cikilatacanavari
Hadi insallah
Ama bu detoksları da cok sık yapmayın diyorlar ciklatım dikkat edin saglıgınıza da
![]()
ikinizede masallahhh insallahh bole devm edrsinizBen tartıldım.
![]()
Hep birlikte kurtulalim şu kilolardan zapzayif olalımGunaydinlarrr74 kiloyla gune baslasim dunden bugune -500 gr gitmis insallah yarinda bi -500 gr gderse hedefime ulasmis olucam dogumdan 9 ay sonra ilk defa 74 oldum insallah devami gelir hizli bi sekilde kilolarim kosa kosa gider bende arkalarindan el sallarim
ikinizede masallahhh insallahh bole devm edrsiniz![]()
Ayy çok hoşuma gitti haftaya tekrar deneyebilirim![]()
Harikasınızbakalım yarın ne kadar gidecek
![]()
Günaydın güzelleriiimmmm
Bugün perşembeeee
Napıyoruuuuzzzz, ekstra dikkat ediyoruzz
Gerçi gruptaki çoğu kişi detoks yapıyor, lafım detoks yapmayanlara![]()
Şunu da şuraya iliştireyim herkes hedefine doğru son sürat yol alsın
5. Takım 4 Mayıs Hedefleri
Üye ismi >> 27 Nisan kg >> 4 Mayıs hedef
balpamuk >> 61,8 >> 61,5
fancynancy >> 79,6 >> 78,5
Cikilatacanavari >> 86,9 >>86.2
Suzi1704 >> 77,7 >> 76.9
Ezgican05 >> 54,4? >>
karabiber01 >> 80,5 >>80.0
si_bel >> 67,1 >> 66.7
0zlem >> 81 >>79
hedef38beden >> 73,8 >> 72.6
hayalalemiveben >> 74,1 >>73
violin35 >> 66,4? >>
kardelelen321 >> 89 >>87,5
beyazinci>>58,7>>57,4
azaydidem >> 74,8 >> 73.5
Gunaydinlarrr74 kiloyla gune baslasim dunden bugune -500 gr gitmis insallah yarinda bi -500 gr gderse hedefime ulasmis olucam dogumdan 9 ay sonra ilk defa 74 oldum insallah devami gelir hizli bi sekilde kilolarim kosa kosa gider bende arkalarindan el sallarim
ikinizede masallahhh insallahh bole devm edrsiniz![]()
ayy insallahHep birlikte kurtulalim şu kilolardan zapzayif olalım![]()
yok canim bi kac gundur regl oldugum icin kilo veremedim verdigimide aldim oyuzden bitmesine yakin suanda odem sanirim dun gzel beslendim sadece bide spor yaptim guzel gitti oyuzden dyorumEn az 15 gün ara verin diyor cikilatacım. Sen 3. Güne devam edecek misin?
Çok merak ediyorum ben de kaç çıkacak.
Cidden hepimiz bir detoks moduna girdik.
Ayy hedefim çok mu oldu demiştim. Belki altına bile inerim.
Kabak detoksu mu yapmıştın sen de? Harika gitmiş.