Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar herkese ❤️Ben miskin miskin evde oturuyorum. Gruba bakayım da işlerimi yapayım diye uğradım. Klasik hafta sonu sessizliğiyle karşılaştım:KK70: biraz abartıyoruz belki ama ben çok aktif bir grupta olamazdım. Bazen diğer gruplara bakıyorum :-) ne çok yazıyorlar yahu. Kimisi de ondan hoşlanabilir ama bana göre değil. Canım grubum :KK200: ben.
Aslında gruba yazmak genelde çok motivasyon sağlıyor. Yani burada ne kadar çok şey paylaşılırsa, o hafta güzel sonuçlar elde ediliyor. Grup sessizse bi salma durumu olabiliyor. Benim eskilerden beri gözlemim o sekilde oldu :)
O yüzden ara ara sizi dürtüyorum yazın diye :)

Aslında gruba yazmak genelde çok motivasyon sağlıyor. Yani burada ne kadar çok şey paylaşılırsa, o hafta güzel sonuçlar elde ediliyor. Grup sessizse bi salma durumu olabiliyor. Benim eskilerden beri gözlemim o sekilde oldu :)
Evet mesela ben bugün sürekli birşeyler yemek istiyorum

Tabi gruba yazmak kesinlikle motivasyon sağlıyor. Aman yanlış anlaşılmayayım. Ben aşırı derece yoğun gruplarda yapamazdım. Yetişemezdim okumaya ve yazmaya:KK70: burda benden tecrübeli olduğun için sessizlik iyi bir çağrışım yapmıyor demek ki:-)

Onu ördekim söyledi ben atlamışım. :KK50:
Menü gördüm mü listeye “ok” yapıştırıyorum. Kontrol etmeden paylaştım.
Ay bugün abartmıyorum kafam 1 milyon oldu inan. Okuldu, arabanın servisiydi, kızkardeşimle bi işler peşindeyiz onun beyin fırtınasıydı, kızımın sınıf annesiyim yıl sonu gösterisi, anneler günü organizasyonu, çalışan anneler gelemiyor diye onlara ayrı bir organizasyon, 22 kişiye laf yetiştir, bir yandan çocuklar, yedir içir uğraş, bir yandan ev. Eşimde üşütmüş, ateşli geldi eve işten, malum çocuk gibi oluyor onlarda hastalandıklarında. Abboovvvv yazarken yoruldum bak. Arada sporumu da yaptım bu arada :confused::confused: Şu anda pil bitik bende az sonra uyku moduna geçcem :confused:

Bazı zamanlarda oluyor dediğin gibi
Fancycim ama fena yoğunmuş cidden. Olsun yeter ki tatlı yorgunluk olsun tabi :)

Merhabalar herkese ❤️Ben miskin miskin evde oturuyorum. Gruba bakayım da işlerimi yapayım diye uğradım. Klasik hafta sonu sessizliğiyle karşılaştım:KK70: biraz abartıyoruz belki ama ben çok aktif bir grupta olamazdım. Bazen diğer gruplara bakıyorum :-) ne çok yazıyorlar yahu. Kimisi de ondan hoşlanabilir ama bana göre değil. Canım grubum :KK200: ben.

Çok sohbet olduğunda kaçırınca yakalamak zor oluyor gerçekten.

5. Takım 11 Mayıs Hedefleri

Üye ismi >> 4 Mayıs kg >> 11 Mayıs hedef

balpamuk >> 61,4 >>61

fancynancy >> 78,9

Cikilatacanavari >> 85>>84.1

Suzi1704 >> 77 >> 76.5

karabiber01 >> 80/79.5

si_bel >> 66,5

0zlem >> 80,5 》》79,5

hedef38beden >> 72,7

hayalalemiveben >> 72,7 >>71.5

violin35 >> 65,9