Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ekranıma bir haller oldu. Böyle arada cevap yazarken aşağı falan inmiyor telde ekranım. Güncelleme mi yapmak kazım acep. Neysem. Bebek sahibi olma fikrine kadar max 65 kilo olmuştum. Size alyansımın fotosunu da atarım, Allahım sanki başka birinin gibi geliyor gözüme, küçücük.
sonra kızlar hamileliğimin dış gebelik olduğunu anladık. İlk bebeğimi kaybettim ve çok üzüldüm. Şimdi yazarken kolay geliyor, acısı da hafifledi ama kalp atışlarını duyduğum bebeğimi koruyamamak, sahip çıkamamak beni gerçekten çok üzmüştü. Hala aklıma geldikçe kalbim sızlıyor. :KK43:
1 yıl boyunca bebeğimiz olmayınca bir terslik olduğunu düşünüp binlerce test vs den sonra aşılama yapmaya karar verdik. O dönem stres ve ilaçlarla 70-72 arasında gidip geliyordum. İkinci aşılamada prensesime kavuştum. 82-85 civarında bir kiloyla gittim sezeryana. Sonra yine 73 leri gördüm ve sonra yine bir baktım 80 lerdeyim. :olamaz: Sonraaaaa bir baktım, sürpriz; oğluma hamileyim. Bir de prens aldım kucağıma çok şükür. 90 kiloyla sezeryan sonrası yine 80 küsürlere indim. Bir gün tartıldım ve bir baktım ki 90 kiloya yakınım. Tam hatırlamıyorum rakamları. Dedim 100 e doğru gidiyorum. Kendi başıma bir 3-4 kilo verip takıma geldim. Sağolsun ördekim çağırmıştı beni de. Veee işte gerisini biliyorsunuz. Yani neymiş yersen kilo alırmışsın. :KK48:
Canım yaşadıkların çok üzücü gerçekten. Seni çok iyi anlıyorum. Heleki anne olduktan sonra böyle şeylere daha da duyarlı hale geldim. Duyduğum zaman ben yaşamış gibi üzülüyorum. Ama annelik böyle bişey. Sanki evrendeki bütün çocuklar benim çocuğum hepsinin annesi benim. Çok şükür sağlıklı 2 evlat vermiş sana yaradan. O kötü günler geride kalmış. Tek derdimiz kilo olsun sorun değil. :KK39:

Fanycim, kiloların nedenlerinin hatırladığımız ya da hatırlamadığım psikolojik durumlara bağlı olduğuna çok inanıyorum ben. Gerçekten zor zamanlar yaşamışsın ama şükür ki geçmiş. Şimdikiler tatlı uğraşlar.

:nazar::nazar::nazar:
Bence de öyle canım insan morali bozukken daha çok yiyor

Merhaba kızlar haftasını evde işlerle geçti pek yazamadım buraya menümü yazayım hemen unutmadan:
Kahvaltı: karışık tost ,salatalık domates, şekersiz vişne suyu,çay
Ara:sütlü kahve,1parça çikolata, yarım elma,yarım ayva
Akşam:etli nohut yemeği, bulgur pilavı ,yoğurt,salata
Ara:zencefil çayı

Selam kizlar. Mutlu haftasonlari. Yarin ogleden sonra misafirlerim gelecek bebek gormeye. Hazirlik yapiyorun onlara. Yari yemeyecegim bunu diye diye hazirladim. Insallah yemeyecegim yarin. Tutacagim kendimi:dua:
Canım yaptıysan salata türlerine dadan. Onlardan çok yiyince diğerlerine yer kalmaz. :-) Ben günlere gittiğimde öyle yapıyorum.

Ben de yarın şekersiz günlere başlayacağım inşallaah kazasız tamamlarım. Var mı eşlik etmek isteyen? Sabah bir foto çektim ilerde kıyaslama yapmak için. :KK53:
Harika fikir özlemcim. Katılmak isteyen arkadaşlar olur herhalde. Şekersiz günlerde neye dikkat ediliyor bilmiyorum ama ben Karatay yaptığım için şekersiz günler gibiyim bence :KK70:

Back
X