Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin ben büşra kaptan yardimcisiyim biraz kendinden bahseder misin kaç kilosun hedefin nedir kilolarını nasıl aldın daha önce bir diyet yaptın mi
Oncelikle hoşbulduk. Yaklaşık 6 yıldır 73 kiloyum. 5 ay once dogum yaptım. Hamileligimin ilk 5 ayında 5 kg verdim ve doguma kadar verdigim 5 kg yu geri alarak kendi kilomla dogum yaptim. Yani hamileligimde hic kg almadım diyebilirim. Dogum yaptım 68kg ya düştüm ve 5 aydir eski kiloma geri döndüm. Bir ay once diyetisyene gittim ve bugün tartıldım 2 kg vermişim . Suan guncel kg 71.65. 35 yaşındayım .3 oglum var. 1.59 boyum ve hedefim 58kg

Oncelikle hoşbulduk. Yaklaşık 6 yıldır 73 kiloyum. 5 ay once dogum yaptım. Hamileligimin ilk 5 ayında 5 kg verdim ve doguma kadar verdigim 5 kg yu geri alarak kendi kilomla dogum yaptim. Yani hamileligimde hic kg almadım diyebilirim. Dogum yaptım 68kg ya düştüm ve 5 aydir eski kiloma geri döndüm. Bir ay once diyetisyene gittim ve bugün tartıldım 2 kg vermişim . Suan guncel kg 71.65. 35 yaşındayım .3 oglum var. 1.59 boyum ve hedefim 58kg
Hoş geldin canım

Keçinin yemediği ot başını agritirmis resmen doğru
Ayvalıga geldik gelmişken ne zamandır merak ediyorum kızarmış dondurma yıyeyim dedim yemez olaydım çok karnım ağrıyor kasım kasım kasiliyor :110:
Geçmiş olsun ciklatim
Vücudunu şekerden temizlemistin ne güzel, tepki vermiştir bence. Ah ah.. İnsanın canı çekmiyor diyorlardı ama öyle olmadı mı?
Herkese merhaba. Bende aranıza katilmak istiyorum mümkünse. Fakat ilk etap da ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
Hoşgeldinnn
Ben takım kaptanıyım. 28 yaşındayım ve 1 oğlum var. Kuralları okuyup kabul etmişsin zaten. Başlangıç ve hedef kilonu da kaydettim. Bundan sonra bol bol paylaşım bekliyoruz. Günlük menulerini paylaşmaya baslayabilirsin :)
En kısa sürede hedefine ulaşacaksın umarımm :)

Çok memnun oldum zamanla tanışırsın herkesle morordek morordek kaptanımız o gelene kadar genel birkaç kuralımiz var bizim onlardan bahsedeyim her akşam menümüzu içtiğimiz suları ve sporumuzu yaziyoruz kaçamak yaptıysan kaçamağa göre cezalarimiz oluyor zamanla alışırsın 2 hafta deneme süresi olacak sonrasında yeterli katılım sağlamış olursan listede olacaksın şimdilik bu kadar

Geçmiş olsun ciklatim
Vücudunu şekerden temizlemistin ne güzel, tepki vermiştir bence. Ah ah.. İnsanın canı çekmiyor diyorlardı ama öyle olmadı mı?

Hoşgeldinnn
Ben takım kaptanıyım. 28 yaşındayım ve 1 oğlum var. Kuralları okuyup kabul etmişsin zaten. Başlangıç ve hedef kilonu da kaydettim. Bundan sonra bol bol paylaşım bekliyoruz. Günlük menulerini paylaşmaya baslayabilirsin :)
Ya merakima yedim yoksa tatlı veya dondurma diye yemedim daha önce denemedim sırf o yüzden bida yemem

Çok memnun oldum zamanla tanışırsın herkesle morordek morordek kaptanımız o gelene kadar genel birkaç kuralımiz var bizim onlardan bahsedeyim her akşam menümüzu içtiğimiz suları ve sporumuzu yaziyoruz kaçamak yaptıysan kaçamağa göre cezalarimiz oluyor zamanla alışırsın 2 hafta deneme süresi olacak sonrasında yeterli katılım sağlamış olursan listede olacaksın şimdilik bu kadar
Tabiki yarindan itibaren paylasmaya başlarım. Cok tesekkur ederim yardimlarin icin :)

Geçmiş olsun ciklatim

Hoşgeldinnn
Cok memnun oldum. Kurallari okudum ve biraz da yazismalara goz attim cok aktif ve sıcak bir ortamınız var. Burada cok zevkli bir diyet macerasi geçireceğimi düşünüyorum . Hepimize Allah kolaylik versin. Başarılar herkese

Menümü yazayım
Sabah serpme kahvaltidaydim tek tek yazıcam :mapus:
1dilim koy ekmegi normal 1dilim ekmek kadardı boyutu
1yk sucuklu yumurta
1yk menemen
1cay kaşığı cilek reçeli
1cay kaşığı incir reçeli
3yk tahin pekmez
Salça
1 yeşil zeytin
2kk peynir
Salata
Şekersiz çay
1 kücük su böreği
1 işaret parmağım kadar sigara böreği
Off korkuncmus yazınca farkettim
Ara
1 kızarmış dondurma:kızgın:
1.5avuc çiğ kuruyemis
3 erik
Aksam
1.5 lahmacun
1.5 su bardağı ayran
Ara
Sade Türk kahvesi
Sade maden suyu
10bin adım

Keçinin yemediği ot başını agritirmis resmen doğru
Ayvalıga geldik gelmişken ne zamandır merak ediyorum kızarmış dondurma yıyeyim dedim yemez olaydım çok karnım ağrıyor kasım kasım kasiliyor :110:
Oy oy işte nefis durmuyor. Çok geçmiş olsun. Nane limon falan mı icsen .ya belkide hava su carpmistir . 23 nisanda bizde pikniğe gitmiştik mekanda değişik bir semaver verdiler kömürle yanıyor sıcak tutuyordu. O çarptı herhakde o gün fena olmuştüm ben. Yarınsı günde ablam 3 gün midesi fena olmuştu. Niye yazdimsa bünye alışkın olmayınca bazı şeyler carpiyor demek istedim . Birde işte bu yüzden öyle şekersizlik hamursuzluk olayina girmek istemiyorum eninde sonunda yiyorum. Hayatın akışında denge diyorum menümü yazcam cezami alcam.:spor::oops:

Öyleyse bende bugün ki menümü yazayim;
Sabah 2 yumurta ile yapılmış peynirli kekikli omlet
1 domates
1 salatalik
2 dilim ekşi mayalı organik tam buğday ekmeği

Ara 1 fincan türk kahvesi
Bir kase leblebi üzüm

Öğlen lahana çorbası

Ara 1 kase yoğurt ve 1 adet muz

Aksam 1 tabak patates yemegi ve bir kase yogurt

Gun boyu 2lt su

Yatarken 1 bardak süt icecegim :)

Oy oy işte nefis durmuyor. Çok geçmiş olsun. Nane limon falan mı icsen .ya belkide hava su carpmistir . 23 nisanda bizde pikniğe gitmiştik mekanda değişik bir semaver verdiler kömürle yanıyor sıcak tutuyordu. O çarptı herhakde o gün fena olmuştüm ben. Yarınsı günde ablam 3 gün midesi fena olmuştu. Niye yazdimsa bünye alışkın olmayınca bazı şeyler carpiyor demek istedim . Birde işte bu yüzden öyle şekersizlik hamursuzluk olayina girmek istemiyorum eninde sonunda yiyorum. Hayatın akışında denge diyorum menümü yazcam cezami alcam.:spor::oops:
Şimdi daha rahatım şükür cnm ama uzun süre hiç düşünmüyorum yemeyi

ilaçlara rağmen geçmeyen baş ağrım vardı canım.Sağol düşündüğün için. :KK15:

Özlemcim nane yağı öneririm. Ciddi bir rahatlama sağlıyor.

Ya bide internetten L beden bir elbise aldım kumasi esnek değil iki parca elbise. Etek kismi oldu hatta azcık bol bile ama üst tarafin fermuarı bir karış acil kaldı. Uff yani altım M-L arası üstümde XXL mı ne bilemedim.:mad: Yoksa bende değilde elbisede mi problem var.:rolleyes:
Çok zor gibi görünüyor ama inşallah 2 aya kadar kapanır o fermuar.:KK68:

Bende de tam tersi. Üstümüzde 38, altım 44 beden.

Aramıza hoşgeldin

Pazar menü fancynancy fancynancy
Sabah 10 da patatesli omlet
2 zeytin
Peynir
Tost
Yeşil cay
Öğlen 1 de elma
3 de 3 4 petitbor puding
Karpuz
5 de yarım kase mercimek corba
3 4 tatlı kaşığı bisküvili pasta oğlum yapalım diye tuturdu diziyor beraber yapıyoruz. Yaparkende sonradan da yedim.
8de dereotu cacık.
Yarım krep.
2yk patatesli Kıymalı bezelye.
Şimdi çay koydum ütü yapcam. Yanında pasta yemiycem. Hurma yiyip bari.
Su 2 lt 1ltresi cevizli şu.
Spor yok. Benim için pek aydınlık bir gün değildi .
Birde limonu bütün yada yarım buzluga atın biraz yumusatip rendeleyin.herşeye katın salata yogurt corba süper oluyor caciga 1 yk kattım süper oldu ben sevdim .

Kahvaltı
Küçük bir parça İzmir tulum
Peynirli yumurta
3 zeytin
Biraz tahin pekmez
2 dilim çok tahıllı ekmek

Ara
Filtre kahve sütlü
Kaju 12 tane

Öğle
1 köfte
1 mücver
1 dilimden az ekmek

Ara
10 tane kaju
1 kupa mistik chai

Akşam
1 tabak yoğurtlu semizotu
1 tane zeytinyağlı enginar
1 dilim ekmek
Biraz da peynir

Gece
Sütlü filtre kahve
5 badem

Su: 2 lt bitti
Spor: Cikilatacanavari Cikilatacanavari
500 ip (250+250)
16 dk karın çalışma (8+8)
20 dk ağırlık çalışma

S Suzi1704 suziiii sana ne kadar yakın bilmiyorum ama
Bakınız bakınız yükselen yıldızlarda ne güzel parlıyoruzzzzzz :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

YÜKSELEN YILDIZLAR
568. ETAP

Yükselen Yıldızlar Nedir?

1.likten yukarı çıkamayacağımıza göre artık hedefimiz buradan inmemek olmalı :KK73::KK73:

Haydi kızlar size güveniyorummmm :KK36:
vuuuuu harikayıızzzz, benim bu aralar motivasyonum güzel Şeymacım, takımdaki fıstıklarımız da sağolsun, onların da çok etkisi var tabii. Oh oh, hadi bakalım. Bu hafta da gitsin kilolar, gelsin motivasyonlarrr. :KK73::KK73::KK73:

Back
X